11.11.2021

Yazın enerjisi varsa, kışın da romantizmi var! İşte kış aşkının güzellikleri

Yaz aşklarının tadı bir başka diyenler için kışın yaşanan aşkların avantajlarından bahsedelim istedik. Çünkü yazın enerjisi varsa, kışın da romantizmi var!

İZLE: AŞK BEYNİ NASIL ETKİLER?👇 
Belli bir kişiye duyulan aşırı bağlılık durumu olarak adlandırılan aşk, yazın kapımızı çalan bir misafirken, havaların soğumasıyla birlikte içimizi ısıtan yeni bir heyecana ev sahipliği yapıyor.

Yazın enerjisi, kışın romantizmi... İşte aşkın tarifi

Hepimizin büyük umutlarla beklediği, hayal kurmanın bile karnımızda kelebekleri uçurmaya yettiği aşkın, yaz mevsiminde en keyifli şekilde yaşanacağına dair bir inanış var. Bu heyecanın başlangıcını sıcacık bir mevsimin enerjisi ile gerçekleştirmek, aşkın mevsimi yazdır inancının temelini sağlamlaştırıyor. Kimileri için ise durum tam tersi. Kar tanelerinin kapladığı beyazın enerjisi ile kışın aşık olmak, hem daha romantik hem de daha uzun ömürlü bulunuyor. Peki gerçekten öyle mi?
 
Mis gibi kokan çiçekler, uçuşan kelebekler ve enerjisi bol insanlar için bir yaz aşkı gerçeği olsa da evlilik yolunda ciddi ilişki arayanlar için Hawaya; içinizi ısıtacak bir kış aşkıyla karşılaşmanın tanımını yapıyor.

Kışın aşk yaşamanın avantajları 
  • Yaz sezonunun bitmesi ve havaların soğumasıyla birlikte insanlar dinginleşiyor ve kış aşkınız ile birlikte sıcak çikolatasıyla enerjinizi yükseltecek bir kafede yapacağınız sohbetler ilişkinizde daha sakin ve  emin adımlarla ilerlemenizi sağlıyor.
  • Yaz aşkının aksine kış aşkı sevdiğiniz kişiyi tanımanızı sağlayacak değerli zaman dilimleri oluşturmanızı sağlıyor ve temeli sağlam bir ilişkinin adımları atılıyor.

Kış aşkının bütün güzelliğini en iyi şekilde yaşayabilmemiz için evlilik yolunda ciddi ilişki arayanların çevrimiçi tanışma uygulaması Hawaya; "Selfie Doğrulama" sistemi ile kullanıcılar için güvenli bir ortamda tanışma imkânı sunarken doğru kişiyi bulduğunuza inandığınızda "Gizli Mod" özelliğini kullanarak ilişkinizi sağlam bir temele oturtmanızı sağlıyor. Ayrıca “Şahit” özelliği ile kış aşkınızı sevdiklerinizle tanıştırabilme imkânı veriyor. Soğuk havalarda içinizi ısıtacak kış aşkınız ile tanışmak için ilk adımı atma zamanı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER