pudra.com 28.10.2009

Eyvah Okul Başladı!

Çocukların okul döneminde anne-babalar için yol gösterici bir rehber niteliğindeki “Eyvah Okul Başladı” kitabı çıktı!

Okul dönemi başladı. Aynı çocuklar gibi anne babaların da dersleri başladı. Çocuğunuzun okul kitaplarını alırken yanında siz de kendinize bu kitabı mutlaka alın! Çünkü sizin de çalışmanız gereken ders notları, merak ettiğiniz soruların tüm yanıtları burada…


En doğru okulu nasıl seçerim? Evde en uygun çalışma ortamı nasıl olmalı? Ödevlerine hangi aşamada yardım etmeliyim? Okul dışı aktivitelerin sınırı ne olmalı? Sınavlara nasıl hazırlanmalı? Boyut Yayınları’ndan çıkan ve Dr. Dominic Wyse’in orjinali BBC’den yayınlanan kitabı “Eyvah Okul Başladı!”, az önce yazdıklarımız gibi tüm soruların yanıtlarını bizlere keyifle anlatıyor.

Kitap, Türk eğitim sistemine uyarlanarak, okul öncesi eğitiminden ilköğretimin 2. kademesine kadar anne babaların karşılaşabileceği sorunların üstesinden gelebilmeleri için rehberlik etmek üzere hazırlanmış.

Kitap, aldıkları eğitimden en iyi şekilde yararlanmaları için çocuklarına nasıl yardımcı olabileceklerini ve çocukların var olan potansiyellerini ortaya çıkarmalarını nasıl sağlayacakları konularında anne, babaları bilgilendirmek için bir dizi prensip sunuyor.

Seçkin kitabevlerinden bulabileceğiniz “Eyvah Okul Başladı!” kitabının adresinize gönderilmesi için ise www.boyutstore.com‘u tıklayabilir veya 0212 444 5353 numaralı Boyut Yayın Danışma Hattı’nı arayabilirsiniz.


İlgili haberler:


Ödev yapma alışkanlığı nasıl kazandırılır? Ders çalışmak isteyemeyen çocuğunuza karşı tutumunuz nasıl olmalı?

Okul çocuklarında uyku düzeni Uyku sağlığı çocukların okuma, yazma ve matematik problemleri çözme becerilerini ciddi oranda etkiliyor.

Okul çantası ve ayakkabısı nasıl olmalı? Sağlıklı okul çantası ve ayakkabısı için seçim yaparken dikkat etmemiz gerekenler...

Sert öğretmen okul fobisini artırıyor Eğer çocuğunuz okula gitmeyi reddediyorsa; hatta mide bulantısı, baş ağrısı gibi şikayetleri varsa bunun nedeni öğretmeni olabilir.

Anaokuluna uyum süreci Çocuğunuzun bireyselleşmeye adımı olan anaokuluna alışma sürecinde nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz?

Çocuklar için spor okulları Çocuklarımızın sağlıklı ve sosyal gelişimi için onlara birçok alanda seçenek sunan spor okullarından sizler için seçtiklerimiz…

Müziğin çocuk gelişimine etkisi Çocuğunuzu müzik dinlemeye, şarkı söylemeye, üç yaşından itibaren müziği öğrenmeye teşvik edin. Çünkü müzik hem eğitiyor hem geliştiriyor.

Anne, Yemekte Ne Var? Annelere mutfakta yardımcı olacak farklı tarzlarda yazılmış, farklı tarifler veren çocuk yemekleri kitaplarını sizin için seçtik.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER