@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.03.2014

29 Nisan 2014 Güneş Tutulması'nın etkileri

Astroloji Uzmanı Asude Argun, 29 Nisan'daki Güneş tutulmasının etkilerini Pudra.com'da anlatıyor.

Daha önceki tutulmalarda belirtiğim gibi, her bir tutulma, hayatımızdaki yeni bir senaryo olarak ortaya çıkar. Önceden ön görmek, yorum yapmak yerine, tutulma öncesi ve sonrası 3,4 günlük süreci iyi takip etmek yerinde olacaktır. Böylece size özel tüyoları alabilirsiniz. Rahat hareket etmek için, tutulma haftası ajandanızı boş bırakmanızı tavsiye ederim. Zaten kader sizin için ajandanızı doldurmuş olabilir.

29 Nisan 2014 Güneş Tutulması'nın etkileri

Doğum haritanızın potansiyeli, tutulma ile bağlantısının yakınlığı, olayları ne kadar etkili yaşayacağınızı gösterir. Eğer tutulma sizin haritanızda önemli bir noktaya değiyorsa en azından 1 sene boyu gelişmelerin devam edeceğini bilmelisiniz. Daha detaylı bilgi vermek için, kişisel haritalarınıza girmeden bir şey söylemek, ne yazık ki gerçekçi olmaz…

Astrolojik olarak Güneş Tutulması, kendimizi, önem verdiğimiz kişileri etkileyecek olayları gündeme getirir. Güneş’in bir anda kararması, insanlık tarihi boyunca endişe yarattı. Tutulma önemli kişilerle ilgili olayları işaret eder. Bir dönem bitip, yeni bir dönem başlayabilir. Yeni gelişmeler, kadersel başlangıçlar oluşabilir. Bugünlerde ortaya çıkan olayların etkisi sene içinde de görülür.

Güneş Tutulması’sında güçlü, önemli kişilerin hayatında sorunlar gündeme gelebilir. Güç savaşları, ego sorunları veya ciddi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Genel olarak bakıldığında tutulmalar, hızla gerçekleşen bir sıra olayı simgelerler. Hiç beklenmedik, ancak kadersel olarak tanımlanacak olaylar bu zamanlarda ortaya çıkar. Gelişen olayları olumlu, olumsuz değerlendirmeden önce serinkanlı olmaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Bu tutulmayı önemli kılan bir faktör, 15 Nisan’daki Ay Tutulması’nda olduğu gibi gökyüzündeki büyük kare açı kalıbının devam ediyor olması… Adeta hayatın farklı yönlerinden gerildiğinizi hissedebilirsiniz. Özellikle jenerasyon gezegenlerinin etkileri, toplumsal olayları anlatıyor. Ülkemizde, dünyada yeni bir döneme girdiğimizi fark edebilirsiniz. Yeni dünya düzenine geçtiğimiz günlerde olduğumuzu, kabul etmeli, gelişmeleri geniş açıdan değerlendirmelisiniz.

29 Nisan 2014’te 8 derece Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması’ndan en çok etkilen burçlar sırasıyla şöyle…
• 26 Ekim - 5 Kasım arası doğmuş Akrep’ler,
• 27 Temmuz- 6 Ağustos arası doğmuş Aslan’lar,
• 24 Ocak – 3 Şubat arası doğmuş Kova’lar,
• 24 Nisan – 4 Mayıs arası doğmuş Boğa’lar,
• Yükselen burcu Akrep, Boğa, Aslan ya da Kova olanlar ve kişisel haritasında bu burçlarda gezegenleri olanlar,


29 Nisan 2014 Güneş Tutulması'nın burçlara göre etkileri


Şimdi gelin 29 Nisan'daki Güneş Tutulması'nın burçlara göre etkilerine tek tek bakalım:
Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart - 19 Nisan)
Maddi konuların öne çıktığı bir sürece giriyorsunuz. Tutulmanın etkisiyle yatırımlarınızı değerlendirmelisiniz. İyi bir bütçe yapmak size avantaj sağlayacak. Haracama yapmak yerine, tutumlu olmaya özen göstermelisiniz. Tüketimden uzak durmalı, üretime ağırlık vermelisiniz. Böylece daha kazançlı çıkacağınız şartlar oluşabilir.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Tutulmanın etkisi kişisel konular üzerinde olacak. Başta sağlığınız olmak üzere, kendinize çeki düzen vermenin zamanı gelmiş gibi gözüküyor. Kılık, kıyafetinize, ilişkilerinize, baştan aşağı kendinize değer vermeli, gerekenleri yapmalısınız. İkili ilişkilerde daha duyarlı olmalı, eşinizi, partnerinizi de unutmamalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler burçları olanlar
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Tutulmanın etkisini kontrol etmeniz çok mümkün gözükmüyor. O yüzden gereksiz yere endişe etmekten uzak durmalısınız. Geçmiş konular gündeme gelebilir, eski olaylar sebebiyle rahatsız olabilirsiniz. Ancak geri çekildiğinizde rahat olacaksınız. Manevi konulara, arınmaya daha fazla zaman ayırmalısınız. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa değişiklikler gündeme gelebilir.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Gelecek günlere ilişkin yaptığınız planları gözden geçirebilirsiniz. Tutulmanın etkisiyle, yeniliklere yer açmalı, planlarınızı sabitlemeden önce beklemelisiniz. Arkadaş, sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler de gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz grupta bazı sorunları halletmek durumunda kalabilirsiniz. Umudunuzu kaybetmeden ilerlemelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
İşiniz, kariyerinizle ilgili konulara her zamankinden önem göstermelisiniz. Üstünüze aldığınız işi tam anlamıyla bitirmeli, yöneticilerinizle bağlantınızı güçlendirmelisiniz. Tutulmanın etkisiyle, sizin düşünmediğiniz kadersel işlere, yeni görevlere daha geniş açıdan bakmalısınız. Yanı sıra ailevi ve evlilikle ilgili konularda gelişmelere de yakın olabilirsiniz. Anneniz ya da annelikle ilgili sorumluluk almanız gerekebilir.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Kendinizi geliştirmek için adım atmalısınız. Kişisel gelişim alanında, hukuksal, akademik konularda, basın, yayın ya da medya alanında yeniliklere hazırlıklı olmalısınız. Tutulmanın etkisiyle beklemediğiniz olaylar gündeme gelebilir. Erken karar vermemeli, olayları takip etmeli, eylemlerinizi zamana yaymalısınız. Yurtdışı, yabancılar bağlantılı konulara da özen göstermelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül - 22 Ekim)
Tutulmanın etkisi en çok maddi konular üzerinde olacağa benzer. Kredi almak, yeni bir borca girmek istiyorsanız acele etmemelisiniz. Ortaya çıkan ek ödemeler sebebiyle risk alamdan ilerlemelisiniz. Hesap, kitap yaparken eşinizin harcamalarını, öngörülmeyen giderleri de düşünmelisiniz. Vergi, sigorta, prim, nafaka, miras gibi konulara da özen göstermelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
( 23 Ekim - 21 Kasım)
İkili ilişkilere daha özen göstermeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Evliyseniz eşiniz, bekarsanız partnerinizle, iş bağlantınız varsa ortağınızla, yakından ilgilenmenizi gerektirecek kadersel olaylar gündeme gelebilir. İlişkinizin sınandığını bilmelisiniz. Birlikte yeni bir adım atmak istiyorsanız olayları daha geniş açıdan değerlendirmeli, hızlı karar almamalsınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım - 20 Aralık)
Normalden daha fazla çalışmanız gereken yeni bir sürece giriyorsunuz. Tutulmanın etkisiyle ofis hayatınızda ya da günlük rutinlerinizde düzenleme yapmanız gerekebilir. Altınızda çalışanlar, size yardım edenlerle daha fazla ilgilenmelisiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onları da bu listeye ekleyin. Ancak en önemlisi kendi sağlığınızı ihmal etmemeli, daha sağlıklı yaşamak için gereken adımı atmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık - 19 Ocak)
Tutulmanın etkilerini aşk hayatınızda görebilirsiniz. Birine yakın olmak istiyorsanız adım atabilirsiniz. Ancak fazla cesur davranıp, gereksiz risk almamalısınız. Eğer evliyseniz hem eşinize, hem de çocuklara daha özen göstermelisiniz. Onların sorunlarını ön plana almalı, daha sonra kişisel isteklerinize ağırlık vermelisiniz. Maddi, manevi, her türlü spekülasyondan uzak durmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak - 18 Şubat)
Evinize daha fazla zaman ayırmalı, evdeki sorumluluklarınızı öne almalısınız. Tutulmanın etkisiyle evde yeni bir düzen oturtmalısınız. Güvenliğiniz, evdeki rahatınız ya da ebeveynleriniz adına adım atmanız gerekebilir. Bir yandan işlerinizi de düzenlemeli, acele etmeden ağrı ağır ilerlemelisiniz. Kendinize ve ailenize vakit ayırdığınızda yenilikleri fark edeceksiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat - 20 Mart)
Yakın çevrenizle ilgilenmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Kardeşler, komşular ya da kuzenlerle ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Sizin de sorumluluk lamanız gereken konular gündeme gelebilir. Ticari faaliyette bulunuyorsanız yeni düzenlemeler yapmanız, yeni bağlantılar sağlamanız gerekebilir. Kadersel konular ortaya çıkarken olayları daha geniiş açıdan görmeye çalışmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER