Pudra.com 22.10.2012

Four Seasons Bosphorus'ta erkeklere özel spa: 007

Four Seasons Bosphorus, erkeklere harika bir spa deneyimi sunuyor. James Bond serisinin son filminden ilham alarak hazırlanan spa paketi 007'de, Sodashi cilt bakımı ve 30 dakikalık sırt masajı yer alıyor.

Çekimlerinin büyük bir bölümü İstanbul’da gerçekleşen James Bond serisinin son filminin 2 Kasım’da vizyona girecek olmasından ilham alan Four Seasons Bosphorus Spa & Hammam, erkek misafirleri için özel bir spa paketi hazırladı.

Four Seasons Bosphorus'ta erkeklere özel spa: 007

Spa & Hammam’da Kasım ayı boyunca sunulan erkeklere özel 007 kodlu bakım paketi, 60 dakikalık Sodashi cilt bakımı ve 30 dakikalık sırt masajı içeriyor.

Cildin doğal yağ dengesini destekleyen ve sakalların batık oluşturmasını önleyen özel cilt bakımı, Sodashi’nin erkeksi kokulu rahatlatıcı spreyleri ile yüz derisindeki tahrişleri önlüyor. Hemen ardından uygulanan yüz masajı ise kasları uyarıp cildi sıkılaştırarak taptaze ve canlanmış hissettiriyor. Bakım paketindeki 30 dakikalık sırt masajı ise uzman Four Seasons terapistlerinin uyguladığı rahatlatıcı teknikler sayesinde vücudun tüm gerginliğini alıyor. Günlük Spa kullanımını da içeren 007 paketi, şehrin karmaşasından uzaklaştırıyor.

Bakım öncesi veya sonrasında kapalı havuz ve saunadan yararlanmak ve Spa & Hammam’ın dinlendirici ortamında keyifli bir gün geçirmek de mümkün. Günün sonunda James Bond‘un imza içkisi Dry Martini, Four Seasons Bosphorus’un ikramı. Ayrıca kasım ayı boyunca Sodashi erkek bakım ürünlerinde yüzde 15 indirim uygulanacak.

Paket fiyatı: 295 TL

Four Seasons Bosphorus
Adres: Çırağan Cad. No. 28 Beşiktaş - İstanbul
Tel: 0212 381 40 00
Fourseasons.com/bosphorus


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER