17.11.2017

Kadının orgazm olması için erkek neler yapmalı?

Kadınların orgazm olması kolay değildir. Bu durumu kolaylaştırmak için erkeklerin payına düşen neler? Cevabı Pudra.com'da.

Kadınların orgazm olabilmesi için erkeklere de önemli görevler düşüyor. Örneğin, önce oral yolla ya da dokunarak uyarması gerekiyor.

Kadının orgazm olması için erkek neler yapmalı?
AC
Partnerinizden birleşme esnasında oldukça yavaş ve yumuşak hareketlerde bulunmasını rica edin. Böylece birleşmeyi hızla sonlandırmasını engellemiş olursunuz. Bunu önceden sevgilinizle konuşmanızda da fayda var. Çünkü erkeklerin çoğu içgüdüsel olarak hızlı ve kısa sevişmelerden yana olabiliyor.

Yavaş ve yumuşak hareketlerle partnerinize odaklanın, onu ne kadar sevdiğinizi düşünün. Dakikaların hemen akıp gideceği korkusunu yaşamadan, anın tadını çıkarın.

Misyoner pozisyonunu tercih ediyorsanız, partnerinizin yüzü sizinkinden daha yukarıda olacak biçimde pozisyon alın ve partnerinizin çenesi alın hizanızda olursa, onun cinsel organıyla sizinki daha yakın temas halinde bulunacak, siz de istediğiniz zevki daha kolay alabileceksiniz.

Kadınların orgazm olabilmesi için erkeğin yapması gerekenler:

seks- İlişkide erkeğin kadına karşı tavırları çok önemlidir. Erkek eğer kadına yakın ve sıcak davranıyorsa, onun zevk alabileceği şekilde yaklaşıyorsa ve isteklerini önemsiyorsa o halde kadın da keyif duyacak ve orgazm olacaktır.

- Erkeğin kadına karşı anlayışlı olması, kadının isteği yoksa tavır almadan onu zorlamaması çok önemlidir.
 
- Eğer erkekte erken boşalma sorunu varsa öncelikle bunun düzeltilmesi gerekir, aksi halde seks iyi olmayacak, kadın zevk almayacaktır. Burada sadece mesele süre değildir. Erkeğin boşalmayı kontrol altına alması ve kadına göre kendini ayarlayabilmesi de önemlidir.
 
- Cinsel terapi de başarılı bir yöntemdir. Eşlerin birbirine yardımcı olması, samimi bir ilişki, konuşabilmek ve paylaşabilmek cinsel hayatın da kalitesini arttıracaktır. 

- Birlikte baş başa vakit geçirmek, tatile gitmek, her iki tarafın da cinsel hayatını renklendirecektir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER