@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.03.2014

Gap Hamile Koleksiyonu Türkiye'de satışa çıktı

Gap; rahat, fonksiyonel ve aynı zamanda şık modellerden oluşan Hamile Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi. Sınırlı sayıdaki koleksiyon, internet üzerinden satışa sunuldu.

Hamilelik güzel, ama zorlu bir süreç. Hamileliğin anneler için zorlu yanlarından biri de fiziksel değişimin giyim tarzından ödün vermeye yol açması. Bu noktada anne adaylarının yardımına koşan Gap, özel hamile koleksiyonu ile hamilelik sürecinin başından sonuna kadar rahatlıkla giyilebilecek kıyafetler sunuyor.

Gap Hamile Koleksiyonu Türkiye'de satışa çıktı

Gap Hamile Koleksiyonu, tişörtten gömleğe, jean pantolondan kumaş pantolona, etek, şort ve hatta iç çamaşırına kadar tüm tarzlara hitap eden geniş bir ürün yelpazesiyle geliyor.


Pastel renklerin ve pamuklu kumaşların hakim olduğu koleksiyonda, genişleyen karın çevresini destekleyen ve saran streç kumaş panelinin yer aldığı jean pantolonlar öne çıkıyor.

Sezonun en trend kesimleri olan 1969 Denim Skinny ve Bootcut seçenekleriyle koleksiyonda yerini alan jean'lerin yanı sıra doğum sonrası emzirme döneminde annelere kolaylık sağlayacak emzirme bluzları da çok kullanışlı.

Özellikle çalışan anne adaylarının hayatını kolaylaştıracak olan gömlekler de mavi ve beyaz renk seçenekleriyle koleksiyonda yerini alıyor.

Gap Hamile Koleksiyonu, ücretsiz kargo fırsatıyla www.gap.com.tr adresinde satışa sunuldu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER