14.10.2017

Çalışan çiftler için hafta sonu cinsellik önerileri

İşe git, eve gel, erken kalk, tekrar işe git… Bu yoğunlukta birlikte geçirdiğiniz zamanın değerini bilmeniz için öneriler Pudra.com’da.

Çiftler arasında çok fazla konuşulmasa da mutlu bir evliliğin olmazsa olmazı cinselliktir. Çiftler, eve yorgun geldiklerinde cinsel yaşamlarını boşlayarak aslında ilişkilerine zarar verirler. Bu durum onların daha sinirli, birbirlerine karşı daha anlayışsız olmalarına neden olur.

Çalışan çiftler için hafta sonu önerileri

Eğer birlikte geçirecekleri vakitleri en verimli şekilde değerlendirirlerse iş yaşantılarında olan yoğunluk sorun yaratmaz.

Belki çok klasik bir cümle olacak ama gerçekten ona küçük sürprizler yapın.

1) Çocuğunuz varsa eğer hafta sonu için akrabalarınıza gitmesini sağlayın ya da onun arkadaşında kalması için bir şeyler yapın. Baş başa kalınca tatlı dokunuşlarla birbirinizi mutlu edin.
 
cocuk

2) Hafta sonlarında sabah seksini alışkanlık haline getirin. Bütün bir haftanızı olumlu
etkileyeceğini göreceksiniz. Öncesinde ona güzel bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz, en afrodizyak
etkilisinden... Afrodizyak etkili yiyecekleri öğrenmek için 30 afrodizyak etkili yiyecek yazımıza gözatın.

 
s
  
3) Değişik fantezilere açıksanız sevişmek için illa yatak odasında olmanıza gerek yok. Dışarı taşın, farklı mekanlar sizi ve partnerinizi heyecanlandıracaktır.
 
x

4) Eğer yalnızsanız, uzun uzun sevişebilirsiniz. Hemen bitirmek için uğraşmayın. Anın tadını çıkarın. Yalnız değilseniz üzgünüz…

 
b

5) Yağmurlu havalarda film izlerken birbirinize dokunmak heyecan verici olacaktır.
 
la
   
6) Birlikte ikinizin de hiç gitmediği bir yere gidin ve mümkünse orada en az 1 gece kalın. Hem gezmiş, yeni yerler keşfetmiş olacaksınız hem de farklı bir yer ikinize de iyi gelecek. Kalacağınız yerde jakuzi de varsa işte o zaman değmeyin keyfinize!
sevgili
400
   
7) Farklı saatlerde sevişin. Her zaman aynı saatlerde sevişmek cinsel hayatınızın sıkıcı olmasına neden olabilir. Mesela tam hazırlandınız ve evden çıkacaksınız, boşverin ve onu baştan çıkarmak için elinizden geleni yapın. Ne olacak ki, yalnızca gideceğiniz yere biraz geç kalmış olursunuz.


Unutmayın, hafta sonunuzu iyi değerlendirirseniz sorunlarınızın azaldığını siz de fark edeceksiniz. Dünya Seksoloji Cemiyeti, haftada ortalama 2 defa yapılan seksi normal kabul ediyor. Birbirinize daha çok zaman ayırın ve zamanınızın değerini bilin...

Konuyla ilgili diğer yazılrımız:

İnsanları mutlu eden 15 şey
İngiltere'de akıllı telefon kullanıcıları ile yapılan araştırmanın sonuçlarına göre insanları mutlu eden tam 15 şey var.

Cinsel hayatınıza renk katın
Bu 7 öneri sayesinde, heyecanını yitirmekte olan cinsel yaşamınıza renk katabilirsiniz!

Heyecan dolu bir seks hayatı için
Seks hayatınız rutine girdiyse üzülmeyin. Size birkaç önerimiz var! Bunlar uygulayın ve cinsel yaşamınıza renk katın.


Etiket: seks, hafta sonu, sevgili
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER