pudra.com 10.11.2009

Evlilik Fuarı’na geri sayım başladı

Düğün hazırlığında olanlara müjde! Tüm ihtiyaçların bir arada olduğu Evlilik Fuarı’nın 8.si İstanbul ve Antalya’da!

Evlilik hazırlıkları denilince akla gelen tüm ihtiyaçları tek çatı altında sunan ve sekiz yıldır bu konuda Türkiye’nin en büyük fuarı olan Evlilik Dünyası Fuarı, yepyeni konseptiyle 2010 yılında da evlilik hazırlığındaki çiftlerin kurtarıcısı olacak!

Evlilik Fuarı’na geri sayım başladı

Daha çok var belki, ama şimdiden ajandanıza not etmeniz ve tüm programlarınızı ona göre yapmanız açısından biz şimdiden size haber verelim dedik... Evlilik Fuarı 5-7 Şubat 2010’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek.

Böylece evlilik hazırlıkları içindeki çiftler, ihtiyaç listelerini temin etmek için farklı adresler dolaşmak yerine, tüm ihtiyaçları tek çatı altında sunan Evlilik Dünyası Fuarı’nı ziyaret ederek hem hayatlarını kolaylaştırıyor hem de zengin seçeneklerden yararlanıyorlar.


Konsept ve çekimler yine çok güzel
Bu yılki konsept çekimlerini ünlü fotoğraf sanatçısı Fırat Erez yapmış. Konsept ise “Romantik Gelinler, Masalsı Düğünler”… Açılış defilesini sürpriz bir ismin yapacağı ve cemiyet hayatının ünlü simalarının da ziyaret edeceği Evlilik Dünyası Fuarı 2010, bir kez daha gelinlik modasından davet organizasyonlarına ve düğün sofralarına kadar birçok trendin çıkış noktası olacak. Fuar boyunca birbirinden renkli etkinliklere de ev sahipliği yapılacak.

Sürpriz: Antalya!
Evlilik Dünyası Fuarı, İstanbul’daki kanıtlanmış başarısının yanı sıra bu yıl bir “ilk”e daha imza atarak, 08 - 10 Ocak 2010 tarihleri arasında Antalya Cam Piramit’te de kapılarını açacak. Böylece, Türkiye turizminin incisi Antalya’yı dünyanın her köşesinden gelen çiftlerin tercih ettiği evlilik mekanı olarak konumlandırmak hedefine doğru önemli bir adım atılmış olacak.

Evlilik turizminde marka şehir olmaya aday Antalya’daki ilk yılında Evlilik Dünyası Fuarı, sektörde faaliyet gösteren yaklaşık seksen firmayı bir araya getirmeyi ve evlenecek on bini aşkın çifte rehberlik etmeyi amaçlıyor.


Evlilikle ilgili diğer konularımıza mutlaka göz atın:


En popüler gelinlik modelleri Kabarık ve gösterişli mi, dar kesim mi, straplez mi, askılı mı, dekolte mi, romantik mi? Sizin gelinlik modeliniz hangisi?

Ünlülerin gelinlik modelleri Hayalinizdeki gelinliğe ulaşmak için ünlülerden ilham almaya ne dersiniz?

Kişiye özel düğün bestesi Düğününüzün giriş parçasını daha belirlemediniz mi? Size özel bir besteye ne dersiniz?

Gelin makyajı nasıl olmalı? Büyük gün geldi gelecek... Makyajınızda nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz?

Kır düğünü mekanları Doğayla iç içe, huzurlu bir mekanda evlenmek hepimizin hayali... İşte size İstanbul’daki en güzel ve gözde kır düğünü mekanları!

Balayı bavulunda neler olmalı? Seksi bir elbise, asil bir bluz, kıpkırmızı bir ruj, çarpıcı güneş gözlükleri… Balayı bavulunuzu hazırlamadan önce bu yazıyı okuyun!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER