@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2010

İyi anne kime denir?

Anneler çocuklarının yeteneklerini nasıl farkedebilir? Çocuklarımıza ne kadar zaman ayırmalıyız? Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in videoları pudra.com'da.

Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin, hem Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, hem de Çocuk Nöroloji Uzmanı. Çocukların psikolojik gelişimini beyin gelişimiyle birlikte takip ediyor. Anne çocuk ilişkisine özel önem veriyor ve biz annelere bu konuda tavsiyelerde bulunuyor.


Çocuk gelişimi konusundaki kitapları, televizyon programlarıyla biz annelerin yakından takip ettiği bir uzman kendisi. (Doktorumuzun kitaplarını görmek için En iyi çocuk gelişimi kitapları yazımıza tıklayın)

Bu makalemizde, iyi anne kime denir? Biz annelerin en sık yaptığı hatalar nelerdir? Anneler çocuklarındaki yetenekleri nasıl fark edebilir? Annenin çocuğuna ayırdığı zamanın süresi mi kalitesi mi önemli? Bu sorulara Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in verdiği yanıtlar yeralıyor. Uzmantv'de yayınlanan bu videoları sizlerle paylaşmak istedik.

İyi anne kime denir?

   


Türkiye'de annelerin en sık yaptığı hatalar nelerdir?


   


Annenin çocuğuna ayırdığı zamanın süresi mi kalitesi mi önemli?

   


Anneler çocuklarındaki yetenekleri nasıl fark edebilir?

   


Pudra.com, Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in ergenlik dönemine ilşikin görüşlerini ve anne babalara önerilerini inceledi. Bu konudaki yazılarımızı okumak için tıklayınız.

Anne babalara ergenlik rehberi... Çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemi olan ergenlikte, çocuğunuza nasıl yardımcı olabilirsiniz? Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in tavsiyeleri...Okumak için tıklayınız...

Çocuğunuz ergenlik sorunları mı yaşıyor? Çocuğunuzun ergenlik döneminde nasıl yardımcı olabileceğinizi Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin anlatıyor. Okumak için tıklayınız...

Nasıl iyi anne olunur? Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin, çocuğunuzla nasıl iletişim kurabileceğinizi ve kendine güvenen bir çocuğun nasıl yetiştirileceğine dair anlattıklarını okumak için tıklayınız...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER