@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.06.2013

Geçmişten bugüne Brad Pitt

Her dönem gündemde kalmayı başaran, hayran kitlesini hiç kaybetmeyen bir aktör Brad Pitt. Geçmişten bugüne değişimini görmek için Brad Pitt'e yakından bakıyoruz.

Getty Images Turkey

Bu hafta sinemalarda Brad Pitt rüzgarları esiyor. Onu, başrolde yer aldığı, aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği "Dünya Savaşı Z (World War Z)" ile beyaz perdede bir kez daha izleme fırsatı buluyoruz.

Bu defa Zombi Savaşı’nın içinde görüyoruz Brad Pitt'i. Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirirken insanlık ikiye ayrılıyor. İnsanlar ve zombiler arasında sıra dışı bir savaş başlıyor. Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlanan "Dünya Savaşı Z (World War Z)" filmin fragmanını Pudra.com'da izleyin. Ama henüz izlemediyseniz de size en yakın sinema salonunun yolunu tutup bu heyecan dolu filmin kendisini de mutlaka görün. Çünkü karşınızda 50 yaş olgunluğundaki haline bir kez daha hayran olacağınız bir Brad Pitt göreceksiniz.



Ailesini her şeyden çok önemseyen bir 'baba' olarak karşımızda Brad Pitt. Hani biraz hayal gücünüzü zorlasanız, filmdeki korumacı haline bakıp, Angelina Jolie ile kurdukları ve son haberlere göre daha da genişletmek istedikleri ailenin yakışıklı babası Pitt'i de özel hayatında hayal edebilirsiniz film boyunca.

Yaşayan en seksi erkek

Özel hayat dedik, biraz orada kalalım. İngiliz asıllı oyuncu ve aynı zamanda prodüktör olan Brad Pitt'i tanımaya çalışalım.

Brad Pitt'in Hollywood’un en başarılı aktörlerinden biri olmasının yanı sıra People dergisine ve birçok kaynağa göre yaşayan en seksi erkek olarak seçildiğini biliyor musunuz?

18 Aralık 1963’te üç çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak Oklahoma’da dünyaya gelen aktörün gerçek adı William Bradley Pitt.

Gazetecilik öğrenimi almak üzere Columbia’daki Missouri Üniversitesi’ne kaydolsa da okulu bitirmeden şansını Hollywood’da denemek için okuldan ayrıldı. Hollywood’a gittikten sonra Pitt’e altı yıl süreyle Roy London oyuncu koçluğu yaptı. Televizyon dizileri ve filmlerde yan rollerde şansını deneyen Pitt, ilk başrolünü 1988 yazında Yugoslavya’da çekilen "Dark Side Of The Sun" filminde aldı.

Başrol arkadaşlarıyla aşk yaşadı

Başarılı bir sinema kariyerine imza atan Brad Pitt'in aşk hayatı da sinema hayatıyla paralel gitti. Başrol arkadaşı olan aktrisle sonradan ilişki yaşaması sadece Angelina Jolie ile olmadı.

1990 yılında TV filmi "Too Young to Die"da rol alan Pitt, başrolleri paylaştığı Juliette Lewis’e aşık oldu ve üç yıl sürecek birliktelikleri başladı.

1995'te Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow ve Kevin Spacey’den oluşan değerli bir oyuncu kadrosuyla birlikte "Se7en" filminde rol aldı. Bir yıl sonra da oyuncu Gwyneth Paltrow’la nişanlandı.

1998 yılında "Meet Joe Black" filminde rol aldı ve "Friends" dizisinin başrol oyucularından Jennifer Aniston’la tanıştı ve 2000 yılında evlendi.

2005’te ise Doug Liman’ın yönetmenliğini yaptığı ve Angelina Jolie ile başrolleri paylaştığı "Mr.&Mrs. Smith" filminde rol aldı. Bu filmden sonra da Jolie ile en uzun birlikteliğine başladı. O dönemde Brad Pitt'in Jennifer Aniston'la hala evli olduğu, yani aktörün Jennifer Aniston'u Angelina Jolie ile aldattığı konuşuldu.

Brad Pitt'in şimdi Angelina Jolie ile birlikte evlat edindiği Maddox, Zahara ve Pax isimli çocuklarının yanı sıra Shiloh Nouvel Jolie Pitt ile ikizleri Vivienne Marcheline ve Knox Leon olmak üzere üç de biyolojik çocuğu bulunuyor.

Bugüne kadar "Fight Club (Dövüş Kulübü)", "Troy (Troya)", "Babel (Babil)", "The Curious Case of Benjamin Button (Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi)" gibi önemli filmlerdeki başrol performanslarıyla izleyici etkileyen Brad Pitt, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Angelina Jolie ile kurduğu, herkesin 'ideal aile' olarak gıpta ettiği aile yaşantısıyla da hayranlık uyandırıyor. Bu mutlu aile tablosunun iyi bir reklam çalışması olduğunu düşünenler de yok değil.

Bu ailenin gündemden düşmeye de niyeti yok aslına bakarsanız. Kah ayrılacakları kah nikah kıyacakları kah yeni çocuk evlat edinecekleri ya da biyolojik olarak çocuk sahibi olacakları konuşuluyor. Biz "Dünya Savaşı Z (World War Z)" filmi ile Brad Pitt'e bir kez daha odaklanıyoruz. Geçmişten bugüne, çocuk yüzlü Brad Pitt'ten olgun erkek Brad Pitt'e yolculuğa çıkıyoruz.

Brad Pitt'in geçmişten bugüne değişimini görmek için Her dönemin yakışıklısı Brad Pitt fotogalerisine tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2