Pudra.com 04.01.2013

Yeni yılda temizlik zamanı

"Yeni yıl, yeni şeyler yaşanırsa farklıdır" derler! 2019'un bu ilk günlerinde üzerinizdeki yükleri atmalı ve yeni bir yaşama başlamalı...

Sosyal ağlar ve arkadaş bulma siteleri hayatımızın bir parçası. İşe bu alanı temizlemekle başlayabilirsiniz. Arkadaş listenizi gözden geçirme zamanı! Genel bir değerlendirme yapın, kim gitsin kim kalsın siz karar verin! Evet, arkadaş listeniz sizin seçiminizdir ve bu seçimde aslına bakarsanız doyasıya özgürsünüz!

Yeni yılda temizlik zamanı

Profilinizde “biz hala arkadaşız” dediğiniz eski erkek arkadaşınız hala duruyor mu? Silin gitsin! Geçmişte olan geçmişte kalsın, siz 2019 ile kendinize yeni bir hayat kuruyorsunuz. Her ne kadar arkadaş olarak kalmış olsanız da eski erkek arkadaşınızın arkadaş listenizde olması yeni biriyle ilişkiye başladığınızda problem olabilir. Erkenden önleminizi alıp, eski erkek arkadaşınızı listenizden çıkarmalısınız.

Rahatsız olduğunuz, sevmediğiniz insanları -arkadaşınız olsa bile- listenizde bulundurmayın. Size negatif enerji verecek yorumlar ve mesajlar enerjinizi düşürecektir.

Arkadaşlık siteleri üzerindeki profillerinizde temizlemeniz gereken ilk şey randevulaşıp olumsuz karar verdiğiniz kişilerin hesapları olmalıdır. Bir kez görüştüğünüz birinin sizin listenizde kalmasına gerek yok! Silin, temizleyin!. Aynı insanları tekrar tekrar denemenin bir anlamı yok öyle değil mi? Bazen arkadaş listenizde yer alan küçük ama rahatsız edici bir “detay” sizi mahcup da edebilir. Eh ne demişler arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim! 

İçgüdülerinize güvenebilirsiniz. Çok az tanıdığınız ve henüz güvenmediğiniz kişileri listenizden silin! Profiliniz size ve sevdiğini kişilere özel kalmalıdır. Ayrıca listenizde daha önce eklediğiniz ancak artık aktif olmayan kişilerin hesaplarını da silmelisiniz. Böylece profilinizdeki gereksiz kalabalıktan kurtulabilirsiniz.

Unutmayın kendine arkadaş arayan bayanlar için dışarıya karşı cezbedici ve dikkatleri üzerine çeken bir profil her zaman işe yarar. 2019’a temiz, güzel ve parlak bire profille girin. Geçmişi silin, geleceğe bakın! 2019’da aşk sizinle olsun!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER