Pudra.com 05.02.2013

Erkekler neden sevgililer günü kutlamak istemez?

Sevgililer Günü erkekler için bir kabus mu? Erkeklerin neden sevgililer gününü kutlamak istemediklerine dair bir kaç ipucu verelim...

Sevgililer günü erkeklerden çok kadınların tekelinde kalmış görünüyor çünkü biz kadınlar sevgimizi göstermekten çekinmiyoruz. Ama erkekler öyle mi?

Erkekler neden sevgililer günü kutlamak istemez?

Söz konusu sevgiyi göstermek olunca erkekler ne yazık ki sınıfta kalıyor. Sınırlı sayıda üretilmiş doğuştan romantik erkekleri bir kenara koyacak olursak, genellikle erkekler “romantik” olmak istemiyorlar. Her ne kadar 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle bazı kadınlar sevgililerinin başına silah dayayıp “romantik ol” deseler de, bu gerçeklerle yüzleşmemiz gerekiyor: Erkekler hiçbir zaman bizim istediğimiz kadar romantik olamayacaklar. Ama en azından deneyecekler.

Erkek arkadaşınızı birazcık tanıyorsanız sevgililer günü için ondan harika sürprizler, patlayan havai fişekler, romantik bir orkestra beklememeniz gerektiğini de anlamışsınızdır. Beklentilerinizi büyütmezseniz sevgililer gününde mutlu olma şansınız o kadar çoğalır. Bırakın sevgisini size kendi bildiği şekilde göstersin. Tabii yine de onu önceden hazırlamak istiyorsanız sevgililer gününde neler beklediğinizden bahsedebilirsiniz. Ama aşırıya kaçmayın, yapamayacağı bir şey için onu zorlamayın.

Unutmayalım ki güzel bir ilişki için arkadaş arayan erkekler, sevgililerinin onları sevmediği ya da alışık olmadığı şeyleri yapmaya zorlamasından hiç hoşlanmazlar. Zorlamak yerine sevgilinizi teşvik edip cesaretlendirecek sözlerle iletişim kurmayı deneyin.

Unutmayın, sevgililer günü kadınların olduğu kadar erkeklerin de sevgililer günü! Tüm sürprizleri erkeklerden beklemeyin. Erkek arkadaşınıza romantik ve şaşırtıcı bir sürpriz yaparak sevgililer gününü size özel hale getirebilirsiniz.

Sevgililer gününde aşk sizinle olsun!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER