@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.04.2014

Hamilelikte şıklığın yeni adresi: CharisMom Maternity

Stilinden ödün vermeyen anneler ve anne adayları için şık giysiler sunan CharisMom Maternity, doğal malzemelerden yapılmış zarif tasarımlarında rahatlık ve feminenliği ön planda tutuyor.

Sizi, hamilelikleri nedeniyle vücutları değişse de stillerinden ödün vermek istemeyen anne adayları ve annelere hitap eden yeni bir marka ile tanıştırıyoruz: CharisMom Maternity. 9 ay hamilelik, 2 yıl emzirme ve 1 ömür boyu annelik düşüncesiyle "921" formülünü hayata geçiren CharisMom Maternity, şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla zamansız bir stil sunuyor.

CharisMom Maternity, çiçeği burnunda anne adayları ile emziren annelere hem iş hem ev hem de sosyal yaşamlarında şık, işlevsel ve rahat tasarımları bir arada sunuyor. Koleksiyonda, kadınların hamile oldukları dönem boyunca giyebilecekleri doğal malzemelerden tasarlanmış zarif tasarımların yanı sıra bebeklerini emzirme esnasında giyebilecekleri küçük detaylarla büyük bir konfor sunan şık giysiler de yer alıyor. Aynı zamanda markada, sadece hamilelik ve emzirme döneminde değil yaşamları boyunca keyif alarak giyebilecekleri tasarımlar da odak yaratıyor.


CharisMom Maternity’nin yeni sezon koleksiyonunda üç tema dikkat çekiyor. İlk moda grubu olan Global Etnik’te, hardal, saks mavi, ekru ve siyah tonları, jakarlı kumaşlarla bütünleşirken, ahşap boncuklar ve nakış işlemeler etnik vurgusunu zenginleştiriyor. Şık ve şehirli kadını yansıtan temada siyah-beyaz etnik bolerolar, işlemeli bluz ve elbiseler, Selanik dokuma kumaş detaylı bilekte biten pantolonlar ve dizüstü yırtmaçlı etekler ön planda.

Akdeniz sahillerinin esintilerini şehre taşıyan Positano, yazın vazgeçilmezi marin temasına vurgu yapıyor. Mavi ve beyaza bu kez turuncu eşlik ediyor. Rahatlığı ön planda tutan moda grubunda; pili detaylı klasik pantolonlar, kalem etekler, ipek hissi veren dökümlü ve renkli bluzlar ile metal düğmeli blazer ceketler beğeni kazanıyor. Günlük şıklık yakalamak isteyen kadınlar için tasarlanan önü düğümlü elbise ve bluzlar, rahatlığın yanı sıra feminen bir görünüm de sergiliyor.


Koleksiyonun son teması olan ve duygusallığa hitap eden Makaron, nane yeşili, toz pembe, uçuk sarı ve bebek mavisi gibi pastel tonlarla mükemmel bir kombin yaratıyor. Krep, pamuklu dantel, şifon gibi hafif ve akıcı kumaşlar temanın ana unsurunu oluşturuyor. Dantel detaylı elbiseler, nane ve lame renklerde kristal işlemeli bluzlar, dökümlü krep ceketler ve pantolonlar feminen, masum ve romantik bir stili benimseyenler için ideal.

CharisMom satış noktaları ile ilgili detaylı bilgiye www.charismom.com adresinden ulaşabilirsiniz.

CharisMom Maternity koleksiyonunu görmek için Stilinden ödün vermeyen hamilelere CharisMom fotogalerisine tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2