Pudra.com 22.05.2012

Hafta içi sosyalleşen erkekler daha mutlu ve başarılı

NIVEA For Men tarafından yapılan, hafta içi akşamları arkadaşlarla görüşmenin insanları pozitif etkilediğini gösteren küresel araştırma, sosyalleşen erkeklerin daha mutlu ve başarılı olduğunu ortaya koydu.

NIVEA For Men Skin Energy markası için gerçekleştirilen, 17 ülkeden 15.500 erkeği kapsayan araştırmanın sonuçlarına göre, ertesi gün işe gidecek ve erken kalkacak erkekler, geceyi erken sonlandırmak zorunda kalıyor. Araştırma, erkeklerin %82’sinin akşamları çıkmak için en ideal günü perşembe olarak belirttiğini, %40’ının saat 22:00-23:00 civarında eve döndüğünü gösteriyor. Brezilyalı ve Çinlilerin en sosyal erkekler olduğu, Portekiz ve Belçikalıların Avrupa’da başı çektiği, çalışma günleri en az sosyalleşen erkeklerin ise Almanlar olduğu ortaya çıkıyor. Arkadaşlarıyla dışarı çıkan erkeklerin en fazla yaptığı aktivite yemek yemek iken, Avrupa’da ilk sırayı buluşup bir şeyler içmek alıyor. Araştırmaya katılan erkeklerin %74’ü, en fazla konuştukları konunun iş olduğunu belirtiyor; bunu kadınlar, spor, teknoloji, moda ve kişisel bakım konusu izliyor.

Hafta içi sosyalleşen erkekler daha mutlu ve başarılı

Erkeklerin %35’i ise eğlenceli olduğunu düşünse de hafta içi akşamları dışarı çıkmak istemediğini, bunun en büyük nedeninin, çalışma hayatının üzerinde yarattığı baskı olduğunu belirtiyor. Dışarı çıkanlar ise ertesi gün bitkin ve yorgun görünmemek için geceyi kısa kesmek zorunda kaldığını söylüyor.

Bu problemin farkına varan NIVEA For Men, anında enerji veren, güne taze ve canlı bir ciltle başlamayı sağlayan Skin Energy serisiyle, erkeklere vazgeçmek zorunda kaldıkları hafta için eğlencesini geri veriyor.

Anında enerjik bir görünüm kazandıran NIVEA For Men Skin Energy Serisi, Q10 Enerji Veren Tıraş Jeli, hem tıraş sonrası balsam hem de nemlendirici olarak kullanılan Double Action After Shave Balsam ve tıraş sonrası cildi canlandırıp tazeleyen Energy After Shave Losyon’dan oluşuyor.

NIVEA For Men Q10 Enerji Veren Tıraş Jeli : 9,95 TL
NIVEA For Men Double Action After Shave Balsam: 17,90 TL
NIVEA For Men Energy After Shave Losyon: 17,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER