@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.06.2014

Tao sevişme sanatı ve yöntemleri

Çiftlerin çoğu erken boşalma ve orgazm olamama sorunlarından şikayetçi. Boşalmayı, orgazmı kontrol altına almayı amaçlayan ve bu cinsel sorunlara çözümler sunan Tao sevişme sanatı ile ilgili merak edilenler Pudra.com’da!

Boşalmayı kontrol altına alan, kadın ve erkek orgazmının farklılıklarına gönderme yapan Tao sevişme sanatı ortaya çıktığı günden bu yana, yani yüzyıllardır incelenen ve uygulanan bir teknik. Eski Çin’deki ilk cinsel ilişki öğretilerinin temelini oluşturan Taocu aşk sanatı, Batı’daki cinsellik ve erotizm anlayışından neredeyse tamamen farklı. Uzun ve sağlıklı bir cinsel yaşam felsefesinden yola çıkan ve boşalma ve orgazmın birbirinden farklılıkları üzerine şekillenen bir yöntem.

Tao sevişme sanatı ve yöntemleri

Taocu seks, kadın ve erkeğin fizyolojik yapılarına uygun çeşitli önermeler üzerine temelleniyor. Bu sanata göre, çoklu orgazmların yaşandığı uzun bir cinsel ilişki için çiftler kendilerini ve bedenlerini disipline edebilir. Tabii bunun için de Tao sevişme tekniklerini öğrenmeleri gerekiyor. Erkeğin kendi bedenini denetim altına alarak boşalmayı kontrol etmesi, Taocu seksin en temel önermesi. Ayrıca boşalmadan da orgazm olunabileceğinin altı özellikle çiziliyor.

Tao sevişme sanatı Taoizm öğretisinin ortaya çıktığı Doğu’dan, Batı’ya doğru Jolan Chang ile yayılmış. Muntak Chia ise Taocu seksi Avrupa’ya taşıyan kişi. Kurslar ve kitaplarla yayılan ve tüm dünyada oldukça ilgi gören bu cinsel öğretide sevişme kuralları yok. Öncelikle çiftler birbirlerini gözlemliyor ve tanımaya çalışıyor. Taocu sevişmede amaç boşalmak değil, hissetmek. Bu felsefeye göre cinsellik büyük bir sükunet içinde yaşanıyor, tamamen hissetmeye odaklı bir deneyim yaşanıyor ve doyum ön planda oluyor.

Ying Yang uyumu
Taocu sevişme sanatına göre erkek Yang, kadın ise Yin’dir. Yang’ın en büyük özelliği cinsel isteğinin çok çabuk kabarması ve aynı hızla da doyuma ulaşabilmesi. Yin’in ise isteği kolayca kabarmıyor ama eğer ustaca kabartılırsa kolayca da doyurulamıyor, burada biraz ustalık gerekiyor. Taocu sevişme sanatını öğrenmek isteyen çiftlerin, birbirlerini izlemek, okşamak ve cinsel isteği artıran kokular gibi detaylardan yararlanmak için oldukça fazla zamanlarının olması gerekiyor.

Taocu sevişme yöntemleri


Tao sevişme sanatı geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan pek çok teknik öneriyor. Bunlardan bazılarını sizin için bir araya getirdik. Siz de bu yöntemlerden yararlanarak mükemmel Ying Yang uyumunu yakalayabilir, uzun ve haz dolu cinsel deneyimler yaşayabilirsiniz.

Kilitleme yöntemi
Taoculara göre bu yöntemi öğrenmeye dikkatini veren ve en az bir ay bunun üzerinde çalışan erkekler boşalmalarını kontrol altına alabilirler. Tek yapmaları gereken, ilişki esnasında kontrolü kaybetmeye başladıklarını anladıkları anda hemen penislerini 2-3 cm veya tamamen geri çekmeleri ve öylece kalmaları. Bu arada sakin sakin ama derin nefes alıp vermeleri gerekir. Taocular ersuyu dedikleri spermlerin çok önemli olduğunu ve boş yere harcanmaması gerektiğini düşünürler. Taoculara göre, bu yöntemde erkek geri çekildiğinde bunu düşünmeli ve ersuyu üzerindeki kontrolün kendisinde olduğunu hissetmelidir. Bu yöntemin en önemli kısmı zamanı iyi ayarlamaktır. Denetimi kaybedeceğini anlayan erkek hazzına yenilmemeli ve hemen o anda geri çekilmelidir.

Çağdaş kilit yöntemi
Bu yöntemde erkek boşalacağını anladığı anda geri çekilmeli ve 10-30 saniye hiçbir şey yapmadan durmalıdır. Sonra yeniden devam edebilir. Taoculara göre, deneyim kazandıkça geri çekilme sıklığı azalır. Hatta bu konuda olgunlaşan erkek, cinsel ilişkilerinde bu geri çekilmeyi artık çok nadir yaşamaya başlar.

Eski Çin sıkma yöntemi
Taoculara göre, erkekler de boşalmadan orgazm olabilirler. Hatta daha az boşalan ama daha çok orgazm olan erkekler daha uzun süre yaşar. Bu teknik, erkeklerin boşalmadan orgazm olmalarını kolaylaştıran, diğer yöntemlerde olduğu gibi boşalma üzerindeki denetimi sağlamak için geliştirilmiş. Tekniği ise şöyle; erbezi ile makat arasındaki noktaya işaret ve ortak parmak ile birlikte 3-4 saniye bastırmak.

Sertleşmeden girme yöntemi
Tao sevişme sanatının olmazsa olmazı bir erkeğin sertleşmeden de eşiyle sevişebilmesidir. Taocu sevişmede deneyimi artan kişi bu tekniği daha başarılı kullanabilir. Taoulara göre, yan yana, yüz yüze ve erkeğin üstte olduğu pozisyonlar, erkeğin henüz sertleşmeden partnerinin içine girebilmesi için uygundur. Sevişme sanatı açısından önemi ise; her zaman sertleşebilmenin mümkün olmadığı gerçeğine rağmen her zaman sevişebilmektir.

Doğru nefes alma yöntemi
Doğru nefes almak sağlıklı yaşamın da en önemli noktalarından biri. Taoculara göre, cinsel yaşamını eşsiz kılmak isteyen kadın ve erkekler mutlaka doğru nefes almayı bilmeli. Önerdikleri nefes tekniği ise şöyle: Gövdenizi ve göğsünüzü dik tutun; diyaframdan başlayarak burnunuzdan nefes alıp verin, ağzınızdan sakın nefes alıp vermeyin; ciğerlerinizi yavaş yavaş ama bütünüyle boşaltın, sonra diyaframı tamamen doldurana kadar yavaş yavaş nefes alın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER