@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.04.2016

Düşük libidonun nedeni partneriniz olabilir!

Seks için isteksiz olma nedeniniz partnerinizin hareketleri olabilir. Kadınların libidosunu öldüren erkek hareketlerini Pudra.com yazdı.

Son zamanlarda cinsel isteğiniz her zamankinden azsa, partnerinizle birlikte olmak için ilk adımı en son ne zaman attığınızı bile hatırlamıyorsanız sebebi ilişkinizdeki libido katilleri olabilir. "Libidonuz normal mi?" yazımızda da bahsettiğimiz hastalıklar, hormonal değişimler gibi nedenlerin dışında ilişki sorunlarınız da cinsel isteksizliğe neden olabiliyor. Partnerinizin yaptığı ufak tefek hareketler sizi seksten soğutabiliyor hatta aklınıza gelmesini bile engelleyebiliyor. Sevgilinizin size davranışları, söylediği sözler, belki şakaları bile cinsel hayatınızın sonunu getirmiş olabilir. İşte kadınları seksten soğutan erkek davranışları...



Düşük libidonun nedeni partneriniz olabilir
Size çocuk gibi davranması

Erkekler her kadının korunup kollanmaya ihtiyaç duyduğuna ve bundan hoşlandığına inanırlar. Bu yüzden de çoğu zaman karşılarında bir çocuk varmış gibi davranmaya meyillidirler. Ancak bu durumu abartmaları tam bir libido katili olabilir. Sürekli sizin bir şeyleri halledemeyeceğinizi düşünen, en basit şeylerde bile size güvenmeyen, her tartışmada sizi ciddiye alıp sorunu çözmeye çalışmak yerine, küçük bir çocukmuşsunuz gibi alttan alıp konuyu kapatmaya çalışan bir erkek pek de çekici gelmeyebilir. Sevgilinizin ilişkinizde baba rolü üstlenmesi, zamanla ciddi bir soruna dönüşüp yatak odanızı da olumsuz etkiler.


Öfkesini kontrol edememesi

Hepimiz romantik komedilerdeki kavga sonrası gelen ateşli seks sahnelerine aşinayız. Ama gerçek hayatta işler hiç de öyle yürümüyor. Hele de karşımızda öfkesini kontrol edemeyen biri varsa. Ne kadar seversek sevelim, hiçbirimiz bağırıp çağıran, eşyaları etrafa fırlatan bir erkeğin bir anda kucağına atlamak istemiyoruz. Bu sürekli yaşanan bir durumsa, cinsel hayata yansımaları da sürekli oluyor. Bu kadar yüksek boyutlarda yaşanan tartışmaların ardından, karşımızdakine olan güvenimiz zedeleniyor hatta içten içe düşmanlık hissetmeye başlıyoruz ve tüm bunların doğal bir sonucu olarak cinsel istek de azalıyor.


Sizi annesi gibi görmesi

Erkeklerin hemen hepsinin anne düşkünlüğünü ve ilişkilerinde annelerinden gördükleri ilgiyi aradıklarını biliyoruz. Yıllarca krallar gibi muamele görmüş bir erkekle birlikteyseniz ve siz de ilgi göstermek konusunda annesinden altta kalmıyorsanız, size annesi gibi davranması pek de şaşırtıcı olmaz. Bu durumdan rahatsız olmasanız bile, yatak odanıza fark etmediğiniz olumsuz etkileri olabilir. Çamaşırlarını yıkadığınız, siz olmasanız aç kalacak bir erkeği eskisi kadar seksi bulmamanız normal.

Düşük libidonun nedeni partneriniz olabilir! 2
Sizi yargılaması

Seks de dahil her konuda... Sürekli bir şeyleri yanlış yaptığınızı söylemesi, her hareketinizi düzeltmek için size baskı uygulaması bir ilişkinin sürmesini yeterince zorlaştıran şeyler. Bunun seks hayatınıza da yansıması durumu daha da kötüye götürebilir. Dış görünüşünüz, fantezileriniz, istekleriniz ya da kırmızı çizgileriniz hakkında sürekli yargılanmanız sizi doğal olarak seksten soğutur. Çünkü onun isteklerine uymaya çalışsanız bile her zaman eleştirecek başka bir şey bulabilir. Bu yüzden cinsel istekleriniz ya da dış görünüşünüz hakkında kimseye hesap vermek zorunda olmadığınızı hatırlayıp, ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var.


Güven problemleri

Kadınların cinsel isteksizlik duymasının belki de en büyük nedeni güvensizlik. Kadın cinselliği yıllarca bastırıldığı için, birçok kadın karşısında güvenilir bir partner olmadan cinsel özgürlüğünü kazanmakta zorlanıyor. Seksi bir ayıp gibi gören kadın, çok istekli davranırsa partneri tarafından yargılanacağını düşünebiliyor ve kendisini bir şekilde baskılamaya çalışıyor. Ayrıca daha önce aldatmanın yaşandığı ilişkilerde, ikinci şans verilmiş olsa bile cinsel hayat olumsuz etkilenebiliyor. Aldatılan kadın, partnerine eskisi gibi güvenemediği için seks sırasında da kendini bırakmakta zorlanıyor ve zevk alamıyor. Çift arasındaki güven sorunu çözülmezse, bu durum zamanla cinsel isteksizliğe dönüşebiliyor.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Libidoyu artıracak alternatif tedaviler
Son zamanlarda cinsel isteğinizde azalma varsa alternatif tedavi yöntemleri size yardımcı olabilir. Libidoyu artıracak doğal tedaviler Pudra.com'da.

Cinsel isteğiniz azsa ne yapmalısınız?
Belki fiziksel belki de ruhsal bir sorundan dolayı cinselliğe olan ilginiz azaldı. Düşük libidoyu canlandırma yollarını merak ediyor musunuz?

Seks hayatınızı canlandıracak besinler
Sevgilinizle romantik bir akşam yemeğine gittiniz, kendinizi oldukça seksi hissediyorsunuz. Bu hissin gece boyunca devam etmesi için ne yiyeceğinize dikkat etmelisiniz. İşte libidonuzu canlandıracak bir akşam yemeği menüsü...

Seks isteğini azaltan yiyecekler
Cinsel hayatınızın kötü gitmesinin sebebi yedikleriniz olabilir. Cinsel isteği azaltan besinleri Pudra.com yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER