@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.02.2016

Kadınların cinsel fantezileri

Fanteziler dünyasında kadınların da yeri var, üstelik sandığınızdan çok daha renkli bir şekilde. Kadınların en gizli cinsel fantezileri Pudra.com'da.

Bazı kadınlar cinsel isteklerini rahatça dile getiremiyor, sessiz kalınan konuların başında da cinsel fanteziler var. Aslında her ne kadar bu konuda rahatça konuşamıyor olsalar da kadınların da erkekler kadar renkli fantezi dünyaları var. Araştırmalar, kadınların genelliklr bu fantezileri seks esnasında kendilerini tahrik etmek için düşündüklerini gösteriyor. Elbette doğru partnerle olduklarında uygulamak isteyeceklerine de şüphe yok. İşte kadınların en gizli fantezileri...



Kadınların cinsel fantezileri
Başka birini hayal etmek

Kadınlar arasında en yaygın olan fantezi, partneri dışında biriyle seviştiğini hayal etmek. Genellikle film ya da roman kahramanları ve ünlü kişiler kadınların fantezilerinde başrolü oynuyor. Aynı şekilde uzaktan tanıdıkları ve bir şekilde idealize ettikleri erkekler de bu fantezinin bir parçası olabiliyor. Ancak bu fanteziye sahip olması kadının aslında başka biriyle sevişmek istediği anlamına gelmiyor sadece seks hayatına biraz heyecan katıyor. 


Başka bir kadını hayal etmek

Aslında partnerini başka bir kadınla hayal etmek genelde erkeklerin fantezisi. Ancak çoğu bunu itiraf etmekten kaçınsa da birçok kadın da kendini hemcinsleriyle hayal edebiliyor. Bu fantezinin eşcinselliğin bir belirtisi olduğunu düşünmek yanlış. Çünkü çoğu kadının kendini başka bir kadınla hayal etmesinin altında yatan sebep, aslında iki kadının sevişmesinin oldukça estetik görünmesi. Bu estetik görüntü kadınları tahrik ettiği için de en gizli fantezileri arasında kendine yer buluyor.

kadınların fantezileri
Rol yapma

Çoğu erkeğin klasik fantezileri olarak bilinen, patron-sekreter, doktor-hemşire ya da hostes gibi rol yapmaya dayalı fanteziler kadınların da hayalini süslüyor. Kendi kişiliğinden çıkıp başka bir role büründüğünde daha fazla rahatlayan kadınlar böylece seksten daha çok zevk alıyor. Özellikle de partnerini bir otorite figürü olarak düşünmek ya da üniformalı bir meslek grubunun kıyafetleriyle görmek kadınların en çok hoşuna giden seks oyunlarından biri.


Sado-mazoşist seks

Kadınların genelde daha duygusal ve romantik bir seks hayatından hoşlandığına dair bir düşünce olsa da bu tam olarak doğru değil. Sado-mazoşist fanteziler birçok kadının hayalini süslüyor. Çok ileri boyutlarda olmasa da sekste şiddetin olması fikri bile kadınları tahrik edebiliyor. Kelepçe gibi seks oyuncakları ise elbette bu fantezinin olmazsa olmazı. Ayrıca birçok kadın bu fantezide sadece edilgen olarak kalmak da istemiyor. Domine eden taraf olma fantezisi de kadınların en gizli seks fantezilerinden biri.

kadınların fantezileri
Açık alan

Evin dışında bir yerlerde seks yapma düşüncesi kadınlar için oldukça tahrik edici. Çoğu kadın güvenli alanda seks yapmaktan memnun olsa da, konu fantezilere gelince açık alanda yakalanma korkusunun getirdiği fazladan adrenalin ile seks yapma düşüncesi oldukça ilgi çekiyor. Sadece açık alanlar değil, araba, kıyafet deneme odaları ya da bir barın tuvaleti de kadınların seks yapmak istediği alanların başında geliyor. Tabii gerçeğe dönüştürmek için ne kadar istekli olacakları tartışılır.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
100 Kamasutra Seks Pozisyonu
Seksin kutsal kitabı Kamasutra hem cinsel yaşamınıza hem ilişkinize heyecan getirebilir. Kamasutranın 100 seks pozisyonu Pudra.com'da.

Kadınlar sevişirken ne düşünüyor?
Birçok kadın sevişirken tam olarak odaklanamıyor ve birçok farklı konu düşünüyor. Kadınların seks sırasında akıllarından geçen cümleleri Pudra.com yazdı.

Kadınların sevdiği oral seks hareketleri
Birçok kadın partnerinin hatalı hareketleri nedeniyle oral seksten çok zevk alamıyor. Kadınların oral seksi sevmesini sağlayacak tüyolar Pudra.com'da.

Mental orgazm nedir?
Fiziksel bir uyarıcı olmadan sadece düşünce gücüyle de orgazma ulaşmak mümkün. Mental orgazm hakkında bilinmesi gerekenler Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER