Junoastrology.com 25.05.2016

Satürn ve Jüpiter karesiyle sorunları çözme zamanı!

Sorunlarınızın çözüme ulaşmadığını mı düşünüyorsunuz? 26 Mayıs'da tam hal alacak Satürn çözümlere kapı açıyor. Detayları Juno Yıldız Gözlemcisi yazdı.

Jüpiter ve Satürn 23 Mart’da tam kare yapmışlardı. 26 Mayıs günü de aynı kare tekrar tam hal alacak. Ancak bu kareyi biz Mayıs ayı boyunca hissettik.

Satürn karesiyle sorunları çözme zamanı

Bu günü önemli kılan, karenin derslerini çözümlemek için bir kapı açıyor olması. Zira;
  • Bugün Ay &Pluto kavuşumu, Merkür ve Jüpiter arasında bir Toprak Üçgeni oluşuyor. 
  • Üstelik Pluto’nun Ay Düğümlerine aldığı ılımlı açılar da neredeyse tam halini aldı.
  • Retro Mars da birkaç gün boyunca Güneş-Venüs kavuşumuna karşıt açıda.
 

Meali;

İnsan gider… Sonra gayet iyi tanıdığı bir engele takılır ve sürekli düşer! İşte bu dünyanın en sinir şeyidir.

İnsanın kafası düşmemek üzerine çalışır. Biz hep uçuşta, hep yüksek, hep başarılı, hep ilerleme halinde, hep kazanan, hep güçlü, hep istediğini elde eden olmak zorundaymışız gibi hissederiz!
Ama evren ne yapar eder, önümüze bir münasebetsiz taş koyar ve biz en ummadığımız anda birden yerde oluruz. Ellerimiz ve dizlerimiz, ama en çok da gururumuz kanamakta… Üstelik biz ısrarla farkına varmamış olmamıza karşın takıldığımız taş hep aynı taş, düştüğümüz durum hep o bildik durumdur. Biz böyle tekrarlanan düşme durumlarında ya takıldığımız şeye ya da takıldığımız için kendimize feci kızarız!

Anlamadığımız şey şudur;
  • Aşırı bir kızgınlık mı duyuyoruz? Bunun altında yatan kendimize dair pişmanlığı bulmaya çalışalım. "Ben neyi yapmasaydım, neyi erken fark etseydim, neyi durdursaydım, neyi farklı yapsaydım bu noktaya gelmezdim?" sorusunu sormamak için başkalarına duyduğumuz kızgınlığa kapılmayalım.
  • Sürekli bir suçlu olarak, kendimiz ya da bir başkasını arıyoruz. Bunun yerine durumu düzeltmek ya da değiştirmek için sorumluluk almaya çalışalım. Sorumluluk almak insanı yitik ya da yıkıcı değil yapıcı olmaya yönlendirir ve yola devam etmeyi kolaylaştırır.
  • Depresyondan başımızı alamıyor muyuz? Onun arkasına saklanarak, neyi görmek, neyle yüzleşmek, neden kaçmak istediğimizi kendimize soralım. Gerçekle kucaklaşmak bizi bir kez acıtır! Depresyon ise sürekli bir acı halidir…
  • Çok mu incindik? İncinmenin arkasındaki asıl nedenin özdeğer eksikliği olduğunu görelim. Bu eksikliği olayların, insanların, kazanımların doldurmasını beklersek, aynı şekilde onların boşaltmasını da kabul edeceğimizi fark edelim! Özdeğer hissimizi başkalarından aldıklarımız ve alamadıklarımıza bağımlı kılmak her çıkışı bir düşüşe mahkum eder.
  • Önyargılarımızın, beklentilerimizin, bize göre mükemmel olan bir tasarımın içinde kayıp mı olduk?  Bize göre mükemmel olanın koşullara veya insanlara uygun olmayabileceğini kabul edelim. Saplanıp kalmak yerine yola devam etmeye ve farklı bir çözüme kendimizi açık tutmaya çalışalım. Yön değiştirmemiz, bazı taleplerimizden vazgeçmemiz gerektiğini kabul edelim.
  • Hareket kabiliyetimiz, seçeneklerimiz tamamen kısıtlandı mı? Bulunduğumuz koşullarda kendimize ve başkalarına olabildiğince zarar vermeden ve elimizden gelenin en iyisini yaparak ayakta kalmaya, umut, şükür ve gayreti elden bırakmadan bu süreci bitirmeye çalışalım. Mutlaka bu sürecin de bize öğreteceği bir şey olacaktır!

Eğer kendimizi bir arpa boyu ilerlememiş, bir soruna, bir duruma, bir duyguya, bir hale çakılıp kalmış gibi hissediyorsak, bakış açımızı ve tutumumuzu değiştirmeye cesaret edelim! Zira biz bakış açımızı ve tutumumuzu değiştirdiğimiz zaman yol kendiliğinden açılır…

junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER