Pudra.com 04.03.2015

Akıllı telefonla seks hayatını güzelleştirmek mümkün mü?

Durex’in yeni dijital teknoloji ünitesi Durexlabs, çiftlerin yatak odalarındaki ilişkilerini güçlendirmek ve cinsel yaşamlarını iyileştirmek için yeni bir mobil teknoloji buluşunu duyurmaya hazırlanıyor.

Durexlabs değişmekte olan sosyal davranışlarla mobil teknolojilerin özel hayat üzerindeki etkilerini ele almak üzere kurulan bir ünite. Durex bünyesinde çalışmalarına yeni başlayan Durexlabs, dijital teknolojiyi kullanarak geliştireceği ürünlerle, çiftlerin cinsel hayatlarını güzelleştirmeye odaklanıyor.

Akıllı telefonla seks hayatını güzelleştirmek mümkün mü?

Bu yeni oluşumun cinsel hayatlara damga vuracak ilk ürününün pazara sunulması çok yakında olacak. Aldığımız bilgilere göre Durexlabs bu buluşla kullanıcılara gerçek bir orgazm yaşatmayı hedefliyormuş.

Durex AR-GE Müdürü Richard Arnold; “Modern alışkanlıklar ve günlük hayatta bağımlısı olduğumuz taşınabilir cihazlardan esinlenen pazar araştırmamız, teknolojinin cinsel yaşamda yer edinmesi konusunda derin bir merak olduğunu ortaya koyuyor” diyor.

durex.com adresinden kayıt yaptıranlar, mobil dünyaya damga vuracağı söylenen bu sürpriz buluşu deneyimleyecek ilk kullanıcılardan biri olma fırsatı yakalayacaklar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER