Mynet 04.02.2013

Akrep burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AKREP BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Akrep burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayının ilk haftası, aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde duygusal düşünebilir, hayatın can sıkıcı yanlarını bilmek, görmek, bunlarla mücadele etmek bile istemeyebilirsiniz. Şöyle ılımlı, şefkatli ve huzur içinde paylaşımlarda bulunmak sizi mutlu eder. Sevgilinizin güzel bir sözü, hoş yaklaşımı, yaratıcı hayal gücü kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Bu devre ilişkisi olmayan Bay ve Bayan Akreplerin genelde duygusal kişilere yöneldiğini söyleyebiliriz. Sanatsal aktiviteler için uygun bir zamandır. Oyun yazmak, şiir ve sanatla uğraşmak gibi. Yaratıcı yeteneğiniz size başarılı ürünler ortaya koymanızda, sergilemenizde destektir. Sorunlu aşk ilişkinizde yelkenlerin suya indiği zamandır. Bilirsiniz birçok problem olduğunu, ancak bunlarla uğraşmak sizi bir hayli sinirlendireceği için, üstünü kapatırsınız. Şubat ayının ikinci haftasında, ailevi- arkadaşlık-duygusal anlamdaki her türlü paylaşım, sizin hayata bakış açınıza göre şekillenir. Duygusal kişiler zorlanabilir, hayatı akışa bırakan kişiler rahat eder. Bu devrede geçmişi sorgulamak, yargılamak yerine bundan sonra neler yapılmalı diye düşünmelisiniz. Ev değiştirebilir, yeni bir yere taşınabilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi, ay sonuna doğru olumlu enerjilerin yükselmesiyle aşk hayatınız başta olmak üzere her alanda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Şansınız fazlasıyla yüksek. Hayatınıza sizi gerçekten sevgiyle sarıp sarmalayacak biri girebilir. Devam eden ilişkinizdeki sorunlar düzelmeye başlar. Bebek sahibi olabilirsiniz.

AŞK VE İLİŞKİLER

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, romantik ama aynı zamanda tutkulu bir aşkı arzulama, hayatın lezzetli yanlarını uyumlu ve aşka dönük bir şekilde yaşama vaktidir. Genel anlamıyla döneme baktığımızda, kendimizi suyun üstünde sakince, bazen taşların etrafından süzülerek akışa göre yol alan bir yaprağa benzetebiliriz. Çatışmak, mücadele etmek, yorulmak istemeyiz. Aşk, hedefimiz, amacımız güven duygumuz için gereklidir. Tüm isteğimiz hayal kırıklıklardan uzak, sorunlardan olabildiğince kaçarak kendimize bir dünya yaratmaktır. İdeallerimize ulaşmak istiyoruz ama mücadele gerekiyorsa beklemeye razıyız. Endişelerimiz böyle bir etki altında azalıyor, rüyalar, fanteziler çoğalıyor, sınırlardan kurtularak sınırsız bir aşkın dehlizlerine dalıyoruz. Mars kadın haritasında erkeğin simgesi olduğuna göre Bayan Akrepler bu dönemde aşk konusunda 26 Şubat sonrası oldukça şanslılar. Yaşamlarına giren kişi veya ilişkilerinde gayet hoş bir zaman geçirebilirler. Bay Akrepler ise, davranışları ve romantik tavırları nedeniyle kadınlar tarafından tercih edilebilirler. Şimdi dönemi bir de görünümler çerçevesinde ele alalım. Böylece daha net anlamış oluruz.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde, yaratıcı çalışmalar için biçilmiş bir kaftan gün. Eğer amacımızın, hayalimizin, hedefimizin farkındaysak, bunları ürüne, tasarıma, yazıya, eyleme dökebiliriz. İdeallerimizin farkındayız ve bunları öyle sert mücadelelerde bulunmadan gerçekleştirmek isteyebiliriz. 10 Şubat tarihinde, mali destekler görebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda arzu ve fantezileriniz ön planda. Romantik paylaşımlarda tutkularınızın esiri olmak mümkün gözüküyor. Rahatlatıcı fırsatlar karşımıza çıkabilir. 15 Şubat tarihinde, kişisel açıdan güçlenmenizi, çevre ilişkilerinde rahatlamanızı sağlayan enerjiniz, yararlı, verimli bir gün geçirmenizi sağlar. 26 Şubat tarihinde aşk hayatınızla ilgili konularda her ne kadar bir durgunluk söz konusu olsa da, Venüsün bu alanda başlayacak Balık burcu seyri, sizin için harikulade olacaktır. Geriye dönük düşünürken, hayatın size hazırladığı güzellikleri hissetmeye başlayacaksınız. Hayırlısı olsun dostlarım.

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Merkür-Balık burcu geçişi genel astrolojik doğası gereği, hayallerin güçlendiği, gerçekçi düşünmenin zorlaştığı, sanki güzel bir film izler gibi yaşamı ele almak istediğimiz süreçtir. Aşk, zihnimizi arındıran, bize farklı bir dünyanın kapılarını açan bir rehbere benzer. Kişi bu süreçte aşkın büyülü sahillerinde dolaşan bir kişidir. Kimin ne düşündüğü, gerçeklerin ne olduğu değil, bizim ne hissettiğimizdir önemli olan. Romantik yakınlaşmalar, yazışmalar, konuşmalar bizi fazlasıyla etkiler. Rüyalar ve sezgiler o denli güçlenir ki, ileride karşınıza çıkacak kısmetinizi rüyanızda görmeniz mümkündür. Hatta bunu daha sonra bir araya geldiğinizde siz veya o dile getirebilirsiniz. Yaşanan aşkın bu dünyanın kirliliklerinden uzak hatta içinde bulunduğunuz zorlukların bile ilacı olarak görebiliriz. Ancak ben derim ki, gerçekçi olmayı, ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeyi unutmayın. Bu dönemde karşınızdaki insanı incelemek, neyin nesi kimin nesidir diye düşünmek bile istemezsiniz. Ayrıca yaşadığınız aşkı idealize ederek, görmek istediğiniz şekilde yorumlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olma arzusu bu dönemde zihnimizde uyanabilir. Çocuklarımızla alakalı konularda ise, şefkat duygumuz bir hayli yoğun olacaktır. Fakat gerektiğinde disiplinli olmayı da bilelim. Bu süreçte, sanatsal faaliyetlere, mistik konulara, hobilerimize zaman ayırabiliriz. Diğer burçlara da belirttiğim gibi, Merkür 23 Şubat tarihinde gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi gölgeli günlerdir. En az geri dönemi kadar etkilidir. O nedenle 16 Şubat tarihine kadar yenilik anlamındaki işlerinizi uygulayabilirsiniz. O tarihten sonra önümüze ardımıza iyi bakalım. 26 Şubat sonrası Venüs Balık burcunda seyrine başladığında gayet olumlu bir şekilde, sizleri şifalandırabilir. Geri hareketin olumsuz yönlerini en aza indirebilir. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Akrepler Merkür 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda geri hareketini sürdürecek. 16 Şubat tarihinde gölgeli günler başlayacak. Demek oluyor ki, Şubat ayının ortası itibariyle aşk hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde bir iç gözlemde bulunmamız gerekecek. Merkür geri hareketi aslında o kadar olumsuz yönde ele alınacak bir zaman süreci değil. Ancak nedense bilinçaltımızda bu öyle bir yer etmiş ki, gerileme haberini duyduğumuzda hemen, Eyvah diyoruz. Neden Eyvah? Korktuğumuz için mi, görmezden geldiklerimiz yüzünden mi, yoksa güven duygumuz düşük olduğu için mi? hepsi olabilir veya bir kaçı. Burada asıl nokta, bizim kendimize sorular sormamız, kendimize bir bakmamız. Nasıl yaşıyoruz, sevgili seçerken neleri kıstas almaktayız, hayatın güzelliklerinin tadına varma yöntemlerimiz ne? Yaratıcı yeteneklerimizi ortaya koyuyor muyuz, en azından hobilerimize zaman ayırıyor muyuz? Acaba biz kendimizin farkında mıyız? Sürekli çalışıyor hiç mi kendimize dikkat etmiyoruz? Çocuk olgusunun hayatımızdaki yeri nedir? Çocuklarımızla ilişkimiz ne düzeyde? Bunları ele aldığımızda, kendimize sorular sorup, bağımlılıklarımızı gözden geçirdiğimizde belki de tespit ettiğimiz her bir nokta, bundan sonrası için bir umut olacaktır. Geri hareketin üç gün sonrası başlayacak Venüs Balık burcu sürecinin gayet şifalı olduğunu, size aşk, yaratıcı çalışmalar, sevgi, bereket getireceğini, geri hareketin yarattığı moral bozukluğunu ortadan kaldıracağını, iç huzurunuzun yerine geleceğini söylemek istiyorum. O zaman lütfen geri hareket nedeniyle gerilmeyin. Sakin olun ve kendinizin, hayatın farkında olun. Riski işlere kalkışmayın. Sağlam olanı koruyun. Kimsenin kurbanı değil, kendinizin efendisi olun dostlarım.

Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilinde görülmektedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.

İŞ VE KARİYER

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ailevi ilişkiler, çalışma hayatınızla ilgili konular, ortaklaşa ilişkiniz olan insanlarla bağlantınız, bireysel girişimlerdeki kararlılığınız ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Özgürce geleceğinizi şekillendirmek isteğiniz yoğun. Ancak bir yandan da tam olarak ne yapacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hangi iş alanı sizin için daha uygun veya hangi alan kazandırıcı olur. Kimlerden destek görebilirsiniz veya kimlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Bütün bunların belirlenmesini isteyeceğiz. Tabii ki sizin hayatınız önemli. Kararlarınızı verirken, başkaları farklı düşünüyorsunuz diye, baskıda bulunabilirler. Siz kendinizi ifade etmek, isteklerinizi kabul ettirmek anlamında mücadele verebilirsiniz. Ama sabırsız davranabilirsiniz. Çabuk pes edebilirsiniz. Arzuladığınız yönde ilerlemek için çaba sarf etmeniz gerekir. İlginç fikirler aklınıza gelebilir. Aileniz veya aynı evi paylaştığınız eşiniz, sevgilinizle bazı meseleler, hususlar üzerinde anlaşmanız kolay olmayabilir. Bireysel çıkışların yükseldiği bir zamandır. Kendinize göre davranışlarınız doğalken, bazı kişilerce tuhaf karşılanabilir. Ancak geri adım atmaya niyetiniz yoktur. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat

PARA KONULARI

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında etkili olacak Venüs-Kova burcu süreci, ailevi ortamdaki ilişkileriniz, paylaşımlarınız, birbirinize olan ilginiz, sevginiz, uyum ve uyumsuzluklarınız tümüyle önemli hale gelir. Ne kadar değerli bulunduğunuzu bilmek istersiniz. Bir sıkıntınızı, iş veya özel hayatınızla ilgili bir meseleyi dile getirdiğinizde size yardımcı olunmasını arzularsınız. Düşüncelerinize önem verilmesini, kararlarınızın saygıyla karşılanmasını beklersiniz. Eğer kendinizi huzur ve emniyette hissettiğiniz bir yerde yaşıyorsanız tabii ki mutlu olursunuz. Fakat iş, eş, para, aile veya yaşanılan ortamda rahatsız edici durumlar varsa size uymayan şartlar nedeniyle canınız sıkılabilir. Akrepler aslında Temmuz başına kadar bir takım zorlanmalar yaşasalar da, Temmuz sonrası başka bir yere yerleşim anlamında şans elde edeceklerini söylemeliyim. Ayrıca 26 Şubat sonrası Venüs Balık burcunda ilerlediğinde sorunlarınıza çare bulmanız, düzgün kararlar verebilmeniz, çocuklarla ilgili konularda iç huzurunuz yerine gelir, inancınız artar, şifalanırsınız. Onun için, Venüs Kova burcu döneminde yaşanabilecek baskı veya sıkıntıları gözünüzde büyütmek yerine, hayatınızı yeniden şekillendirdiğinizi ve yeni bir yolun başında olduğunuzu düşünün.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde iş ve evinizde, ailevi yaşamınızda özgür kararlar vermek istersiniz. Size müdahalede bulunulmasından hoşlanmazsınız. Kafanızın içinde bir takım yenilikler uyanır, bunları gerçekleştirmek istersiniz. Eğer iş koşullarınız size göre yetersizse, sabırsız davranışlar sergileyebilirsiniz. 7 Şubat tarihinde elinize bir miktar para geçebilir. Maaşınızı alabilir, birisinden destek görebilirsiniz. Ancak bunların bir kısmını ödemeleriniz için ayırmanızda yarar var. 11 ve 18 Şubat tarihleri, yukarıdaki paragrafta bahsettiğim zorlanmaların işaretçisidir. Sorumluluklar artar. Değişim ve dönüşüm süreci olduğu için, Temmuz ayına kadar birçok konuda ciddi ve gerçekçi bir şekilde düşünmeniz gerekecektir. Görüyor ki, iyileşmeler var.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-7-11-12-21-22-25-26

Zayıf Enerjili Günler: 9-10-16-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler: 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 5

Yeniay: 2-3-4

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 15-16-17

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER