@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2014

Ünlü bir çiftin evliliğinin bittiğini gösteren 6 işaret

Birbirine yakıştırdığımız ünlü çiftlerin ayrılmasından hiç hoşlanmadığımız gibi bu durumu büyük bir şaşkınlıkla karşılarız genelde. Çünkü ayrılık sinyallerini pek fark etmeyiz. İşte, ünlü çiftlerde dikkat etmemiz gerekenler...

En son, oyuncu Gwyneth Paltrow ve Coldplay grubu solisti Chris Martin'in evliliklerinin bittiği haberini aldık. İki çocuklarıyla mutlu bir aile hayatı sürdüren çiftin ayrılığı onları seven ve takip eden herkesi üzdü.

Ünlü bir çiftin evliliğinin bittiğini gösteren 6 işaret

Böyleyiz işte, birbirine yakıştırdığımız kadın ve erkeğin ayrılmasından hiç haz etmeyiz. Nedense hep de büyük bir şaşkınlıkla karşılarız. Oysa ünlü çiftlere daha dikkatli baksak ilişkilerinin ne yönde ilerlediğini tayin edebiliriz. İşte bir çiftin ayrılmak üzere olduğunu ya da çoktan ayrıldığını gösteren 6 işaret:

  • Genelde dedikodu haberlerinden okuduklarımız sonra gerçeğe dönüşür. Bir haber: Filanca çift kavga etti! Elbette her çift kavga edebilir. Ama her çift toplum içinde kavga etmez. Birileri bunu görmüştür ki habere dönüşmüştür. Bir başka deyişle, "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" durumu söz konusudur.

  • Sürekli, rol arkadaşı olan güzel bir kadın ya da yakışıklı bir erkekle ya da dansçısıyla fotoğraflanmak, bir ayrılık işareti olarak algılanabilir. Eğer sevdiğiniz ünlüyü sürekli karşı cinsi olan bir yakışıklı ya da güzelle görüyorsanız, ilişkisindeki son yakın demektir.

  • Alkollü araba kullanırken yakalanmak ya da çok sarhoşken görüntülenmek, bir ayrılık sinyali olabilir. Demiyoruz ki evli çiftler çok sıkıcı bir hayat sürer. Ama mutlu evlilik süren biri, arabasında içki şişesiyle ya da zil zurna sarhoş bir şekilde sabaha kadar yollarda tek başına görüntüleniyorsa, muhtemelen evde bir mutsuzluk söz konusudur.

  • Artık alyans takmıyor olmak bir ayrılık sinyali olabilir. Çoğu ünlü, alyansını takmayarak hayranlarına yalnız olduğu mesajını verir.

  • Çapkınlıklarıyla tanınan ünlülerle görüntülenmelerin artması, ayrılık işareti anlamına gelebilir.

  • Çok fazla yalnız fotoğraflanan bir ünlü, artık eşi ile çok fazla zaman geçirmiyor demektir. Eğer ilişkide bir kopma varsa taraflar daha fazla yalnız kalmak isterler. Emin olun, mutlu çiftler en çok birbirleriyle zaman geçirmeyi severler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER