@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2016

Erkekler de çoklu orgazm olabiliyormuş!

Sanılanın aksine çoklu orgazm sadece kadınlara özgü değil. Erkekler de biraz çabayla çoklu orgazm olabiliyormuş. Detaylar Pudra.com'da.

Popüler inanışın aksine erkekler de çoklu orgazmı öğrenebiliyor. Uyarılma, ereksiyon, orgazm ve boşalmanın erkekler için bir paket halinde geldiğine, biri olmadan diğerlerine ulaşılamayacağına inanılır. Ancak daha fazla cinsel zevk ve erotik özgürlük için, bu miti ortadan kaldırmak ve bu süreçlerin herhangi bir kombinasyonda tamamlayıcı olabileceklerini anlamak gerekiyor. "The Pleasure Mechanics Handbook on Ejaculation Control: How to Delay Ejaculation and Last Longer in Bed (Boşalma Kontrolüyle Zevk Kontrolü El Kitabı: Boşalmayı Nasıl Geciktirir ve Yatakta Daha Uzun Kalabilirsiniz)" kitabı erkeklerin de çoklu orgazma ulaşabileceğini anlatıyor.

Erkekler de çoklu orgazm olabiliyormuş!

Çoklu orgazmı genellikle kadınların deneyimlediği düşünülüyor. Ama aslında bütün erkekler, çoklu orgazm deneyimi yaşayabiliyor. Sadece fazlaca ve zevkli alıştırmalar yapmaları gerekiyor. Bunun faydaları ise erkeklerin aldığı zevki artırmaktan daha öteye gidiyor. Uyarılmaları üzerinde kontrol sağlamayı öğrenirken, daha uzun süre ereksiyon yaşamayı da öğreniyorlar. Böylece partnerlerinin memnuniyetini sağlayacak kadar uzun süre yatakta kalabiliyorlar.

Erkeklerin çoklu orgazm yaşamasının sırrı, tabii ki boşalmalarını kontrol edebilmelerinden geçiyor. Çoğu erkek, orgazm olduğunda boşalır çünkü kültür erkeklere bunun birlikte gelen bir paket olduğunu söyler. Aslında orgazm ve boşalma vücuttaki iki farklı süreç. Alıştırma yaparak boşalma üzerinde kontrol kazanılabilir, ne zaman boşalacağına bir erkek karar verebilir.

Boşalma, orgazm değil, ereksiyon ve uyarılmanın devam edebilmesinden sonra zorlu bir süreç gerektirir. Bu yüzden boşalma engellenirse, orgazmik zevk alınıp ara vermeden uyarılmaya devam edilebilir. Bu, daha uzun süre ereksiyon yaşanabileceği, daha uzun süre sevişileceği ve çoklu orgazm yaşayabileceği anlamına gelebilir.
erkekler de çoklu orgazm olabiliyormuş! 1

Peki, bu nasıl olacak?
Boşalma üzerinde kontrol kazanmak bazen aylar sürebilir, hatta tam anlamıyla kontrol sahibi olmak çok daha uzun zamanlar alabilir. Ancak bu pratik yapma süreci de seks hayatınızı oldukça olumlu etkileyecektir. Bu süreçte erkekler, uyarılmaları arasındaki küçük farklara dikkat etmeyi öğrenirler, genellikle bunu keşfettiklerinde daha duygusal ve güçlü orgazmlara sadece dikkatli olarak ulaştıklarını deneyimleyebilirler.

Boşalma kontrolü için yapılan egzersizler, erkeklerin cinsel sistemlerini güçlendirir ve birçok erkek pelvik güçlerinin gelişmesiyle birlikte birkaç hafta içinde daha güçlü ereksiyonlar yaşamaya başlar. Birçok çift bu yöntemi erotik bir macera, eğlenmek için bir bahane ya da cinsel rutinlerinden çıkmak için bir yol olarak görürler. Birlikte cinsel yeteneklerini keşfetmek, çiftlerin daha yakın olmasını sağlarken aralarındaki güven ve iletişimi de güçlendirir.

Bir kez boşalma üzerinde kontrol sağladıktan sonra, bunu seks hayatınıza nasıl entegre edeceğiniz ise tamamen size kalmış. Bazı erkekler bu yöntemle aylarca hatta yıllarca boşalmadan sevişmeyi tercih edebiliyor. Bazıları ise boşalmaları üzerinde kontrol kazanmayı seviyor, böylece uyarılmaları üzerinde de kontrol kazanıp sevişmenin süresini kendileri belirlemenin zevkine varıyor. Ancak hemen hepsi için bu süreç daha fazla cinsel güven ve hem partnerleriyle birlikteyken hem de tek başlarınayken deneyebilecekleri yeni erotik seçenekler sağlıyor.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız


​Testosteron seviyesi nasıl yükseltilir?
Testosteron seviyesinin azalması cinsel hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Doğal yollarla testosteron seviyesini nasıl yükseltebileceğinizi Pudra.com yazdı.

​Erkeklerin inandığı seks mitleri
Erkeklerin, çoğunlukla porno film izleyerek inanmaya başladıkları seks mitlerini Pudra.com'da bir araya getirdik.

​Erkeklerin seksle ilgili gizli korkuları
Erkeklerin akıllarındaki korkular onları seksten uzaklaştırabilir, strese sokabilir. Bu korkuları tanırsanız ona destek olup endişelerini giderebilirsiniz.

100 Kamasutra Seks Pozisyonu
Seksin kutsal kitabı Kamasutra hem cinsel yaşamınıza hem ilişkinize heyecan getirebilir. Kamasutranın 100 seks pozisyonu Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER