21.06.2018

Vajinal orgazm ile klitoral orgazm arasındaki 5 fark

Klitoral orgazm ile vajinal orgazm arasında ne fark var? G noktası var mı? Sadece kadınlar yeterince uyarıldığı zaman mı ortaya çıkıyor? Cevaplar Pudra'da!

Vajinal orgazm ile klitoral orgazm arasındaki 5 fark
1/7
Gelenekselci toplumlarda kadın cinselliğinin baskılanması ve rahat yaşanamaması nedeniyle pek çok kadın cinsellik sırasında ne yaşadığını rahat bir şekilde anlayamadan, partneri ile konuşamadan hayatına devam ediyor. Bu anlamda belki de çok rahat bir şekilde orgazm olabilecekken, hem kendini serbest bırakamadığı hem de partnerinin bu konudaki deneyimsizliği nedeniyle bu zevkten mahrum kalıyor. Bu anlamda hem kadınlar hem de erkekler için cinsellik eğitimi çok önemli. Biz de bu işe öncelikle kadınların orgazm türlerini inceleyerek başlamak istiyoruz. 

Öncelikle G noktası bir efsane değil; bunun müjdesini verelim. Ancak normal zamanlarda G noktasını hemen bulmak kolay değil ve kadın sadece belli bir oranda uyarıldıktan sonra ortaya çıkıyor. Bu anlamda vajinal orgazm ile klitoral orgazm arasında son derece belirgin farklar var. Biz de sizler için her iki orgazm türü arasındaki farkları ve bu orgazmların yaşanabilmesi için yapılması gerekenleri inceledik. Sözü daha fazla uzatmadan başlıyoruz...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2