Aktüel 22.04.2011

Penguen anne misiniz, kanguru mu?

Çocuğunuzu yetiştirirken ona nasıl bir disiplin uyguluyor, hangi kuralları koyuyorsunuz? Anneliğinize üçüncü bir göz olarak bakmaya hazır mısınız?

Penguen anne misiniz, kanguru mu? anne cocuk ozl 1
1/7
Aktüel dergisinden Birol Biçer, “dediğim dedik” kaplan anne modelinden sonra psikologların yeni anne modelleri belirlediklerini söyleyerek, bu anne modellerini incelediği yazısını şöyle sürdürüyor:

Amy Chua’nın Çin usulü radikal çocuk eğitimi teorisini ortaya atan kitabından sonra tüm dünyayı bir “kaplan anne” tartışmasıdır aldı gitti. Yale Üniversitesi’nde görev yapan Çin asıllı Amerikalı profesörün, neredeyse totaliter denebilecek bir annelik ve çocukluk eğitimi öngören “Battle Hymn of a Tiger Mother” kitabı uzun süre çok satanlar listesinin zirvesindeydi.

Amy Chua’nın kendi annelik uygulamasından hareketle önerdiği annelik uygulamasından hareketle önerdiği anne modeli çocuklara büyük serbesti tanıyan Batılı modellere göre oldukça katı ve disiplinli olan Çin usulü anneliği öne sürüyor. Kaplan anne tabiri çok tutunca hayvan sembolleriyle anılan yeni anne modelleri ortaya sürülmeye başlandı. İşte ortaya çıkan yeni moda annelik modelleri…
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2