Pudra.com 06.02.2013

Asıl kadınlar Sevgililer Günü'nü sevmiyormuş

Sanılanın aksine erkekler Sevgililer Günü’nden nefret etmiyor ve Sevgililer Günü’nü önemli bulduğu için kutluyormuş. İşte “Sevgililer Günü’nü ne için kutlarsınız?” anketinin sonuçları...

eÇift.com’un kadınlar ve erkeklerin Sevgililer Günü’ne nasıl baktığını ortaya koymak için yaptığı anketin sonuçları şaşırtıcı çıktı. eÇift.com; 3 milyonu aşkın üyesine “Sevgililer Günü’nü ne için kutlarsınız?” ve “Sevgililer Günü’nde hediye almak sizin için önemli mi?” sorularını yöneltti. Sanılanın aksine Sevgililer Günü’nden nefret etmediği ortaya çıkan erkeklerin yüzde 52’si Sevgililer Günü’nü önemli bulduğu için kutladığını belirtti. Ankete katılan kadınların yüzde 26’sı Sevgiller Günü’nden hoşlanmadığını ve kutlamadığını belirtirken bu oran erkeklerde yine beklenenin aksine yalnızca yüzde 12’de kaldı.

Asıl kadınlar Sevgililer Günü'nü sevmiyormuş

Erkeklerin yüzde 25’inin Sevgililer Günü’nden hiç hoşlanmadığı ve bunu belirtmese de yalnızca sevgilisinin hatırı için kutladığını dile getirdiği ankette; erkeklerin yüzde 11’i bu güne sevgililerinin hatırı için katlandığını ancak bunu her fırsatta dile getirdiğini belirtti. Ancak kesinlikle kutlamayanların oranı ise yalnızca yüzde 12’de kaldı.

Hediye erkek için de önemli

Çoğunlukla kadınlara hediye alınan bir gün olarak algılanan Sevgililer Günü’nde hediye almanın erkekler için de önemli olduğunun ortaya çıktığı ankette; erkeklerin yüzde 42’si Sevgililer Günü’nde hatırlanmak ve küçük de olsa hediye almak istediğini söyledi. Kadınlarda bu oran çok az bir farkla yüzde 46 olurken, kadınların yalnızca yüzde 6’sı hediyesiz bir Sevgililer Günü düşünemediğini söyledi.

Kadın ve erkeklerin birbirine benzer yanıtlar verdiğinin gözlemlendiği ankette “Sevgilim yanımda olsun yeter” diyen erkeklerin oranı yüzde 38, kadınların oranı ise yüzde 35 oldu.

Sevgililer Günü’nün herhangi bir günden farklı olmadığı düşünen erkeklerin oranı yüzde 12 olurken kadınlarda bu oran yine küçük bir farkla yüzde 13 olarak belirlendi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER