Junoastrology.com 23.03.2016

Ay Tutulması burcunuzu nasıl etkileyecek?

Bugün gerçekleşen Ay Tutulması'ndan burçların nasıl etkileceğini Juno Yıldız Gözlemcisi yazdı.

Ay Tutulabilir ve etraf karanlık olabilir… Ama dünyanın tuzu, yani koruyucusu ve ışığı, yani gerçeği görünür kılanı insandır. İnsanı bu kadar önemli kılan seçim yapma becerisidir!

Ay Tutulması burcunuzu nasıl etkileyecek?

Burç ve Yükselen Burçlara göre seçimlerimize özen göstermemiz gereken alanlara gelince;

Koç ya da Yükselen Koç

İnsan ilişkilerinin ve verilecek sözlerin size kapılar açacağı bir zaman. Hayatınızda bir sürecin bitip,  yeni bir devrenin başlamasına neden olacak tanışmalar yaşayabilir ya da anlaşmalar yapabilirsiniz. Alacağınız kararlarda, yapacağınız planlarda, çıkacağınız yolculuklarda, bir insan ya da bir kurum ile yapacağınız görüşme ve anlaşmaların büyük etkisi olacak. O yüzden iletişimlerinizde özenli olun. Düşüncelerinizi nasıl aktardığınıza dikkat edin. Soru sorun! Cevapları dinleyin. Kararlarınızı alırken, fikir danışmayı, akıl almayı, ortak çözümlere açık olmayı ihmal etmeyin. Bir de çok çalışmanız gerekse de, gizliden gizliye salıp bırakma eğiliminde olduğunuzu kendinize itiraf edin. Bu aralar sorumluluklarınızı ihmal etmek, sefahate düşmek size hiç iyi gelmez ona göre. Sağlığınız konusunda da özenli olmayı ihmal etmeyin.


Boğa ya da Yükselen Boğa

Size biraz zahmetli, yorucu veya bunaltıcı gelen bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Üzerinizde kaynak sıkıntıların oluşturduğu baskılar var. Ama siz bunları çözmek için somut fırsatlarla ilgilenmek yerine, çılgın olasılıklara yönelmeyi, risk almayı arzu ediyor olabilirsiniz. Fırsatları elbette değerlendirin ama kontrollü gidin. İçinizde kızgın, tepkili, isteksiz ya da yıkıma yatkın olsanız da, göreviniz icabı ya da sosyal adap gereği uyumlu ve nazik davranmanız beklenebilir. Bitiremediğiniz işler sizi beklerken, üzerinize yeni işler de yığılabilir. Ya da yapmak istediğinizden emin olmadığınız bir işi sürdürmek zorunda olabilirsiniz. Ya yapmanız gerekeni bitirin ve yükten kurtulun, ya da yapamayacağınız şeylerin farkına varıp, bunu da ifade edip beklentilerden kurtulun. Bu arada sağlığınıza da dikkat edin ve uzmanların uyarılarına uyun!


İkizler ya da Yükselen İkizler

Bu ara fırsatı gördüğünüz yere uçan kafa atlama eğiliminiz var. Bu fırsat ister iş, ister çevre geliştirme ve insanları etkileme, ister ilişki olsun, hepsine yetecek yeriniz var. Eğer iletişim ve ve seyahat içeren işler yapıyorsanız, bu ara şanslısınız, yeni projelere başlayabilirsiniz ama lütfen "hep ben" demeyin, egonuza sahip olun. Aşkta dilinizin kemiği olsun. Uzlaşma ve kaynaşma dönemindesiniz. Ama söylediklerinize kendiniz de inanın, sırf ikna etmek için konuşmayın ki bir anlamı olsun. İnsanlara kendinizi kabul ettirme arzunuz çok yüksek, ama bunu saygılı, ılımlı, dürüst ve altından kalkabileceğiniz yollardan yapın. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz de zirvede… Ancak detayları ihmal etmeyin. Atlama ihtimaliniz olan detaylar, sizi sonradan iş ortaklarınız veya sözleşme yaptığınız insanlar karşısında zorda bırakmasın.


Yengeç ya da Yükselen Yengeç

Bu ara gündelik hayatınıza düzen vermekte zorlanabilirsiniz. Ev ve iş sorumlulukları arasında kalmanız, siz içinize çekilip kalmak isterken, yapılması gerekenlerin baskısı altında gerilmeniz, insanları fazla talepkar bulmanız, öte yandan sizin talepleriniz karşılanmadığı için de kızgın olmanız mümkündür. Kendi sağlığınız ya da ailenizin sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. Daha ileri vakalarda hayat düzeninizle ilgili; evlenme, boşanma, iş değiştirme, taşınma gibi kararlar almanın arefesinde olabilirsiniz. Eğer geleceği kazanmak istiyorsanız pasif agresif modlara veya mağdur kafasına girmeyin. Dürüst ve cesur adımlar atmaya özen gösterin. Hayatınıza bir düzen veremeyişinizin temel nedeni kaygıyı ve detaylarda kaybolmayı abartmak ve kararsızlık.


Aslan ya da Yükselen Aslan

Bu aralar seyahat ve taşınma planlarınız olabilir. Ya da eğitim veya iletişim alanında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan insanlara ve size verilen sözlere dikkat edin! Herkesin üzerine düşeni yapacağından emin olarak adım atın. Siz de verdiğiniz sözleri yerine getirmek için özenli davranın. Kıvırıp çevirmeyin; "Evetiniz; evet, hayırınız; hayır" olsun. Karşınıza çıkan insanlara sözlerinizde yumuşak, ama tutumlarınızda kararlı davranın. Fikirlerinizde güçlü ve güvenli, adımlarınızda ılımlı ve esnek olursanız, yolunuz açık olacaktır. Cinsel hayatınıza ve tüketim eğiliminize de biraz dikkat edin. Enerjinizi üretmeye odaklarsanız, sevgi ya da coşku eksikliğini seks yaparak ya da para harcayarak gidermenize gerek kalmaz.
 

Başak ya da Yükselen Başak

Bu aralar alacak verecek işlerinize önem vermeniz, borçlarınızı temizlemeniz, hesaplarınızı kapatmanız, ödemekte zorluk çekeceğiniz satın almalar ya da kredilerden uzak durmanız, yaşam düzeninizi kontrol altına almanız gerekecek. Yeni bir iş anlaşması yapmaya, yeni bir para kazanma imkanının üzerine gitmeye de çalışabilirsiniz. Karşınızdakilerin ne istediğini anladığınızdan emin olun! Yuvarlak laflar, uçuk kaçık beklentiler varsa bunların netleşmesi için ısrarcı olun. Yoksa ummadığınız kadar açılmanıza neden olacak bir anlaşmaya girebilirsiniz. Kendi değerinizi ispat etmeye çalışmadan önce, karşınızdakilerin neyi hak ettiğine odaklanmayı da ihmal etmeyin!
 

Terazi ya da Yükselen Terazi

Karar almanız ve adım atmanız gereken bir zamandasınız! Siz de buna pek bayılırsınız. Bu kararları tetikleyecek unsur bazı karşılaşmalar, görüşmeler veya yazışmalar olabilir. Ama seçim size ait olacaktır. Bu sayede bazı anlaşmalara gidebilir ya da bazı işbirliklerine veya ilişkilere tamamen son vermeyi de seçebilirsiniz. Unutmayın; eğer bazı kapılar kapanıyorsa, bu da yine önünüzün açılması içindir. O yüzden her eşikte "Şimdi bana ne olacak." diye ayak sürümekten vazgeçin. İletişimlerinizde açık olun. Baskıya kaçarak değil, sorgulayıp göğüsleyerek cevap verin. Bu sizi düşmek istemediğiniz durumlardan koruyacak tek yoldur.


Akrep ya da Yükselen Akrep

Eğer yemek istiyorsanız, emek vermeniz gereken bir zaman. O işleri sizden başkası yapmayacak… O eksikleri sizden başkası tamamlamayacak… Yapmanız gerekenler, sıkıcı, yorucu, tekdüze ya da sizin gibi yüksek bir beynin uğraşmak istemeyeceği detayda olabilir. Ama önünüzde uzanan imkanlara erişmek ya da ihtiyaç duyduğunuz para, önem, saygı gibi nitelikleri elde etmek için, bu sürece göğüs germelisiniz. "Fazla mı kabul ettim" ya da "Kullanılıyor muyum?" gibi, kaygı ve kaytarma cümlelerine, işinize geldiği gibi cevap vermeyi bırakın. Aşk hayatınızda da kaypak ve kararsız davranmayı bırakın. Değerli olmak ya da çıkarlarınızı korumak adına, öz değerinizi kaybetmek üzeresiniz.
 

Yay ya da Yükselen Yay

Yazmaya, çizmeye, anlatmaya, öğretmeye, yeni yerlere girip çıkıp bir sürü yeni insanla iletişime girmeye pek yatkınsınız. İletişiminiz arttıkça, kafanızda oluşan fikir bombaları ve ilham patlamaları da çoğalacak. Lütfen bu hiperaktiviteyi gösterişle veya gereksiz fikir tartışmaları ile harcamayın, fikirlerinizi somut bir şeylere dökün. Ama lafla peynir gemisinin yürümediğini unutmayın. Altı iyi doldurulmamış planlar sonradan güvenliğinize ve güvenirliğinize zarar verebilir. Yeni eğitimlere başlamak için de çok güzel bir zaman.
 

Oğlak ya da Yükselen Oğlak

Bu aralar iş görüşmeleri ya da sizin için önemli olabilecek insanlarla yapılacak konuşmalar ve bunlara bağlı olarak yapacağınız seyahatler, ya da plan değişiklikleri gündeminize oturacak. Çalışma ve yaşama şeklinizde değişikliğe yol açacak bazı sözleşmeler de yapabilirsiniz. Bitirilmesi gereken işler, havada kalmış ve bir yere varmamış sözler, güven oluşturmayan planlar gündeme gelebilir ve bunlara açıklık kavuşturmanız gerekebilir. Mahkemeye gitmesi gereken işleriniz, sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz meseleler de el atmanızı bekler. Kaygılarınızdan kaçmayın. Belirsizliklerin ve sorunların üzerine yapıcı ama kararlı bir şekilde gitmekten çekinmeyin! Detayları göz ardı etmeyin ve gerçekçi olun. Konuşmalarınızda da yaratıcı ve ilhamlı olsanız da ayağı yere basan öneriler yapın ki ciddiye alının.
 

Kova ya da Yükselen Kova

İletişim ve dolaşım içinde olacağınız bir zaman. Eğitim, basın-yayın, seyahat, uzun mesafeli anlaşmalar gibi konularda önünüz çok açık. Ama kendinizi ifade ederken sertleşmemeye, fikirlerinizden ödün vermemek adına aşırı ısrarcı veya tartışmacı davranmamaya özen gösterin. İnsan ilişkilerinde muhteşem olmadığınızı siz de biliyorsunuz. Anlatmak ve anlaşılmayı beklemekten, dinlemeye anlamaya fırsatınız kalmıyor. Her şeyi kendinize göre yorumlamak yüzünden kendi kendinizi sabote edebiliyorsunuz. Değerinizin anlaşılmasını istiyorsanız, herkesin size benzemesini talep etmekten vazgeçin, anlaşılır dilden konuşun, kararlı ama ılımlı olmaktan çekinmeyin. Saygı görmek istiyorsanız, saygı göstermeyi ihmal etmeyin. Maddi anlamda kayıp riski ile karşı karşıya olduğunuz konularda, gevşek davranmayın.
 

Balık ya da Yükselen Balık

Kendinizi ortaya koymak, yararlı, değerli, dişe dokunur bir şeyler yapmak istediğiniz bir zaman. İlhamlı, ışıltılı ve cazibelisiniz. İş görüşmeleriniz veya para getirecek yeni fırsat kapılarınız da olabilir. Ama lütfen bunları iyimserliğin gevşekliğine sığınarak elden kaçırmayın. Beklentilerinizi ve taleplerinizi açık ve net dile getirin. Sorumluluk almaktan kaçınmayın. Karşınıza kılı kırk yaran, kendi çıkarını fazla kollayan, sizin sunduğunuz öneriyi ya da yapabileceklerinizi tam olarak kavrayamayan insanlar çıkabilir. Ya da onların beklentilerini yerine getirmek sizin için zahmetli ve alacağınız sonuçlar biraz yavaş ve kısıtlı olabilir. Yine de gayretli ve kararlı olmaktan çekinmeyin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER