Pudra.com 25.06.2012

İlk sutyenim Magicform’dan

Magicform'un "İlk Sutyenim" serisi, genç kızlığa adım atan miniklere anti-bakteriyel özellikli likralı koton kumaşlarla tasarlanan çok şık sutyen ve külotlar sunuyor.

Genç kızlığa adım atan minik prensesler için tasarlanan Magicform "İlk Sutyenim" serisi, tüm hayatları boyunca sağlıklı bir göğüs yapısı ve gelişimi için en önemli ürünler arasında yer alıyor.

İlk sutyenim Magicform’dan

Yumuşak kopça detayı ve anti-bakteriyel özellikli likralı koton kumaşlar ile tasarlanan serideki sutyen ve külotlar, farklı çizgi ve renkler ile genç kızlara eğlenceli bir iç dünya sunuyor.

Binlerce yıldan beri bakteriyel zararların önlenmesi için kullanılan gümüş, günümüzde gümüş ile yapılan antimikrobiyel ve hijyenik apre sayesinde tekstil liflerinin üzerlerinde bakteri çoğalmasını engeller ve %100 hijyen sağlar.

Magicform, "İlk Sutyenim" serisi ile bu prensibi uyguluyor.

Magicform'un "İlk Sutyenim" serisini, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan Magicform konsept mağazalarında ve Magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER