@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2017

Ruh eşinizi bulduğunuzu nasıl anlarsınız?

Hepimiz doğru kişiyle tanışacağımız o büyülü günü bekleriz. Peki doğru kişiyi bulduğumuzu nasıl anlayacağız? Cevabı Pudra.com'da.

Her zaman 'doğru kişi geldiğinde bir şekilde anlarsın' derler. Partneriniz için 'benim için doğru kişi mi?' diye sorduğunuz anda bu düşünce anlamını kaybediyor aslında. Birçok ilişkinizde 'evet bu doğru kişi olabilir' ya da 'tüm hayatımı onunla geçirebilirim' diye düşünmüşsünüzdür. Ama bir şekilde hepsi bitti! Çünkü hayatta her şey değişir: kararlarınız, doğrularınız ve hisleriniz... Tüm bu değişimler sizin zor bir insan olduğunuzu göstermez. Bir ilişki içindeyken, daha fazlasını istemeniz, bir şeylerin eksik olduğunu hissetmeniz çok fazla beklentiniz olduğunu değil, gerçekten bir şeylerin eksik olduğunu gösterir. Doğru kişiyi bulduğunuzda, tüm zorluklara ve sorunlara rağmen her şeyin tamam olduğunu fark edersiniz. Peki nasıl? Gerçekten de dedikleri gibi, ruh eşinizi gördüğünüz an hisseder misiniz? Yoksa bunu anlamanın bir yolu var mı?



Ruh eşinizi bulduğunuzu nasıl anlarsınız? - Bitti
Kendinizi saklamak zorunda kalmazsınız

Her ilişkide kusurlarınızı, yanlışlarınızı ya da sevilmeye değer görmediğiniz yanlarınızı gizlemeye çalışabilirsiniz. Bunlar başta size çok büyük bir sorun gibi gelmese de zamanla bambaşka birine dönüşmenize neden olur. Ruh eşinizi bulduğunuzda ise, değiştirmeniz ya da saklamanız gereken bir şey olmaz. İstediğiniz kadar açık olabilirsiniz. En kötü özelliklerinizi, kendinizde sevmediğiniz şeyleri bile onunla paylaşabilirsiniz. Çünkü doğru insan sizi tam olarak olduğunuz kişi için sever.


Güvende hissedersiniz

Birine aşık olmak bir açıdan tehlikelidir. Çoğu zaman kararlarımızı aklımızla değil kalbimizle alırız. Bu da ileride ne kadar kırılacağımızın habercisidir aslında. Ayrıca aşk kaybetme korkusunu da beraberinde getirir ve sonu gelmeye heyecanları... Ruh eşinizi bulduğunuzda ise aşkınızın büyüklüğüne rağmen sakinleşirsiniz. İstemeseniz bile ona güvenirsiniz. Daha önceki ilişkilerinizden kalan güven sorunlarınız yok olur. Sanki kalbiniz bir şekilde her şeyin yolunda gideceğini hisseder.


Ruh eşinizi bulduğunuzu nasıl anlarsınız? 1
Aynı şeyi hissedersiniz

Birbirinizden çok farklı olabilirsiniz. Siyasi görüşleriniz, dini inançlarınız, yaşam şekliniz, sosyal hayatınız birbirinden çok başka olabilir. Ama eğer ruh eşinizi bulduysanız, tüm farklılıklara rağmen aynı şeyleri hissedersiniz. Saygı duyduklarınız, sevdikleriniz ve tahammül edemedikleriniz aynıdır. Aynı şeylere üzülürsünüz ve ikinizin de vicdanını rahatsız eden şeyler aynıdır. Bambaşka düşündüğünüz bir konuda bile tartışırken, kırmızı çizgilerinizi bilirsiniz çünkü aynıdır. Gerçekten de onun yanındayken ruh ikizinizi bulduğunuzu hissedebilirsiniz.


Seks hayatınız mükemmeldir

Teknik bir şeyden bahsetmiyoruz. Süresinden, pozisyonlardan, sekse dair teknik her detaydan uzak harika bir seks hayatınız olur. Çünkü doğru kişiyi bulduğunuzda, cinselliğin iletişim kurmakla ilgili olduğunu fark edersiniz. Orgazm olmak ya da çılgın bir seks hayatı harikadır ama gerçek yakınlığı bulduğunuz biriyle sevişmenin yerini tutamaz. Ruh eşinizle birlikteyken, birisine dokunmanın bir iletişim yolu olduğunu anlarsınız. Bu hayatınız boyunca yaşayacağınız en iyi seks deneyimidir.


Hissedersiniz

Evet, büyüklerimiz haklı. Doğru kişiyi bulduğunuzda gerçekten de içinizde bir yerde bunu hissedersiniz. Artık daha iyi, daha mutlu, daha rahat, daha doğru bir insan olduğunuzu fark edersiniz. Onunla tanışmadan önceki hayatınız anlamsızlaşır ve onsuz bir geleceğin ihtimali bile aklınıza gelmez.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Aşkın 7 kuralı
Yeterince özveri ve sabır gösterirseniz gerçek aşk size büyülü bir mutluluk vaat ediyor. Aşk oyununun kuralları Pudra.com'da.

Yalnız olmaktan bıktınız mı?
Bir türlü doğru erkeği bulamıyorsanız, hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Yalnızlıktan kurtulmak için yapabilecekleriniz Pudra.com'da.

Hayatınızın aşkı sizi nerede bekliyor?
Sanal dünya artık hayatımızın önemli bir parçası. Peki hayatımızın aşkını bulma konusunda bize yardımcı mı yoksa tehlikeli bir yol mu?

​Mutlu bir ilişkinin 50 özelliği
İlişkinizin gidişatıyla ilgili aklınızda sorular varsa, birkaç işarete dikkat etmeniz yeterli. Pudra.com sağlıklı bir ilişkiniz olduğunu gösteren 50 işareti yazdı.


Etiket: aşk, ilişki, ruh eşi
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER