Pudra.com 11.10.2011

Aşkın kanunu yeniden yazıldı!

Kurdele.com’un araştırması aşkın ömrünün 3 yıl, flörtün ise 2 yıl olduğunu ortaya çıkardı. İşte araştırmanın diğer çarpıcı sonuçları...

Genel kanı aşkın 3 yıl sürdüğü yönünde olsa da, flört döneminin ne kadar sürdüğü bugüne dek bilinmiyordu. Kurdele.com, Türkiye'de ortalama 2 yıl flört edildiğini ortaya çıkardı.

Aşkın kanunu yeniden yazıldı!

Kurdele.com’un Türkiye genelinde yaptırdığı araştırmaya göre ülkemizde çiftlerin yüzde 37,1’i evlenmeden önce en fazla 2 yıl flört ediyor. Diğer taraftan araştırma, İzmirlilerin ise 3 yıl ile en uzun süre flört eden topluluk olduğunu gösteriyor.

Araştırmaya göre, yaş ve eğitim düzeyi arttıkça çiftler birbirlerini daha iyi tanımak istiyor ve flört süresi uzuyor. Bekar çiftlerin yüzde 37,1’i 1-2 yıl arası, yüzde 34,3’ü 1 yıldan az ve yüzde 28,6’sı 2 yıldan fazla bir süredir flört ediyor.

Araştırma, flört süresinin en uzun olduğu ilin “3 yıl” ile İzmir olduğunu gösteriyor. Flört süresinde İzmir’i sırasıyla İstanbul ve Ankara takip ederken diğer illerde bu ortalamanın 1 yıl civarında olduğu dikkat çekiyor.


Etiket: aşk, flört, ilişki, evlilik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER