Pudra.com 26.09.2011

Artık gelin ve damatların da bir fırsat sitesi var

Yemek, tatil, sağlık ve güzellik, giyim gibi birçok alanda indirimli fırsatlar sunan sitelere bir yenisi eklendi. Evlenecek çiftlere özel www.GelinDamatFirsati.com adlı fırsat sitesi %90'a varan indirimler sunuyor.

Gün geçtikçe sayıları artan fırsat sitelerine bu sefer çok farklı bir alandan yeni bir oyuncu katıldı. Evlenecek çiftlerin evlenirken yaşadığı maddi zorlukları düşünecek olursak gelin ve damatlar için bulunmaz bir fırsat sitesi. Sitede gelinlik, fotoğraf, gelin başı ve kuaför hizmetleri, mobilyalar, tekstil ürünleri, çiçekçilerden tutunda zarf üzerine kaligrafiyle yazıya kadar evlilik hazırlıkları ile ilgili aklınıza gelebilecek birçok ihtiyaç için fırsatlar bulunuyor.

Artık gelin ve damatların da bir fırsat sitesi var

GelinDamatFirsati.com
bununla da yetinmeyerek gelin ve damatlar için sitedeki fırsatları kendi evlilik listelerine ekleyebilme imkanı tanıyor. Gelin ve damatlar oluşturdukları bu evlilik listelerini arkadaşlarıyla paylaşarak arkadaşlarının diledikleri miktarda tutarı kendilerine hediye etmelerine teşvik ederek çiftlerin hayallerindeki fırsatları gerçekleştirmelerine arkadaşlarının katılımını sağlıyor. Ayrıca çiftler davet ettikleri arkadaşlarının yakalayacağı ilk fırsattan 10 TL değerinde puan kazanıyor.

Gelin damat fırsatlarından haberdar olmak için üye olmanız yeterli. Hergün mail adresinize gelen fırsatları takip edebilir, hoşunuza giden fırsatları “hemen al” butonuna basarak tek adımda kolaylıkla satın alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER