@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.03.2011

Partnerinizi ne kadar iyi tanıyorsunuz?

Eşiniz ya da sevgiliniz hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu öğrenmek için Pudra.com’un hazırladığı testi çözün!

İster beş hafta ister beş yıldır birlikte olun; partneriniz hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuz konusu sizin için bir sürpriz olabilir. Çoğumuz eşimiz ya da sevgilimiz hakkında her şeyi bildiğimizi, onu çok iyi tanıdığımızı iddia etme konusunda imtina etmeyiz. Peki, bu iddiamızda ne kadar haklıyız?

Partnerinizi ne kadar iyi tanıyorsunuz?

Evet, zamanımızın çoğunu sevdiğimiz kişiye ayırıyor olabiliriz. Ama 24 saat birlikte olsak, pek çok deneyimi paylaşsak da onu özel yapan bazı kişisel özellikleri fark etmeyebiliriz.

Şimdi rahat pozisyona kavuşun ve sizin için Pudra.com’un hazırladığı soruları bir çırpıda yanıtlayarak eşinizle ilgili bilgilerinizi test edin. Sonra yanıtlarınızı onunla paylaşın. Testi daha sonra eşinize de önerin. O da sizin hakkınızda sahip olduğu bilgilerini sınasın. Bakalım, sonuçlar sizi şaşırtacak mı…

1- Partnerinizin göz rengi tam olarak ne?
a)Koyu kahverengi
b)Açık kahverengi
c)Ela
d)Yeşil
e)Mavi

2- Partnerinizin ikinci adı ne? Bu ikinci adını seviyor mu yoksa hiç kullanmıyor mu?

3- Ne tür müzik dinlemeyi seviyor? (Sakın hile yapıp CD’lerini kurcalamayın)
a)R&B/Hip hop
b)Klasik
c)Rock/pop
d)Arabesk
e)Sanat müziği

4- Çocukken sahip olduğu köpeğinin/evcil hayvanının adı ne?

5- Sevgiliniz dünyanın herhangi bir yerine tatile gidecek olsa, bu neresi olurdu? Daha önce gittiği bir yer mi, yoksa hep gitmeyi hayal ettiği bir yer mi?

6- Partnerinizin çift olarak sizinle ilgili en sevdiği anı hangisi? İlk göz göze geldiğiniz an mı, birlikte dışarıda çok eğlendiğiniz bir gün mü yoksa size aşık olduğunu açıkladığı an mı?

7- Okuldayken en sevdiği ders hangisiydi?
a)Matematik
b)Türkçe
c)Coğrafya
d)Fen bilgisi
e)Müzik

8- En sevdiği film hangisi?

9- Sizin dış görünüşünüze ait en sevdiği şey nedir?
a)Gözleriniz
b)Bacaklarınız
c)Gülüşünüz
d)Vücudunuz

10- Partneriniz ilk kez biriyle öpüştüğünde kaç yaşındaydı?

Sonuç
Sorulara verdiğiniz doğru yanıtların sayısına göre test sonucunuzu öğrenin:

1-4

Bu adamla gerçekten bir ilişkiniz olduğundan emin misiniz? Çok düşük bir skor olduğunu söylemeliyiz. Partnerinizi daha iyi tanımak için ona daha fazla odaklanın. Birlikte kaliteli zaman geçirdiğinizden emin olun ve iş, aile ya da arkadaşlar yüzünden aranızdaki mesafenin daha fazla açılmasına müsaade etmeyin.

5-7
Bu, ortalama bir skor. Muhtemelen partneriniz hakkında yeterince bilgi sahibisiniz ama belli ki ayrıntılar konusunda çok emin değilsiniz. Bazen günlük hayatta sizin için can sıkıcı şeylerin meydana gelmesi çok kolay ve bu nedenle birlikte eğlenmeyi de unutuyorsunuz. Ama akılda tutmak gerekir ki, önemsiz gibi görünen ayrıntılar bazen hayatı daha ilginç, daha eğlenceli hale getirebilir. Birlikte yapabileceğiniz bir hobi geliştirin, bir seyahat planlayın ya da birlikte yeni ve güzel bir anı yaratabileceğiniz herhangi bir deneyim yaşayın.

8-10
Tebrikler! Partnerinizi çok iyi tanıyorsunuz. Onun hayatı hakkında her küçük ayrıntıyı biliyorsunuz. Ama bunun da bir tehlikesi olabileceğini göz ardı etmeyin, birey kimliğinizi ve bireysel hayatınızı koruyun. Cümlelerin sonunu nasıl getireceğini sizin de bildiğiniz bir insanla sürekli birlikte olmak, bazen size gerçekte kim olduğunuzu unutturabilir. Birlikte aktivitelerde bulunduğunuz gibi yalnız ya da arkadaşlarınızla da zaman geçirmeye özen gösterin. Böylece sevdiğiniz insanla birlikte geçireceğiniz anları özleyerek birlikte bir şeyler yapmak için can atacaksınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER