04.09.2019

Kadınlar yatakta reddedilirse...

Erkeklerin yatakta hiç "hayır" demediği zannediliyor ancak onların da reddettiği zamanlar var. Peki kadınlar reddedildiğinde ne oluyor, hiç düşündünüz mü?

İZLE: iSTEKSİZLİĞİN İLİŞKİYE ETKİLERİ👇 
Kadınlar tarafından tasarlanıp yönetilen arkadaşlık uygulaması Gleeden platformu üzerinde 2019 Ağustos ayı içerisinde Partnerinizi seks konusunda reddettiğinizde size nasıl tepki veriyor? konulu bir anket düzenlendi. Ankete 1102 Türk kadını ve 3364 Türk erkeği katıldı. Katılımcılara eşlerini yatakta reddettiklerinde aldıkları tepkiler ve reddedildiklerinde verdikleri tepkiler soruldu. Sonuçları öncelikle erkeklerin okumasını öneriyoruz!

Kadınlar yatakta reddedilirse...

Avrupalı kadınların favori kaçamak uygulaması Gleeden, "Partnerinizi seks konusunda reddettiğinizde size nasıl tepki veriyor" konulu bir anket düzenledi. Ankete katılan Türk üyelerin verdiği yanıtlar sayesinde, Avrupalı hemcinslerinden ne ölçüde farklı tavırlar sergilediklerini saptanmaya çalışıldı.

Öncelikle anlaşıldı ki, "hayır" deme alışkanlığı olmayan Türkler, "Hayır" cevabını duymaya da alışkın değil. Bu nedenle ister kadın ister erkek olsun, seks konusunda reddedilince Türk yetişkinlerinin moralleri çok bozuluyor.

Türkiye'de kadınlar ve erkekler yatakta reddedildiğinde ne yapıyor?
  • Kadınların %36'sı ve erkeklerin %38'i, eşi tarafından reddedilmesi durumunda demotive oluyor ve neşeleri kaçıyor.
  • Kadınların %18'i ve erkeklerin %26'sı ise morali bozmaktan da öte, tümüyle sessizleşip kendi içlerine kapanıyorlar.
  • Kadınların %9'u ile erkeklerin %10'u yatakta reddedildiğinde agresifleşiyor. Kimi zaman fiziksel şiddete kadar gidebilen bu saldırganlığın boyutları, üst üste kaç kere reddedildiklerine göre değişebiliyor.
  • Yatakta reddedilen erkeklerin %9'u ilişkiye girebilmek için ısrarcı tavır takınıyor. Ancak anket sonuçlarına göre bir tek kadın bile erkeğine ısrarda bulunmuyor! Reddedilen kadınların incinen gururları, bir kez daha hamle yapmalarına müsaade etmiyor.
 
Kadın egosunun kendini gösterdiği bir diğer belirgin tepki ise, reddedildiğinde işi şakaya vurmak. Erkeklerin sadece %9'u reddedildiğinde konuyu şakaya vurup ortamı yumuşatıyorken, kadınların %18'i reddedilme durumunda şakaya vurup kırgınlıklarını perdeliyorlar.
 
Gelelim anketin en şaşırtıcı sonucu olan "seks konusunda reddedildiğinde hiç moralini bozmayan ve anında kendine yeni partner aramayı seçenlere"

Erkeklerin sadece %7'si reddedildikten sonra kendine yeni partner ararken, kadınların %19'u eşi tarafından reddedilmesi durumunda, derhal kendini iyi hissettirecek yeni bir partner arayışına geçiyorlar. Özetle, siz siz olun, hevese gelmiş bir kadını asla reddetmeyin. Çünkü "Başım ağrıyor, yorgunum, bugün keyfim yok " diyene kadar kendinizi bir anda kapının önünde bulabilirsiniz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER