@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.07.2014

Ağustos 2014 aylık burç yorumları

Beklemede olan birçok konunun netleşeceği bu ay, daha kararlı adımlar atmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun Ağustos 2014 aylık burç yorumlarını Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Ağustos 2014 aylık burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar


(21 Mart-19 Nisan)
Rahat bir aya giriyorsunuz. Kendinize zaman ayırabilir, keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanacak, yaratıcılığınız üst seviyeye gelecek. Kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Agresif değil, eğlenceli bir ruh haline bürüneceksiniz. Çocuklarla ilgili konularda da olumlu gelişmeler olabilir. Borç, alacak dengeniz için girişimde bulunmanız gerekebilir. Parasal konulara dikkat etmelisiniz. Ayın sonuna doğru çok çalışmanız gerekecek, fırsat varken iyi bir tatil yapmanızı öneririm.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar


(20 Nisan-20 Mayıs)
Ev içinde değişiklik yapmak, yeniliklere açık olmak size iyi gelecek. Yeni bir ev almak ya da mevcut evinizde önemli bir tadilata girişmek için uygun zamanda bulunuyorsunuz. Şans ayağınıza gelecek gibi görünüyor. Yeter ki ilişkilerinize dikkat edin. Ailenize, ebeveynlerinize zaman ayırmanızı tavsiye ederim. Eşinize, partnerinize destek olmalı, onun üstüne değil, sorunların üstüne gitmelisiniz. Ay sonunda daha rahat olacaksınız. Keyfiniz yerine gelecek.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler burçları olanlar


(21 Mayıs-20 Haziran)
Oldukça hızlı bir aya girdiğinizi hissetmiş olmalısınız. Seyahatler başlamış olabilir. Birçok yere gidip gelmeniz, yeni şeyler öğrenmeniz gerekecek. Kardeş, komşu, kuzen gibi yakınlarınızla ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir. Ticari faaliyetlerde bulunuyorsanız yeni bir pazar için kolları sıvamalısınız. Buna uygun olarak da ofis hayatınızı düzenlemeniz gerekebilir. Çekmeceleri boşaltmalı, dolapları, rafları düzenlemelisiniz. Tabii sağlığınızı da ihmal etmemek koşuluyla…

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar


(21 Haziran-22 Temmuz)
Yatırım yapmak için güzel bir aydan geçiyorsunuz. Yakın bir tarihte kazancınız, kaynaklarınız artmış olabilir. Aldığınız terfiyi, maaşı daha iyi değerlendirmenin bir yolunu bulmanızı öneririm. Harcama yapmak yerine, yatırıma yönelmelisiniz. Spekülasyondan uzak durarak umduğunuzdan kazançlı çıkabilirsiniz. Bütçenizi düzenlemek, gelir giderinizi kontrol etmek için hızlı davranın. Haydan gelen huya gitmesin. Ayın sonuna doğru kısa yolculuklar yapmanız gerekebilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar


(23 Temmuz-22 Ağustos)
İyi ki doğmuşsunuz, bu ay sizin ayınız… Kişisel konularda adım atmak istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Başta sağlığınız, dış görünümünüz olmak üzere gelişime açık bir süreçtesiniz. Saçlarınızı yenilemek, kıyafet dolabınızı düzenlemek gibi işler için gerekli motivasyonu bulabilirsiniz. Şansınız ilişkilerinize de yansıyacak. İlişkisi olanlar mutlu bir ay geçirecek. Ay sonuna doğru maddi konulara özen göstermenizi öneririm.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar


(23 Ağustos-22 Eylül)
Bu ay bitmesi gereken işlere, yapılması gereken sorumluluklara zaman ayırmalısınız. Çalışkan bir yapıda olduğunuz için bu sizi zorlamayacak. Olayların istediğiniz gibi gitmesi için sabırlı olmalısınız. Eğer işiniz yurt dışı ile bağlantılı ise o zaman daha rahatsınız. Ancak ay sonuna kadar enerjinizi kendinize saklamalısınız. Bu zamanı gerideki konulara ayırmalısınız. Arınmak, detoks yapmak, manevi konulara yönelmek için şanslısınız. Ay sonundan itibaren sahnede olacağınızı bilerek hazırlık yapmanızı tavsiye ederim.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar


(23 Eylül-22 Ekim)
İletişim canlısı olduğunuz için bu ay size iyi gelecek. Sosyal çevrenizi genişletme, arkadaşlarınızı ziyaret etme fırsatınız olacak. İçinde bulunduğunuz ekibin başarısı, sizin sayenizde artacak. Girdiğiniz grupların enerjisini yükseltecek ve siz de bundan keyif alacaksınız. Gelecek günlere ilişkin plan yapmanızı tavsiye ederim. Ayın sonuna kadar girişimlerinizi ertelemeden gündeme getirin. Sonrasında kendinize kısa bir dinleme zamanı ayırın.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar


(23 Ekim-21 Kasım)
Bu ay ön plandasınız. Özellikle iş hayatında yeni adımlar atmak için istekli olabilirsiniz. önemli kişilerle bir arada bulunabilir, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Saygınlığınızı arttıracak, alkış almayı başaracaksınız. Ancak kişisel olarak daha yumuşak davranmalısınız. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Kendinize, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Zorunlu haller dışında küçük operasyonlardan sakınmanız iyi olur. Ama doktorunuz hemen ameliyat olmanızı istiyorsa, ona güvenmelisiniz. Kronikleşme ihtimali olan sorunları çözebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar


(22 Kasım-20 Aralık)
Yurt dışı, yabancılar ya da akademik konularda güzel gelişmeler olabilir. Yeni yerleri keşfederek, yeni bağlantılar kurarak şansınızı arttıracaksınız. Kişisel gelişime zaman ayırabilir, gitmek istediğiniz bir kursa yazılabilirsiniz. Ne kadar yararlı bir karar verdiğinizi zaman içinde göreceksiniz. Ayın sonundan itibaren işinizle ilgili konular daha ön planda olacak. Girişimleriniz sayesinde daha önemli adımlar atabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar


(21 Aralık-19 Ocak)
Bu ay biraz sabırlı olmalısınız. Bazı krizleri çözmeniz, başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. Kişisel olarak da maddi konuları gözden geçirmelisiniz. Kredi, borç, alacak konusunda aslında şanslısınız. Ancak risk almadan hareket etmelisiniz. Partnerinizle ilişkinize de özen göstermelisiniz. Onun duygusal ihtiyaçlarına zaman ayırmanız gerekebilir. Ayın sonuna doğru daha rahat olacaksınız. Hukuksal, akademik ya da yurt dışına yönelik adımlar atabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar


(20 Ocak-18 Şubat)
İkili ilişkiler açısından oldukça şanslı bir aydan geçiyorsunuz. Evlilik, ortaklık, birliktelik adına yeni adımlar atabilirsiniz. Kısmet karşı taraftan geleceğe benziyor. Bir yandan da işinizle ilgili yoğunluk artabilir. Kariyeriniz için almanız gereken sorumluluklar gündemi işgal edebilir. Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz. Ayın sonuna doğru maddi konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bütçenizi dengelemeniz gerekebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar


(19 Şubat-20 Mart)
Yoğun bir aya girmektesiniz. Herkes yazın rehavetiyle tatil yaparken, siz çalışabilirsiniz. Detaylara dikkat etmeli, gereken düzenlemeleri yapmalısınız. Tamire, servise götürmeniz gereken eşyaları, aracınızı da ihmal etmemelisiniz. Kendi sağlığınızı da atlamamalısınız. Bazı rutin kontrolleri yaptırmak, check-up'tan geçmek için iyi bir zamandasınız. Taşıdığınız yükleri fark edip, azaltmalı, daha verimli olmak için kolları sıvamalısınız. Ayın sonuna doğru dikkatleri üstünüze topladığınızı göreceksiniz. Eşiniz, partnerinizle ilgili gelişmeler olabilir.

Ayrıca Ağustos 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihlerini okumak için tıklayın!

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER