Pudra.com 12.12.2013

Anne karnındaki bebekle iletişimi öğreten uzman geliyor!

Anne karnında anne ile bebeği iletişime geçiren uzman olarak tanınan June Elleni Laine, 13 Aralık'ta İstanbul Doğum Akademisi'nin davetlisi olarak Anne Bebek Çocuk Fuarı'na katılacak ve bebekle iletişim kurmayı öğretecek.

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 13-14-15 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Anne karnındaki bebekle iletişimi öğreten uzman geliyor!

Fuara katılan İstanbul Doğum Akademisi standını ziyaret eden anne adayları çok özel bir deneyim yaşayacak. Anne karnında anne ile bebeği iletişime geçiren uzman olarak da tanınan June Elleni Laine İstanbul Doğum Akademisi’nin davetlisi olarak 13 Aralık 2013 Cuma günü, 14.00-16.00 saatleri arasında anne adayları ile buluşacak. Laine, profesyonel olarak sağ beynin -yani duyguların- bebekle iletişimde nasıl aktif kullanılacağını öğretecek.


June Elleni Laine kimdir?


20 yılını başarılı bir iş kadını ve moda tasarımcısı olarak geçirdikten sonra son 21 yıldır metafizik ve bilim üzerinde çalışmış olan June Elleni Laine, "Psişik Olma Sanatı" ve "Geçmişi Yaratma Sanatı: Mandala" olmak üzere iki kitap yayınladı.

İngiltere Londra Psişik Çalışmalar Akademisi'nde öğretim görevlisi olan June Elleni, hamilelik sürecinde sağ beyninin onu yeni bir metafizik fenomen dünyasına lanse ettiğini esas alan workshop'lar düzenliyor. Özellikle yaratıcılık, problem çözme, sağ beyin hemisferiyle ilgili hem özel hayat hem de iş hayatında eğitimler veriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER