@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.03.2010

Yatak odanızı nasıl daha seksi hale getirebilirsiniz?

İlişkinizi renklendirmek için yatak odanızı bir aşk cennetine dönüştürmelisiniz. Nasıl mı? İşte yöntemleri…

Eşinizle cinsel yaşamınıza renk katmak, yatak odanızın cazibesine de bağlı. Yatak odanızı nasıl daha seksi hale getirebilirsiniz? Aşk ve seks çağrışımlı bir yatak odası tasarlayarak, onu küçük ve pratik dokunuşlarla zenginleştirerek gerçek mabedinize kavuşabilirsiniz. İşte, pudra.com’un yatak odanızı daha seksi hale getirecek önerileri…

Yatak odanızı nasıl daha seksi hale getirebilirsiniz?

Dekoratif dokunuşlar
Aşk yuvanızı daha seksi hale getirmek için, yatak odanızı sıcak renkler ve gösterişli kumaşlarla canlandırabilirsiniz. Ne de olsa renkler her zaman romansı yaratır! Odanızın duvarlarına natural bir renkle fon yapmalısınız. Açık kahverengi, krem, soft yeşil gibi… Sonra kırmızı, egzotik mor gibi çarpıcı bir renkle canlılık katmalısınız. Nasıl şekillendireceğiniz sizin yeteneğinize kalmış! Kırmızıyı seviyorsanız, fakat dört duvarda kırmızı olmasını istemiyorsanız, sadece tek bir duvarı kırmızıya boyayarak ısıtın odanızı.

Parlak ışıkları terk edin
Yatak odanızın atmosferini değiştirmek için ışıklandırmaya önem vermelisiniz. Bir kere en hızlı çözüm, tavan lambasını iptal etmektir. Tavandan direkt ve sert bir şekilde parlayan ışıkla aşk odanız çok tatsız olur. Bir abajur ya da ışığı tavana yansıtan ayaklı lambayı tercih edin. Ancak, lambanızda ışık miktarını azaltıp çoğaltmanızı sağlayacak ayar düğmesi mutlaka olmalı. Loş ışıkla kendinizi seks moduna sokmak çok daha kolay olacaktır. Yatak odanızda tuvalet masanız varsa, üzerine gerekli durumlarda devreye sokmak üzere mumlar koyun. Mumları yaktığınız zamanlarda sevgilinize ateşli bir gece için mesaj veriyor olabilirsiniz!

Önemli malzemeler
Bazı iç dekorasyoncular yatak odalarında ipek ve payet pahalı ve gösterişli malzemeleri kullanmayı severler. Gösterişli yatak başı, kadife saçaklı perde gibi seçimler, yatak odasının cazibesini alır götürür. Eğer dekorasyon konusunda bir profesyonelden yardım alacaksanız, bu durumu göz önünde bulundurarak onu yönlendirin.

Duvara eşinizle size ait erotizm çağrışımlı fotoğraflarınızı asmanız faydalı olabilir. Ya da size daha güzel bir öneri: Aşk ve erotizm çağrışımlı büyük bir resim yatak odasının duvarında hiç de fena olmaz! Resim yeteneğiniz varsa siz çizebilir, yoksa da yetenekli bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz.

En son dokunuşunuz da içi şampanya, çikolata, meyveler, kırmızı çiçekler ve mumlarla dolu kocaman bir tepsiyi yatak odanıza koymak olmalı. Bu, kesinlikle yatak odanızı bir aşk cennetine dönüştürecektir.

Televizyon yok!
Yatak odasında televizyon bulundurmak pek de sağlıklı olmaz. Her akşam bir diziye takılıp izlerken uyuyakalmak bir rutine dönüşebilir sizin için.

Erotik film izlemek elbette eşinizle aranızdaki seks ilişkisini ateşlemekte faydalıdır. Ancak bu film izleme işi evinizin salonunda yapmak, hem bazen sevişmeleri evin yatak odasından dışarı çıkarmak daha eğlenceli olur. Yatak odaları rahatlama ve huzur anları ile duygusallığın yaşandığı yerlerdir. Yatağa geldiğinizde dizi izleyeceğinizi değil, huzur bulmaya, uyumaya ya da sevişmeye geldiğinizi bilmelisiniz. Yatak odanız daima özel bir yer olmalı!

Daha iyi bir yatak
Duygularınızı harekete geçirecek bir yatak odası yaratmak istiyorsanız, doğru yatağı seçmelisiniz. Bir kere yatağınızın yumuşak ve mümkün olduğunca geniş olması önemli. Yatak takımınızın nasıl bir desene sahip olacağı sizin zevkinize kalmış, ama kadife yumuşaklığında bir örtü ile ‘sıcak’ geceler hayal değil!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER