@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.07.2015

Kilo problemi olan çiftlere seks önerileri

Fazla kiloların cinsel hayatı etkilediği bir gerçek! Ancak birkaç noktaya dikkat ederek fazla kilolarınızın cinsel yaşamınıza gölge düşürmesine engel olabilirsiniz.

Sizin ya da partnerinizin fazla kilolu olması seks hayatınızda da bazı problemlere neden olabilir. Partnerlerden birinin ya da her ikisinin de yaşadığı fazla kilo sorunu, cinsel tatmine ulaşmada bir engel gibi görünse de aslında öyle değil. Kendinizi seksi hissetmeniz ya da renkli bir cinsel yaşama sahip olmanız için sadece birkaç noktaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kilo problemi olan çiftlere seks önerileri

Yoga yapın
Fazla kilolarla ilgili sorun yaşıyorsanız, ilk tavsiyemiz vücudunuzu daha esnek hale getirmeniz. Bu, partneriniz için de geçerli tabii. Fazla kilolarınızdan kurtulamıyorsanız bile esnek olmanız, kilolarınızın yarattığı zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Düzenli olarak yoga yaparak, esnek olma yolunda doğru bir adım atabilirsiniz. Vücudunuzun şekillenmesine yardımcı olacak yoga, kilolarınızdan dolayı deneyemediğiniz birçok pozisyon için de size bir fırsat sunacak.

Doğru pozisyonu bulun
Kilo probleminizin cinsel yaşamınızı olumsuz etkilememesi için mutlaka doğru pozisyonu seçmelisiniz. Kilo sorunu olan kişinin fazla yorulmayacağı ve diğer partnerin aktif olacağı pozisyonları tercih etmenizde fayda var. Kilo sorunu yaşayan kadınsa; çoğunlukla erkeğin kontrolü ele aldığı misyoner, en uygun pozisyon. Kilo sorunu olan erkekse; kadının üste olduğu ve erkeğin daha az hareket ettiği pozisyonlar tercih edilebilir. Partnerlerin her ikisi de fazla kiloluysa, sizin için en uygun pozisyon maksimum penetrasyonun daha kolay sağlandığı doggy olacak.

Kontrollü hareket edin
Fazla kilolar, cinsel yaşamdan çok sağlığı tehdit ediyor. Özellikle kendinizi bilinçsiz bir şekilde fazla yorduğunuzda ya da ters bir hareket yaptığınızda fazla kilolar, ciddi sorunlara neden olabilir. Bu yüzden yatakta bile kontrollü davranmanızda ve kendinizi fazla zorlamamanızda fayda var. Yorulduğunuzda ya da kendinizi kötü hissetiğiniz anlarda durmanız önemli.

Acele etmeyin
Kilo sorunu yaşayan kişilerin cinsel yaşamlarındaki sorunların temelinde çabuk yorulmaları yatıyor. Siz de fazla kilolarınız nedeniyle, çabuk yoruluyor ve partnerinize uyum sağlayacak kadar uzun süre sekse devam etmekte zorlanıyorsanız, biraz yavaşlamanız gerekiyor. Acele etmeden daha yavaş bir şekilde yaşanan cinsellik hem yorulmanızı engelleyecek hem de daha çok zevk almanızı sağlayacaktır. Arada verilen küçük molalar da bu durumda yardımcınız olacak. Tabii partnerlerin bu konudaki uyumu da çok önemli.

Kendinizle barışın
Kilo sorununuz siz izin vermediğiniz sürece cinsel yaşamınızı olumsuz etkileyemez. Sürekli fazla kilolarınızı saklamaya çalışmanız, bir türlü rahatlayamamanız ya da aklınızda hep "nasıl görünüyorum?" sorusunun olması cinsel yaşamınızı kilolarınızdan daha kötü etkiler. Bu durumda hem siz rahatlayıp tatmin olamazsınız hem partneriniz bu rahatsızlığınızı fark edip tedirgin olabilir. Kendinizi olduğunuz gibi kabullenin ve fazla kilolarınızın seksi görünmenize hiç de engel olmadığını fark edin.

Partnerinizi yargılamayın
Kilo sorunu yaşayan siz değil de partnerinizse, bu konuda ona karşı anlayışlı olun. Onu kilolarıyla yargılamanız, sürekli bu konuda eleştirmeniz cinsel yaşamınızı olumsuz etkileyecektir. Özellikle de yataktayken bu konuda söyleyeceğiniz yanlış bir cümle ya da seks sırasında yapacağınız bir hareket, partnerinizi kırabilir. Hatta bu durum cinsel yaşamınızda tahmin ettiğinizden daha ciddi sorunlara neden olabilir. Ona karşı anlayışlı olun. Fazla kiloları sizi çok rahatsız ediyorsa da bunu onunla cinsellikten uzak bir bağlamda konuşmayı deneyin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER