@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.05.2017

Doğru erkekle mi birliktesiniz?

Sevgiliniz sizi her halinizle seven, hep yanınızda olan ve güven veren biriyse doğru kişiyi bulmuş olabilirsiniz. Doğru erkeğin özellikleri Pudra.com'da.

Hepimizin sorunları, tartışmaları, anlaşmazlıkları var. Kimsenin ilişkisi mükemmel değil. Hepimiz bazen küçük sorunlardan büyük kavgalar çıkarıyoruz. Özelikle yorgun olduğumuzda ya da maddi sıkıntılar yaşadığımızda, iş yoğunluğunda sorunlarımızı yansıttığımız ilk insan partnerimiz oluyor. Nasıl ki bunlar ilişkinin bitmesi için yeterli sebepler değilse sevgilimizle hoş zaman geçirmemiz, ortak noktalara sahip olmamız ya da çok iyi anlaşmamız da bir arada kalmamız için yeterli değil. Bizi bir arada tutan, ilişkimizin sağlam olmasını sağlayan asıl şey sevgi. Belki aşk mutlu olmak için yeterli olmayabilir ama gerekli. Elbette iş bununla da bitmiyor. Sevmek ancak bunu gösterebilirsek ve paylaşabilirsek anlam kazanıyor. İşte sizi gerçekten seven doğru erkekte bulabileceğiniz özellikler.... 



Doğru erkekle mi birliktesiniz?
Koşulsuz sevgi verir

Gerçek sevgide beklenti olmaz, kanıtlamanız ya da kazanmanız gereken hiçbir şey yoktur. Evet, ilişkinin başında partnerimizi etkilemeye çalışırız fakat daha sonra sevgisini hak etmek için çaba göstermemize gerek kalmamalı, tabii doğru insanla birlikteyseniz. Unutmayın, hiç kimseye kendinizi sevdirmeye ihtiyacınız yok ama sizi koşulsuz sevecek birine ihtiyacınız var.


Söylediklerinize önem verir

Çok basit gibi duruyor ama oldukça önemli çünkü çoğumuz karşımızdakini gerçekten dinlemiyoruz. Doğru erkek, sizi yargılamadan dinlemeli ve başınızdan geçen olayları öğrenmeye önem vermeli. Dinlemek aslında her zaman o kadar da kolay değil ama zaten gerçekten seven için empati kurmak ve iyi bir dinleyici olmak bir görev olmamalı, içinden gelmeli.

doğru erkekle mi birliktesiniz
Olduğunuz gibi kabullenir

Hepimizin kusurları var ve bizi biz yapan şeylerden biri de kusurlarımız. Herkes karşısındaki değiştirmeyi dener ama gerçek sevgi bunu engeller. Doğru kişi partnerinin hoşuna gitmeyen bir yanını gördüğünde değiştirmeye çalışmak yerine, olduğu gibi kabullenmeyi başarır. Sizi hayalindeki kadına dönüştürmek için değil siz olduğunuz için sever.


Gerektiğinde rahat bırakır

İlişkinin başlangıcında her anımızı birlikte geçirme isteğimiz gayet normal. Fakat belli bir noktadan sonra hepimiz biraz rahat bırakılmaya ihtiyaç duyarız. Bu noktanın ne zaman ve nasıl olacağı kişiden kişiye değişiklik gösterse de herkesin mutlaka özel alana sahip olması gerekir. Doğru erkek sizi kıskançlıkla boğmak yerine kendinize zaman ayırmanıza ve özgürlüğünüze saygı duyar. Tabii siz de onun. 

doğru erkekle mi birliktesiniz
Fırtınalara dayanır

Her ilişkide fikir ayrılığı yaşanır, bu normal. Hatta kavgalar ters giden şeyleri yoluna koymakta işe yarayabilir. Önemli olan birbirimizi yıpratmamak. Sağlıklı bir ilişkide uzun süren küslüklerin ya da ilk kavgada çekip gitmenin yerini, karşılıklı iletişim kurarak sorunları çözebilmek alır. Tabii eski konuların sürekli gündeme geldiği çözümlerden değil gerçek çözümlerden bahsediyoruz. Hallettiğiniz her sorun ilişkinizin geleceği için attığınız önemli bir adımdır.


Kendinizi güzel hissetmenizi sağlar

Kimse her an güzel olmak zorunda değil. Makyajınızı, saçınızı yapıp en şık kıyafetlerinizi giydiğinizde herkes sizi beğenir. Ama doğru erkek uykudan yeni kalkmış, pijamalı halinizi de beğenir ve bunu size hissettirir. Hem hiçbirimiz sonsuza kadar genç kalmayacağız, bu yüzden bizi her hal ve koşulda beğenecek birine ihtiyacımız var. 

doğru erkekle mi birliktesiniz
Güven verir

Birine güven vermek için illa ki fiziksel olarak güçlü olmak gerekmez. Önemli olan her koşulda, her zor anınızda yanınızda olacağını hissettirebilmesi. Tüm hayatınızı birlikte geçirmeyi hayal ettiğiniz kişiye güvenmiyorsanız, kime güvenebilirsiniz? Birine güvenebileceğini bilmek ve onun sana güvendiğini hissetmek gerçek sevginin en güzel işaretlerinden biri.
 

Hatalarını kabullenir

Çoğu insan hatasını kabullenmekte zorlanır, özellikle erkekler. Hatasını kabullenip özür dilemek çoğu erkek için sizi kaybetmekten bile daha zordur. Ama gerçek aşkta savunmalara, duvarlara, egoya yer yoktur. Eğer karşınızda yaptığı hatayı kabullenip, gönlünüzü almaya çalışan bir erkek varsa kıymetini bilin. Çoğu erkeğe gerçek aşktan başka bir şey egolarını yok saydıramaz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Arıza erkeklerle baş etme sanatı
Sorunlu bir erkekle birlikte olmak yıpratıcı olsa da bazen vazgeçmek mümkün olmuyor. İlişki kurması zor erkek tipleri ve baş etme yöntemleri Pudra.com'da.

İlişkiniz geçici bir tutku mu?
Sonsuza dek sürecek bir aşk mı yaşıyorsunuz? Ruh eşinizi gerçekten buldunuz mu? Yoksa bu sadece geçici bir tutku mu? Cevapları Pudra.com'da.

Ruh eşinizi bulduğunuzu nasıl anlarsınız?
Hepimiz doğru kişiyle tanışacağımız o büyülü günü bekleriz. Peki doğru kişiyi bulduğumuzu nasıl anlayacağız? Cevabı Pudra.com'da.

Sizin ilişki tipiniz hangisi?
Herkesin ilişkisi birbirinden farklı. Karşınıza çıkabilecek ilişki tiplerini Pudra.com yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER