@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.07.2016

Doğru seks pozisyonlarıyla karın yağlarınıza veda edin

Kilo vermenin en keyifli yolu seks. Hatta doğru seks pozisyonlarıyla karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak mümkün! İşte pudra.com'dan o özel pozlar...

Spor yapmak sizin için bir alışkanlık haline gelmediyse, motive olup bu yolla kilo vermek bir hayli zor. Peki size kilo vermenin, hatta göbek ve bel bölgesindeki yağlardan kurtulmanın daha zevkli ve kolay bir yolu olduğunu söylesek? İnanması zor gelebilir ama düzenli bir seks hayatı size bunun kapılarını açıyor. Çünkü seks yapmak kardiyo yapmaya eş değer ve aynı zamanda kas inşasına da yardımcı oluyor. Yani seks yaparak kalp ritminizi düzenleyebilir, yağ yakabilir ve kaslarınızı güçlendirebilirsiniz.

Göbek yağlarını yakacak seks pozisyonları
Uzun saatlerini ofiste, bilgisayar önünde geçiren modern insanın yağ birikimine en açık, en problemli bölgesi bel ve karın bölgesi. Daha da kötüsü, bu yağları eritmek için yoğun hayat temposu sebebiyle spor yapmaya vakit bulamıyoruz. Üstelik spor salonları ve özel eğitmenler pahalı ve sıkıcı olabiliyor. Oysa seks hem bedava hem de zevkli. İşte seks yaparken, karın yağlarınızı yakmanızı sağlayacak 7 seks pozisyonu...


Yüz yüze oturma

Partnerinizle birbirinize bakacak şekilde oturun ve partneriniz sizi kollarıyla kavrayarak kaldırsın. Bu şekilde penetrasyon başladığında bacaklarınızı hafifçe yukarı kaldırın. Böylece partnerinizle bacaklarınız temas edecek ve ritm tutmanız kolaylaşacak. Pozisyon gereği ve tutturacağınız ritm sayesinde bel ve göbek yağlarınız yanmaya başlayacak.
seks pozisyonları























Seks sırasında Kegel egzersizi 

Güçlü bir pelvis tabanı karın kaslarınızı geliştirmeye yardımcı olur. Pelvis kaslarını geliştiren egzersizler daha sağlam kasları beraberinde getiriyor. Bu da hem sizin hem de partnerinizin daha güçlü orgazmlar yaşaması demek. Kegel egzersizi, en basit haliyle vajina kaslarınızı düzenli olarak kasmak ve sonrasında serbest bırakmaktan oluşuyor. Bir dahaki sevişmeniz esnasında Kegel egzersizi yapmayı deneyin. Kegel egzersizleri, kan akışınızı hızlandıracak, orgazmınızı ve kaslarınızı aynı anda güçlendirecek harika bir yöntem.


Destek pozisyonu

Eğer karın kaslarınız üzerine daha da yoğunlaşmak istiyorsanız bu pozisyon sizin için ideal. Erkek arkadaşınızın üzerinde şınav çeker gibi pozisyon alın, karın kaslarınızı sıkın ve penetrasyona başlayın. Unutmayın, her an karın kaslarınızı sıkı ve aktif tutmalısınız. 


Hücum pozisyonu

Hücum pozisyonu yatakta yağ yakmak için harika bir alternatif. Partnerinizin üzerine çıkın, bir bacağınızı onun iki bacağının arasına yerleştirin, diğer bacağınızsa dışarıda kalsın. Hepsi bu! Bu şekilde seks yapmak tüm kaslarınızı çalıştırır.
seks pozisyonları


Kovboy pozisyonu
Bu basit ve herkes tarafından bilinen pozisyon yağ yakımında fazlasıyla iş görüyor. Kovboy kadına özgürlük ve manevra alanı veren kadının üstte olduğu klasik bir pozisyon. Ayrıca alt karın kaslarınızı, pelvis kaslarınızı ve birçok farklı kası çalıştırmaya yarıyor. Aklınızda bulunsun, bu pozisyonda hareketliliğiniz ne kadar fazla olursa o kadar çok yağ yakarsınız.


Ayakta seks

Bu pozisyonu uygulayabilmeniz için denge, dayanıklılık ve güçlü karın kaslarına ihtiyacınız var. Uygulaması diğerlerine göre daha zor olsa da karın ve bacak kaslarınıza etkisi buna değer. Kendinizi zorlamadan, sakince pozisyona girmeyi deneyebilirsiniz. Boy farkı varsa, hafif bir yükseklik ya da blok üzerine çıkmanız işinizi kolaylaştırabilir. Bir duvara dayanıp kalçanızı biraz geriye çıkarmanız gerekiyor, spontane seksler için ideal bir pozisyon.


Köprü pozisyonu

Köprü pozisyonu için kesinlikle bol bol pratik yapmanız gerekir. Çünkü fazlasıyla dayanıklılık gerektiren bir pozisyon. Fakat başarılı bir uygulama yağ yakımı ve kas inşasında inanılmaz sonuçlar doğuruyor. Öncelikle sırt üstü uzanın ve sonrasında ellerinizle ayaklarınızı kullanarak kendinizi yukarı doğru kaldırın. Eğer pozisyonda kalmada zorlanıyorsanız, altınıza bir yastık koymak size yardımcı olacak. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Hangi pozisyon orgazma ulaşmanızı sağlar?
Kadınların vücut anatomisi en az duygusal durum kadar orgazm üzerinde etkili. Kadın anatomisine göre orgazmı kolaylaştıran pozisyonu biliyor musunuz?

Burçlara göre seks pozisyonları
Astroloji, seks hayatınıza renk katabilir ve size hiç yaşamadığınız kadar zevkli anlar yaşatabilir. Burçlara en uygun seks pozisyonlarını Pudra.com yazdı.

100 Kamasutra Seks Pozisyonu
Seksin kutsal kitabı Kamasutra hem cinsel yaşamınıza hem ilişkinize heyecan getirebilir. Kamasutranın 100 seks pozisyonu Pudra.com'da.

Kilo problemi olan çiftlere seks önerileri
Fazla kiloların cinsel hayatı etkilediği bir gerçek! Ancak birkaç noktaya dikkat ederek fazla kilolarınızın cinsel yaşamınıza gölge düşürmesine engel olabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER