18.08.2010

Prima ile bebekleriniz oyunda

Prima'nın Bebek Oyunları'nı biliyor muydunuz? Bebeğinizle bu etkinlik şehrinize geldiğinde katılabilir veya internet sitenize bebeğinizin eğenceli videolarını yükleyip ödüller kazanabilirsiniz.

Prima’nın “bebeklere hareket özgürlüğü” söylemiyle yola çıkan eğlenceli projesi Prima Bebek Oyunları'nın ilk etabı Temmuz ayında İstanbul'da başlamıştı. Mekan mekan gezen etkinliklerde anneler ve bebekleri, bebek emekleme yarışmasından, engel ve dans yarışmasına kadar birbirinden güzel aktivitelere katılarak eğlenceli saatler geçirmişti. Bu eğlence o günlerden beri tüm hızıyla devam ediyor.

Prima ile bebekleriniz oyunda

Nerelerdeler?

Prima Bebek Oyunları ekibi semt semt, şehir şehir gezerek oyun heyecanını ayağınıza getiriyor. Yanı başınıza gelen bu eğlenceyi kaçırmayın! Bu şekilde siz ve bebeğiniz için Prima Bebek Oyunları ekibi tarafından hazırlanan yarışmalara katılarak sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Ayrıca Prima'nın tahrişe karşı rakipsiz olan ürünü 'Aktif Bebek'i deneyebilir, bebeğinizle eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. 21 Ağustos Real Meydan İstanbul ve 22 Ağustos Meydan Caddebostan İstanbul'daki etkinlikleri kaçırmamanızı şimdiden hatırlatırız!

Sizin şehrinize ne zaman geleceklerini takip etmek için ise www.primabebekoyunlari.com adresine mutlaka sık sık göz atın.

Prima Bebek Oyunları video yarışmaları nedir?

Prima Bebek Oyunları 3 ayrı yarışma döneminden oluşuyor. Yarışmanın birinci dönemini oluşturan; iki haftada en çok oyu toplayarak dönem birincisi olanlar Prima'dan bir yıllık 'Prima Aktif Bebek' kazanıyor.

Video yarışmasına nasıl katılabilirsiniz?

Bu eğlenceli yarışmaya katılmak çok basit! Öncelikle Prima Bebek Oyunları sayfasına tıklayarak üye olun. Bebeğinizin hareketlerini videoya kaydedin. Videonuzun 5 kategoriden (emekleme, yürüme, dans, toplu oyunlar ve serbest stil) hangisine uygun olduğuna karar verin. Ve videonuzu yükleyin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER