@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.09.2011

GeBe, sonbahara hazır!

GeBe 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu; huzurlu bir sessizlik, yumuşak ışıklar, sarı, turuncu ve kahverenginin ağır bastığı yeni sezonu sıcak bir gülümsemeyle karşılıyor.

Sonbahar sezonunda Gebe koleksiyonu, anne adaylarının günün her anında tebessümle kullanabileceği modelleri bir araya getiriyor.
2011-2012 Gebe Sonbahar Kış Koleksiyonu'nun temel taşları olan “Iconic Lady“ , “Caramel” , “Carnival” , “Office Style” ve “Bohemian Spirit” temalarıyla günlük yaşantınızı şıklaştırırken, “Home Wear” koleksiyonu ile evdeki konforunuzun vazgeçilmezi olacaktır.

Iconic Lady
Anne olmaya hazırsınız, peki ya ikon olmaya? Sezonun öne çıkan rahat formlarını, parlak kumaşlar ve dantel detaylarıyla birleştirerek, bulunduğunuz her ortamda yıldız olmanızı istedik. Siyahtan vizon-beje giden bir renk skalasıyla kolay kombin olabilen, detaylarında şıklığı yakalayacağınız bu temayı çok seveceksiniz.

Caramel
Serinleyen havayı karamelin sıcak, şekerli, yanık renkleriyle ısıtırken, tema içerisinde yer alan trikolarla da kurumuş yaprakları sürükleyen rüzgara karşı durabilirsiniz. Feminen detayları ile hem gündüz, hem de gece kullanabileceğiniz parçaları siz anne adaylarımız için Caramel temasında bir araya getirdik.





Carnival
Kim demiş kış mevsimi soğuk ve renksiz olur diye? Sisli görünen kış silüetine sihirli bir değnekle dokunup, kırmızı, indigo, saks mavi ve yeşili mükemmel bir harmoni ile bir araya getirdik. Denimlerle kombin ederek gündelik yaşantınızda konfor ve mutlulukla giyebileceğiniz bu temada sportif bir şıklık bulacaksınız.

Office Style
Profesyonel iş hayatınızda şıklığınızdan ödün vermeden rahatlığınızı korumak istiyorsanız bu tema tam size göre. Beyaz ve siyahın ofis silüetindeki klasik görüntüsünün altını kırmızı bir çizgi ile çizdik. Yeni, yalın ve şık iş yaşamınızda, beyaz gömleklerimizi siyah saten pantolon ve eteklerle kombinleyip, kırmızı aksesuar, triko ve hırkalarımızla tamamlayabilirsiniz.

Bohemian Spirit
Yazdan kalma üzeri tozlu pembe hayallerimizi fuşyayla canlandırıp kış mevsiminin vazgeçilmez deseni ekoseye ekledik. Denimlerle giymekten keyif alacağınız bu keyifli ruhu, tema içiresinde yer alan gri melanj bolero, triko, hırka ve tuniklerle birleştirerek, spor şık görüntünüze gülümseyin.

Üstelik GeBe ürünleri www.e-gebe.com'dan online olarak da satışa sunuluyor.

GeBe'nin 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu'ndan seçtiğimiz en güzel hamile giysilerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2