@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.11.2012

Bazen sertleşmek gerekir!

Türkiye’de sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin çoğunun doktor yardımı almaktan kaçındığını söyleyen Dr. Gökçen Erdoğan, “Tıptaki yepyeni gelişmeler erkeklerin lehine” diyor. Bu yazıyı sertleşme sorunu yaşayan tüm erkekler okumalı!

Türkiye’de erkeklerin yüzde 34’ünün sertleşme sorunu yaşadığını, özellikle de 40 yaş üzerindeki erkeklerde bu oranın yaşla birlikte daha da arttığını, hatta yüzde 70’lere ulaştığını biliyor muydunuz?

Bazen sertleşmek gerekir!

Bu bilgiyi bize Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, İlişki Terapisti Op. Dr. Gökçen Erdoğan veriyor. İlginç bir ekleme yapıyor: "Problemi olan erkeklerin sadece yüzde 34’ü doktordan yardım istiyor."

Bunun sebebini ve sertleşme sorununun çözümünü Pudra.com okuyucularına şöyle anlatıyor:

“Aslında tek bir düşünceye dayanıyor: Erkeklik göstergesi olan sertleşmeyi, yaşanamaması halinde bir sorun olarak kabullenip kendilerine yakıştıramamaları.

İşin cinsel terapistleri ilgilendiren boyutuna gelirsek, aslında kısa süreli sertleşme sorunları bizim için çok da önemli değil. Bu süre eğer üç aydan daha da uzun süreli olursa ve sonuca odaklandığımızda tatmin edici bir cinsel ilişki veya aktivite için yeterli sertlik sağlanamıyorsa ya da sağlanıyor ama korunamıyorsa bunda bir sorun vardır deriz ve burada tedavi sürecine dahil oluruz. Bunu dememiz için karşımıza sorunuyla yüzleşen bir erkeğin çıkması gerekiyor tabii ki. Ama Türkiye de maalesef bu erkeği bulmak çok zor. Nasıl mı? Verilerle konuşalım.

Performansını artırmak isteyen erkeklerin yüzde 60’ından fazlası, şu anki hallerinin hekim desteği alacak kadar kötü olmadığını söyler. Türkiye’de şunu açık ve net olarak söyleyebilirim ki erkekler gücü penisinde zannediyor. Bırakın bunun için hekime gitmeyi, eşlerine bu şekilde bir sorunları olduğunu söylettirmiyorlar dahi. Fakat bilsinler ki yepyeni gelişmeler gerçekten onların lehine. Artık cebinde taşıdığı ilaçla seyahate çıkabiliyor erkekler. İlaç özelliğini göze sokmayan, kötü psikoloji yaratmayan bu ilaçlar, eminim ki Türkiye’deki sertleşme sorunu oranını yavaş yavaş düşürecektir.

Size bir bilimsel veri daha vermek isterim. Türkiye’de cinsel işlev bozukluklarının tedavisinde ilaçtan ziyade en fazla fındık; hatta yarıdan fazlasında ceviz, bal-kaymak, keçi boynuzu ve mesir macunu gibi doğal ürünler kullanılıyor. ‘Asla bunları kullanmayın’ demiyoruz fakat belki de tamir edilecek bir durumla karşı karşıyayken bunu, zaman kaybederek, geri dönüşsüz bir yola sokuyorlar. Bu nedenle mutlaka profesyonel bir destek alınmalı.

Utanmak ve sıkılmakla kaybedeceğiniz zaman, zevk dolu gecelerinizden günlerinizden çalıyor unutmayın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER