03.12.2017

İdeal seks süresi nedir?

Konu cinsellik olunca herkes farklı bir şeyler söylüyor. Peki, ideal seks uzun mu olur, kısa mı? Cevabı Pudra.com'da!

İdeal seksin süresi aralıksız devam ettiği takdirde 4 – 5 dakika olarak belirtiliyor. Bu süreç yalnızca penetrasyon boşalmaya kadar olan zamanı kapsıyor. Bir de ön sevişme eklendiğinde süre her çift için farklılık gösteriyor. Sonuç olarak ideal seks süresi, ön sevişme artı 5 dakika oluyor.

İdeal seks süresi nedir?

Daha kısa sürmesi için ön sevişme atlanmamalıdır. Cinsellikte süreden çok ilişkinin kalitesi önemlidir. İyi bir cinsel birliktelik için erkek, kadının ihtiyaçlarını mutlaka görmeli, ona ilgi göstermelidir.

Orgazm süresi nasıl uzatılır?
Orgazmı daha yoğun ve uzun bir deneyim haline getirmek istemez misiniz? Unutulmaz bir orgazm yaşamak için yapmanız gerekenleri Pudra.com yazdı.
masaj     
Cinsel ilişkiden önce erkeğin mastürbasyon yapması süreyi nasıl etkiler?
Erkekler çoğu zaman erken boşaldıkları için mutsuz olurlar. Bunun için çözüm olarak mastürbasyon yaptıktan sonra cinsel ilişkiye girerler. Çünkü mastürbasyon sonrasında penisin duyarlılığı azalır. Bu da boşalmanın gecikmesini sağlar. Ancak sık mastürbasyon yapmak cinsel ilişki süresini uzatsa da ilerleyen dönemlerde erken boşalma sorununu artırabilir.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız: 

​Romantik seks yapmanın yolları
Seks hayatınıza biraz romantizm katmaya ne dersiniz? Hem romantik hem de seksi olmanın yolları Pudra.com’da.

​6 eğlenceli seks pozisyonu
Yatak odası sınırları içinde biraz eğlenmeye var mısınız? Cinsel hayatınızı sıkıcılıktan kurtaracak 6 seks pozisyonu Pudra.com’da.

​Orgazma ulaştıran 10 seks pozisyonu
Okurken biraz yüz kızartıcı gelebilen ama daha ateşli ve elbette daha mutlu bir cinsel hayat için denemekten zarar gelmeyecek 10 orgazm pozisyonu Pudra.com’da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER