@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.10.2015

Libidoyu artıracak alternatif tedaviler

Son zamanlarda cinsel isteğinizde azalma varsa alternatif tedavi yöntemleri size yardımcı olabilir. Libidoyu artıracak doğal tedaviler Pudra.com'da.

Libido yani cinsel istek kişiden kişiye değişiklik gösterebildiği gibi çevresel ve hormonal faktörlerin etkisiyle dönem dönem değişebiliyor. Normal olarak kabul edebileceğimiz bir libido düzeyi elbette yok. Ancak cinsel isteğiniz her zamankinden daha düşükse ortada bir sorun olduğunu düşünmeniz doğal. "Libidonuz normal mi?" yazımızda bahsettiğimiz dönemsel olarak düşebilen libidonun sebeplerine göz atabilirsiniz. Eğer yaşadığınız sorunun nedeni bir sağlık problemi değilse, alternatif tedavi yöntemleri en kısa sürede eski cinsel isteğinize kavuşmanıza yardımcı olabilir.



Libidoyu artıracak alternatif tedaviler
Akupunktur

Yüzünüze batırılan birkaç iğnenin libidonuza nasıl etki edeceğini anlamıyor olabilirsiniz. Ancak akupunktur aslında tüm bedenin sağlığına odaklanan en popüler doğal tedavi yöntemlerinden biri. Geleneksel Çin Tıbbının prensiplerine dayanan akupunktur, vücudun belirli noktalarına batırılan iğnelerle enerji akışını ve tüm vücudun dengesini sağlamayı amaçlar. Birçok sağlık sorununa çözüm olabilen bu doğal tedavi yöntemi cinsel isteksizliğin de çözümü olabilir. Erken menapoz, kilo almak ya da stres gibi nedenlere bağlı libido sorunu akupunkturla çözülebilirken aynı zamanda kısırlık, vajina kuruluğu, iktidarsızlık ya da erken boşalma gibi sorunlar için de yardımcı olabilir.


Hipnoterapi

Son dönemlerde fiziksel ya da psikolojik acıyı azaltmak, anksiyete durumlarında sakinleşmeyi sağlamak ve hatta sindirim problemlerini çözmek için alternatif tedavi yöntemlerinden sık sık yararlanılıyor. Hipnoterapi de son yılların gözde tedavi yöntemlerinden biri. FutureVisioning programının yaratıcısı ve hipnoterepi uygulayıcısı Ti Caine, bu yöntemin cinsel fonksiyon bozukluklarının tedavisinde ve ruhsal gelişim için kullanılabilen bir psikolojik model olduğunu söylüyor. Bu alternatif tedavi yönteminin hızlı bir düzelme sağlamadığını ancak düzenli uygulanması halinde güçlü etkiler yarattığını belirten Caine, yatak odasından sorun yaşayan birçok çifte bu yöntemle yardımcı olduğunu söylüyor.


Meditasyon

Günlük meditasyon yapmanın en önemli faydası stresten kurtulmanıza yardımcı olması. Özellikle geceleri yatağa girmeden önce meditasyon yapmanız sadece stresten arınmış rahat bir uyku uyumanıza değil aynı zamanda libidonuzun artmasını da sağlar. Düşük libidonun en önemli nedenlerinden biri olan stresten kurtulduğunuzda çok daha canlı bir seks hayatınız olabilir tabii partnerinizi de meditasyon yapmaya ikna etmeniz daha çok işe yarayacaktır. Araştırmalar 12 hafta boyunca farkındalık meditasyonu yapan kadınların cinsel uyaranlara karşı daha hassas olduğunu ortaya çıkardı. 


Kilitli Kutu

Alternatif tedavi yöntemlerinden biri olan "Kilitli Kutu", isminin çağrıştırdığının aksine oldukça masum bir yöntem. Eğer fazla endişe ve stres libidonuzun düşmesine neden oluyorsa, sembolik bir ön sevişme ritüeli size yardımcı olabilir. İlişki terapisti ve yazar Dr. Farn Walfish, "Kilitli Kutu"nun, daha iyi bir seks hayatı için danışanlarına önerdiği en iyi yöntemlerden biri olduğunu söylüyor. Yöntemini ise şu şekilde açıklıyor; "Tüm endişelerinizi bir kutuya koyun, kutuyu kilitleyin ve yatak odasının dışında bırakın. Çocuklarınız için endişelenirken orgazm olamazsınız. Borsa düştüğünde ereksiyon olmakta zorlanırsınız. Kendinizi serbest bırakın ve anın tadını çıkarın." Rahatlamanızı ve tüm endişeleri geride bırakmanızı sağlayacak bu kolay alışkanlık, çok daha kolay orgazm yaşamanıza da yardımcı olacak.

Kaynak: sheknows.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER