Pudra.com 19.12.2012

Onu kendinize 90 dakikada nasıl aşık edersiniz?

Aşık olmak ne kadar sürer? Bunun için 90 dakika yeterli mi? Yazar Nicholas Boothman'a göre evet! Peki onu kendinize sadece 90 dakikada aşık etmek için ne yapmalısınız? Adım adım aşık etme yolları Pudra.com'da.

Amerika’da arkadaşlık siteleri üzerinde yapılan anketlere göre insanların birbirine aşık olması için 90 dakika yeterli olabiliyor. Arkadaşlık sitesi dışında bilimsel araştırmalar da iki kalbin bir araya gelmesi için gerekli olan sürenin yalnızca 90 dakika olduğunu söylüyor.

Onu kendinize 90 dakikada nasıl aşık edersiniz?

“90 Dakikada Birini Kendinize Nasıl Aşık Edebilirsiniz?” isimli kitabın yazarı Nicholas Boothman’a göre 90 dakikada birini kendinize aşık etmeniz mümkün!

0-5 Dakika: İlk izlenim
Boothman, yaptığı çalışmalarda çiftlerin üçte birinin birbirlerine ilk görüşte aşık olduğunu belirtiyor. Yani karşınızdaki kişiyi etkilemek için ilk 5 dakika çok önemli. Erkekler için kadın arkadaş seçiminde ilk 5 dakikada dış görünüş daha etkili olmasına rağmen kadınların arkadaşlık seçiminde önce özgüven aradığını belirtiyor.

10-30 Dakika: Beden dilini kullanın
İlk izlenimin ardından kendinizi ifade etme biçiminiz önemli olmaya başlıyor. Karşınızdakine kendinizi anlatırken beden dilinizi doğru kullanmanız gerekiyor. Vücut diliniz açık ve rahat olmalı, karşı taraf için kafa karıştıran sinyaller içermemeli. Kollarınızı ve bacaklarınızı kavuşturmaktan kaçının. Ona doğru eğilerek konuşun ve omuzlarınızı rahat bırakın. Hareketleriniz de yavaş olsun.

30-60 Dakika: Kimyayı yakalayın
Göz teması kurmaktan kaçınmayın. Ortak zevkler ve anlaşılma duygusu arkadaşlığınızı pekiştirerek sizi karşınızdakine yakınlaştıracaktır.

60-70 Dakika: Flört edin
Karşınızdakine onunla ilgilendiğinizi gösterirseniz bu, onun sizi daha fazla düşünmesine sebep olur. 4-5 gün sonrası için randevulaşmak isterse, birkaç ayarlama yaparak ertesi gün buluşabileceğinizi söyleyin. Onu 90 dakika içinde avucunuzun içine almak istiyorsanız biraz özgüvenli olmalısınız. Bu yüzden kendinden emin ve gizemli davranın.

70-90 Dakika: Son
Şu ana kadar onu büyülemiş olmalısınız. Artık onunla yakınlaşmaya çalışabilirsiniz. Birinin dış görünüşüne kapılabilirsiniz ama aşık olmanız için sohbet etmemiz gerekir. Peki sohbete nasıl başlayacaksınız? Dikkat etmeniz gereken bir kaç küçük nokta var. Düşük riskli itiraflarda bulunmak; sevdiğiniz-sevmediğiniz şeyleri anlatmak ya da müstalbel sevgilinizle doğup büyüdüğünüz şehir arasında bir bağ kurabiliyorsanız bundan bahsetmek sohbeti başlatabilir. Hemen orta riskli bir konudan bahsetmeye başlamayın: Kendiniz hakkındaki tüm gerçekleri hemen anlatmaya ya da benzer fikirler ve hayalleri paylaşma başlamayı ilişki biraz ilerleyince yapın. Şunu unutmayın, gereğinden fazla bilgi paylaşımı her zaman işe yaramayabilir. O yüzden dozu iyi ayarlamanız gerekir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER