Pudra.com 12.08.2011

Çocuklara hem oyun hem eğitim

Çocuğunuzun gelişimi için Türkiye’nin ilk interaktif kitabını öneriyoruz size. Her sayıda farklı çocuk müzikleri, çocuk aktiviteleri, kitap aktiviteleri için gerekli oyuncaklar ve sürpriz hediyeler içeren Adım Adım seti çok işe yarıyor.

Pudra.com olarak size çocuklarınızın gelişimine katkıda bulunacak çok farklı bir öneride bulunuyoruz: “Adım Adım Planlı Gelişim Seti”. Bu, geleneksel eğitim-öğretim araçlarının yanı sıra teknoloji tabanlı uygulamaların da kullanıldığı modern bir eğitim seti.

Çocuklara hem oyun hem eğitim

Çocukların kitaplara bakabilme becerisi, 9’uncu aydan itibaren gelişiyor. Dolayısıyla Adım Adım, kolaylıkla özdeşlik kurabilecekleri görsel karakterlerle, onların ilgi odağı haline geliyor. Özgün olarak kurgulanmış oyunlar, hem çocukların oyun içinde gelişimini sağlıyor hem de anne babaların çocuklarıyla geçirdiği zamanın kalitesini artırıyor.

Mikado Yayınları tarafından hazırlanan Adım Adım kitap serisi, artık 4 yaşa kadar da eğitim verebilecek kitapçıklar hazırladı. Anne ve babalar 48 aya kadar olan çocuklarının eğitimi için bu setten yararlanabilecekler.

PSİ Aile ve Çocuk Merkezi’nde Feriha Şenkaya Dildar liderliğinde hazırlan seri, 9 aydan 48 aya kadar gecen süreç içersinde çocukları hem eğitici hem de eğlendirici bir yolculuğa çıkartıyor.
Aileye yeni bir bebeğin katılmasıyla değişen aile içi dengeler, ihtiyaçlar, endişeler ve merakları ele alan bu makaleler ailelere yol göstermeyi hedefliyor.

Adım Adım setinde neler var?
  • Bebeğinizin aylık gelişimine uygun olarak hazırlanmış interaktif bir Adım Adım kitabı. (Bu kitap, bebeğinizin/çocuğunuzun zihinsel, sosyal, motor ve duygusal gelişimini destekleyici etkinlikler ile ev ortamında nelerin daha iyi yapılabileceğini anlatan öneriler sunuyor.)
  • Etkinlikler için gereken donanım.
  • Çocuk müzikleri/şarkıları.
  • Tüm bunlara ek olarak abonelere, sürpriz hediyeler, çocuk gelişimiyle ilgili bilgiler ve bebeğinize okuyabileceğiniz kitaplar.


Adım adım ne işe yarar?
Çocuklarının ihtiyaçlarının farkında olup bunları karşılayabilen, duygularını okuyup onların gelişmesi için yeterli alan sağlayabilen anne babaların çocukları kendilerini güvende hissederler. Adım Adım kitap serisi çocuklara, ama öncelikle anne babalara hitap ederek onların çocuklarıyla sağlıklı bir ilişki kurmalarına yardımcı olur.

Çocukların o ayki seviyelerine göre hazırlanmış her bir kitapta, zihinsel, sosyal, motor ve duygusal becerileri geliştirmek üzere kurgulanmış etkinlikler, anne baba ve çocuklar arasındaki ilişkinin desteğiyle, çocukların gelişimini destekler.


Adım Adım serisinde çocuğunuzun;

  • Yaşına uygun zihinsel, motor, dil ve sosyal-duygusal gelişimini takip edebilirsiniz.
  • Onun gelişim alanlarını destekleyen aktivitelere ulaşabilirsiniz.
  • Duygusal gelişimi içerisinde karşılaşabileceğiniz zorluklarla ilgili aydınlatıcı bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Oyun yoluyla çocuğunuzla olan karşılıklı ilişkinizi güçlendirebilir ve onun gelişimini destekleyebilirsiniz.
  • Yaşı ilerledikçe genişleyen sosyal çevreye adapte olabilmesini destekleyebilirsiniz.
  • Hayal gücü ve yaratıcılığını geliştirirsiniz.


Ayrıntılı bilgi için www.adimadim.com adresine bakabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER