Pudra.com 27.09.2011

Korunmasız cinsel ilişki artıyor

Dünya Doğum Kontrol Günü (WCD) hareketinin raporunda, birçok ülkede gençlerin cinsel ilişki konusunda bilinçsiz olduğu ve önceki yıllara nazaran daha fazla gencin korumasız cinsel ilişkiye girdiği belirtildi.

Küresel ölçekli bir araştırmanın sonuçlarına göre, önceki yıllara nazaran daha fazla genç korumasız cinsel ilişkiye giriyor.

Korunmasız cinsel ilişki artıyor

Dünya Doğum Kontrol Günü (WCD) hareketinin “Bilgisiz ya da çok bilen: doğum kontrolü hakkında bilgi sahibi olmak sizin hakkınız” raporunda, birçok ülkede gençlerin cinsel ilişki konusunda bilinçsiz olduğu belirtildi. Raporda güvenli olmayan cinsel ilişkiye giren gençlerin sayısının son üç yılda Fransa’da yüzde 111, ABD’de yüzde 39, İngiltere’de ise yüzde 19 arttığı vurgulandı.

Araştırmaya göre Mısır’da gençlerin üçte birinden fazlası cinsel ilişkiden sonra yıkanmanın gebeliği engelleyeceğini düşünürken, Tayland ve Hindistan’daki gençlerin yüzde 30’u regl döneminde ilişkiye girmenin doğum kontrolü için etkili olduğu bilgisiyle hareket ediyor.

Araştırmayı yapanlar, genç insanlar arasındaki planlanmayan hamileliklerin seviyesinin büyük bir küresel sorun olduğunu ve bazı yerlerdeki korunmasız cinsel ilişkinin boyutunun, gençlerin aldığı cinsel eğitim hakkındaki kaygıları artırdığını ifade ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER