@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.05.2017

Boşananlardan yeni evlilere tavsiyeler

Mutlu çiftlerin evlilik tavsiyeleri bir yana, boşanmış olanların da konuyla ilgili söyleyecekleri var. Boşanan kadınların evlilik tavsiyeleri Pudra.com'da.

Konu evlilik olunca ailenizden komşulara, en yakın arkadaşınızdan iş arkadaşlarınıza herkesin verecek bir tavsiyesi oluyor. Evlilikle ilgili çevrenizden duyabileceğiniz yanlış düşünceler bir yana, bazen yakınlarınızdan kime inanacağınıza bile şaşırırsınız. Böyle durumlarda genellikle uzun yıllar mutlu evlilik sürdürmüş kişilerin söylediklerine kulak vermek istersiniz. Aslında evliliğini bitirmiş kişilerin söyleyecekleri de çok önemli! Kim evlilik yaşamış, bu evlilikteki sorunları görmüş, zorlu bir karar vermiş ve hatalarıyla yüzleşmiş birinden daha iyi tavsiyeler verebilir ki? İşte boşanmış kadınlardan yeni evli çiftlere öneriler...



Boşananlardan yeni evlilere tavsiyeler
Aşktan fazlasına ihtiyacınız var

Herkes aşık olduğu kişiyle evlenmek ister ancak bu her zaman masallardaki mutlu sonu getirmez. Gerçek hayatta mutlu olmak için aşk yeterli olmaz. Boşanan çiftlerin büyük kısmı aşık oldukları kişiyle evlendiklerini, ancak karar verirken mantıklı düşünemedikleri için evliliklerinin yürümediğini söylüyor. Evlenecek olanlara ise saygı duyabilecekleri, arkadaş olabilecekleri ve hayata aynı yerden baktıkları bir eş seçmelerini tavsiye ediyorlar. Çünkü evlilik hayat boyu sürecek bir ortaklık demek ve ortağınızı sevmeniz işlerin yürümesi için yeterli değil.


İstediğiniz değişiklik asla yaşanmayabilir

Erkekler kadınların değişmeyeceğini, kadınlar ise erkeklerin değişeceklerini umarak evlenirler sözü klişe de olsa doğru. Birçok kadın erkeği değiştirebileceğini, beğenmediği yönlerini törpüleyebileceğini düşünerek evleniyor. Evet, insanlar değişir ama siz değiştiremezsiniz. Öncelikle değişmeyi istemek gerekir. Hem düzeleceğini umarak biriyle ömür boyu birlikte olma sözü vermek ne kadar sağlıklı? Birbirinizi olduğunuz gibi kabullenemediğiniz hiçbir ilişki sonsuza kadar sürmez.

evlilik tavsiyeleri
Sürekli birlikte olmak zorunda değilsiniz

Evlilik her anınızı birlikte geçirmeniz gerektiği anlamına geliyor. Boşanan çiftlerin en çok dile getirdiği sorunlardan biri de bu. Her anı birlikte geçirip, kendilerine vakit ayıramadıklarından, özel alanları kalmadığı için sorunları gözden geçirecek zaman da bulamadıklarından ve bunun ilişkinin sonunu getirdiğinden bahsediyorlar. Yeni evli çiftlerin birbirlerine özel alanlar bırakmaları, hem aradaki özlemi artırıp aşkı canlandırır hem de sorun yaşandığında kaçıp sakinleşecek zaman sağlar.


Şüphelerinizi dile getirmelisiniz

Bir şeyleri içinize atmaya başlamanız aslında sonun başlangıcı. Sorunların konuşulamadığı bir ilişkinin zamanla kötüye gitmesi kaçınılmaz. Eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyor ama kıskanç kadın damgası yememek için susuyor musunuz? Susmayın, kıskanç kadın olmak aldatılmaktan daha iyi bir ihtimal. Sizi eskisi gibi sevmediğini düşünüyorsanız dile getirin, sessizliği rahatsız ediciyse siz konuşun. En kötü sonuç bile şüpheyle yaşamaktan ve sonunda her şeyin birikip bir anda patlamasından iyidir.

evlilik tavsiyeleri
Kabullenmek zorunda değilsiniz

Eşiniz size kötü mü davranıyor? İlişkinizde sorunlar mı var? Evliliğiniz umduğunuz gibi olmadı mı? Sorun ne olursa olsun hiçbir şeyi kabullenmek zorunda değilsiniz. Kadınlar kötü giden evliliği bitirmekte daha çok zorlanıyor çünkü kabullenmek zorunda olduklarını düşünüyorlar. Ama siz ne yaparsanız yapın, ne kadar görmezden gelirseniz gelin sorunlar var olmaya devam ediyor. Ya onları çözmek için harekete geçin ya da çözülemeyeceğini düşündüğünüz anda karar vermekten çekinmeyin. Hiç kimse mutsuz bir evliliği hak etmiyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Mükemmel evliliğin sırrı kariyer tavsiyelerinde!
Mutlu bir evlilik için, iş yerinizden ilham alabilirsiniz. Mükemmel evlilik için uygulayabileceğiniz kariyer tavsiyeleri Pudra.com'da.

Evliliğin aşkı bitirmesine izin vermeyin!
Mutlu bir evlilik hayal değil ancak önce evliliğinizde aşkı öldüren nedenleri ortadan kaldırmanız gerek. Aşk dolu bir evlilik için öneriler Pudra.com'da.

Evliliğinizi 7 günde kurtarın!
Uzun süreli ilişki seks hayatının sonu olabiliyor. Elizabeth Ayers-Callahan'ın evliliğinizi ve seks hayatınızı 7 günde kurtaracak tavsiyeleri Pudra.com'da.

​Evliliğinizi güçlendirmenin 10 yolu
İlişkinizi taze tutmak ve evliliğinizi güçlendirmek için bazen biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Mutlu bir evlilik için yapmanız gerekenler Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER