@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.10.2009

Evlilikte seks hayatını canlı tutmanızı sağlayacak öneriler

Her şey gibi seks hayatınız da rutine mi girdi? Bırakın üzülmeyi, bu tavsiyeleri dikkate alın.

Yatak odanızı değiştirin

Evlilikte seks hayatını canlı tutmanızı sağlayacak öneriler
Yatak odanızın şekli, evliliğinizin başından bu yana aynıysa artık değişiklik yapma vakti gelmiş demektir. Mobilyalarınızı ya da mobilyalarınızın konumunu değiştirmek, yeni ve loş bir aydınlatma sistemi kurmak, seks hayatınıza da yenilik getirebilir.

Otelde konaklayın
İlk defa balayına çıkıyormuş gibi sevdiğiniz bir otelde eşinizle birlikte bir gece konaklayın. Spa’sı olan bir oteli seçerseniz, baştan aşağı bir bakımla tüm stresinizden arınabilir, sonra da ateşli bir sevişmeyi başlatabilirsiniz.

Seks mesajları atın
Gün içinde eşinizle birbirinize seks içerikli, akşam yaptığınız sevişme planına dair mesajlar göndererek seks oyunu oynayın.

Yeni seks tekniklerini deneyin

Öğretici seks tekniklerini anlatan, farklı pozisyonları fotoğraflarla gösteren bir kitap alın. Rastgele açtığınız bir sayfayı eşinize gösterin ve uygulamaya başlayın.

Yakalanma korkusu oyunu oynayın
Tıpkı flört ettiğiniz zamanlardaki gibi yakalanma korkusu oyunu oynayın. Evinizde bir misafir varken fark edilme korkusu yaşayarak kaçamak bir sevişme heyecanı yaşayın.

Evde de bakımlı olun
Sadece dışarı çıkacağınız zaman değil, evdeyken de bakımlı olun. Eşinizden de bakımlı olmasını talep edin. Görünümünüze özen göstermek, karşılıklı olarak çekiciliğinizi artırır. Hem düşünün, eşofmanla mı mini bir şortla mı daha seksi görünürsünüz?

Konuşun, paylaşın

“Nasılsa evliyiz” deyip birbirinizle ilgilenmekten vazgeçmeyin. Birbirinizi özleyin, gün içinde yaşadıklarınızı anlatın, fikirlerinizi paylaşın. Aranızda sorunlar varsa büyüyüp çözümsüz hale gelmeden tartışarak çözüme kavuşturun. Sorunlu bir ilişki, seks hayatınızı söndürür.

Seksle stres atın

Çocukların, iş hayatının derdi derken stres küpü haline geldiniz. “Bu kadar stres altında seks arzusu mu kalır?” diyerek gecelerinizi uyuyarak geçirmeyin. Seksi, bir stres atma aracı olarak görmeyi deneyin.

Sabah saatlerini değerlendirin
Sabahları testesteron seviyesi en yüksek düzeyde olduğu için, bir erkeğin sekse en çok hazır olduğu zaman, sabah uyandığı saatlerdir. Sabah saatlerinde eşinizden önce uyanmaya çalışın ve bu fırsatı değerlendirin.

Birbirinizi yeniden keşfedin
Bilinmeyen yüzünüzü göstererek sizi yeniden keşfetmesini sağlayın. Hep gözleriniz kapalı öpüşüyorsanız gözlerinizi açık tutarak öpüşmek, normalde yüksek sesli sevişiyorsanız sessiz sevişmek gibi küçük bir değişiklik yaparak şaşırtın onu. Sonra eşinize bunun hoşuna gidip gitmediğini sorun ve sürpriz değişiklikleri ondan da beklediğinizi söyleyin.

Birbirinizle seks hakkında konuşun
Nelerden hoşlandığınızı, neler istediğinizi birbirinize ima etmek yerine açıkça anlatın. Cinsellikle ilgili sorunlarınız varsa bunları da konuşun. Çözemiyorsanız birlikte bir uzmana danışın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER