@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.02.2017

Erkek orgazmının yolu bu 5 bölgeden geçiyor!

Erkeklerin de kadınlar gibi birçok farklı zevk noktası var. Erkek orgazmını kolaylaştıran 5 erojen bölgeyi Pudra.com yazdı.

Kadın orgazmı oldukça zorlu bir süreç olabildiğinden, genellikle kadınların tahrik olduğu bölgelerden nasıl orgazm olacaklarından bahsedilir. Ama aslında erkeklerde de olay sandığınız kadar basit değil. Onların da farklı zevk noktaları var. Birçok kadın, partnerinin penisi ve belki testisleri ile ilgilenmenin, onu memnun etmek için yeterli olduğu hatasına düşüyor. Bu iki alan dışında erkeğin başka erojen bölgelerinin de mevcut olduğunu ve güçlü bir orgazm için bu bölgelerle de ilgilenilmesi gerektiğini birçok kadın unutuyor. 

Erkek orgazmının yolu bu 5 bölgeden geçiyor!
İşte seks hayatınızı canlandırmak ve partnerinizi memnun etmek için bilmeniz gereken, erkeklerin 5 farklı erojen bölgesi...


Perineum

Perineum hakkında daha önce bir şey duymadıysanız, güzel bir sürpriz sizi bekliyor. Penisin hemen yakınında olan farklı bir zevk bölgesi burası. Perineum, erkeğin testisleri ve anüsü arasındaki sert deridir. Çoğu erkek için, penisi ve testislerinden sonra en çok zevk veren nokta burasıdır.
Farklı yollarla bu bölgeyi uyarmanız mümkün. Parmaklarınızla hafifçe bastırmak yöntemlerden biriyken, hafifçe okşamak da farklı bir yol. Başka bir yöntem ise, sanki gıdıklarmış gibi parmaklarınızı hafifçe perineum üzerinde gezdirmek. Çok fazla zevk verecek olmasına rağmen, en başta ne kadar sert olduğunuzu anlamak için yavaşça denemenizde fayda var.


Anüs

Evet birçoğunuz, erkek arkadaşınızın anüsü ile oynamayı istemiyorsunuz. Size sıra gelene kadar, bazı erkekler de buna karşı çıkacaktır. Ama anüste fazlasıyla sinir ucu bulunuyor ve bu sebepten uyarıldığı zaman erkeğin daha fazla zevk alacak olduğu bir gerçek. İlk tercihlerinizden biri olmasa bile küçük adımlarla anüsü uyarmaya başlayabilirsiniz. En başta bir ya da iki parmakla hafifçe dokunun, böylece alacağınız reaksiyonu da test etme şansınız olur. Eğer durumdan memnunsa, biraz daha bastırabilirsiniz. Yine, tepkisine dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Eğer partnerinizin hoşuna gidiyorsa, bir şeyleri denemeden evvel birkaç dakika bu şekilde devam edin. 

erkek orgazmının yolu bu 5 bölgeden geçiyor 2
Boynu

Erkek arkadaşınızın boynu, en az sizinki kadar hassas. Uyarmanız için birçok yol da mevcut. Boynuna küçük öpücükler kondurmanız, dilinizi gezdirmeniz erkek için oldukça zevk verici. Ayrıca emmek ya da ısırmak da işe yarayabilir ama bu noktada iz bırakmamak için dikkatli davranmanızda fayda var. Tabii zaman zaman ellerinizi de boynunda gıdıklar gibi hafifçe gezdirebilirsiniz. 


Kafasının üstü

Burası da çok bilinmemesine rağmen oldukça hassas bir bölge aslında. Hem de toplum içinde garip gözükmeden, dokunabilir ve ön sevişmeyi dışarıda başlatmış olabilirsiniz. Tabii bu bölgede dudaklarınızı kullanmanız oldukça zor olacaktır. Bu yüzden, parmaklarınızı ve ellerinizi kullanın.
Kafasının üstünden, arkasına doğru ellerinizi hareket ettirerek başlayın. Bunu bir süre yaptıktan sonra, tırnaklarınızla hafifçe kaşımaya başlayın ve bunu devam ettirin, bu kadar basit.

erkeklerin erojen bölgeleri
Kulak memeleri

Erkeklerin kulak memeleri oldukça hassas. Bu çoğu kadın için de böyle olduğundan, neyden bahsettiğimizi biliyorsunuz zaten. Boyun için kullanabileceğiniz her taktiği, kulak memeleri için de kullanabilirsiniz. Yani öpmeyi, yalamayı, emmeyi, hafifçe ısırmayı ve gıdıklamayı deneyebilirsiniz.

Aslında erkeklerin bir sürü erojen bölgesi var ancak en güçlü beşinden bahsettik. Kaba kural şöyle, eğer çok göz önünde değilse, erojen bölge olma ihtimali yüksek. Dirseklerinin içi ya da kasıkları birer örnek. Bunların hepsini öğrendiğinizde sıra; ön sevişmenize bu bilgileri eklemekte.
 
Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Erkeklere en gizli yatak odası fantezilerini sorduk
Cinsel hayatınıza renk katmanın yolu fantezilerden geçiyor. Pudra.com olarak çevremizdeki erkeklere en gizli yatak odası fantezilerini sorduk.

Testosteron seviyesi nasıl yükseltilir?
Testosteron seviyesinin azalması cinsel hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Doğal yollarla testosteron seviyesini nasıl yükseltebileceğinizi Pudra.com yazdı.

Erkekler de çoklu orgazm olabiliyormuş!
Sanılanın aksine çoklu orgazm sadece kadınlara özgü değil. Erkekler de biraz çabayla çoklu orgazm olabiliyormuş. Detaylar Pudra.com'da.

​Erkeklerin sevdiği oral seks hareketleri
Oral seks yaparken geriliyor, yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız birkaç teknikle kendinizi geliştirebilirsiniz. İyi oral seks yapma tüyoları Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER