Mynet 03.12.2012

Akrep burcu aylık burç yorumu (Aralık 2012)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Akrep burcu aylık burç yorumu (Aralık 2012)
26 Aralık tarihine kadar devam edecek Mars-Oğlak burcu seyri, iş hayatınız eğitim ve çevresel konularda sabır, disiplin, sorumluluk ve ciddiyet içinde hareket etmenizi sağlayıcıdır. İşlerinizi organize edebilir, planlarınıza uygun şekilde yoluna koyabilirsiniz Karşınıza çıkabilecek engelleri, karamsar düşünmeden kararlı bir şekilde yapmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Bu süreç içinde işinizle alakalı konularda mücadelenizi sürdürürsünüz, iş başvurularında bulunabilirsiniz. Adımlarınızı atarken bir sonraki hamlenizin hesabını gayet iyi yaparsınız. Günlük hayatta programlı hareket etmek, enerjinizi neye yönlendireceğinizi bilmek çok önemli. Siz bunun farkında olursanız gerisini düşünmeyin. Sadece disiplinli bir şekilde çalışın. Eğer iş sorununuz varsa, bu dönemde araştırmalarda bulunun. Bir atılımda bulunmak istiyorsanız, enine boyuna artısını eksisini hesaplayın. Güçlü ve konusunda deneyim sahibi kişilerle iletişime geçin. Belki çok hızlı hareket etmeyebilirsiniz. Ne de olsa burcunuzda geri hareketini sürdürecek Merkür dönemindesiniz(14 Kasım-27 Kasım arası). Bu sizi yıldırmasın. Tam tersine doğru ve gerekli olanı tespit etmeniz için gereklidir. Mars enerjisi sizin yanınızda. Siz rutin işlerinizi sürdürün ve attığınız adımın bilincinde olarak tespitlerde bulunun. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

16 Aralık saat 06.38 olana dek burcunuzda ilerleyecek Venüs etkisini, önce astrolojik genel ifadesiyle ele alacağım. Ardından bu yıl ki geçişin anlamını derinlikli bir şekilde ifade etmeye çalışacağım. Venüsün sizleri ışıklandırdığı bu dönemin özünde tutku, ihtiras, arzu, cazibe, sahip olma ve kaybetmeme hırsı bir hayli yükselir. Akrep, yeniden doğmak için, kendini yok edebilecek kadar güçlü biridir. Yeter ki, buna değeceğine inansın. Bazen sırf bu yüzden ilişkisinde irdeler, sorgular ve içinde bulunduğu durumu idrak etmeye çalışır. İşte bu dönem sizler için yeni bir adım atabilmek için eskinin geride bırakılmaya çalışılması anlamına gelir ki, kolay değildir ancak imkansız da değildir. Kendine şöyle bir bakan Akrep, neleri kontrol altına alabileceğini, nelerin artık vadesinin dolduğunu ve nasıl bir yol izlemesi gerektiğini iyice hesap etmelidir. Takıntıların, saplantıların veya korkuların faydası olmadığını idrak etmelidir. Yol uzundur ve bu yol üzerinde gülleri koklamak kadar, dikenlerin de farkına varmak gerekir.

Gelelim bu yıl ki geçişin neler ifade ettiğine. Öncelikle ilişki anlamında verilen kararların, gidilecek yolun çizilme vaktidir. Geçmişin izlerini silecek artık yepyeni bir merhaba diyecek kadar güçlü olmayı bilmelisiniz. Eğer ciddiyete dönüşmeyen ve gizlilikler içinde devam eden bir beraberliği bitirmeniz gerekebilir veya bunca zamandır yaşanılanların birbiriniz üstündeki etkilerinin farkına vararak yeniden düzenlemeye gidilebilir. Kimi çiftler bunca badireden sonra evlenmeye karar verebilir, bazıları birbirine hoşça kal diyebilir. Ne söyleneceği birbirinizle olan aşkın gücüne, niteliğine bağlı olarak değişecektir. Bu süreçte sizin psikolojik durumunuzu iyileştirmek için mutlaka girişimlerde bulunarak çalışmanızda, kendinize yeni bir dünya kurmanızda fayda vardır. Bu geçiş bu yönde sizi destekleyicidir. Gelin doğru ve gayet akıllı bir şekilde kendinize bakın ve sağa sola sallanmadan gayet kendinizden emin bir şekilde ilerleyin. Venüs-Akrep burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 7, 11 Aralık.

İŞ VE KARİYER

11 Aralık(saat 03.40) tarihine kadar burcunuzda düz seyre geçecek Merkür, geri hareket döneminde gözden geçirmede bulunduğunuz parasal meseleleri, ideallerinizi, dostluk ilişkilerinizi, ileriye dönük hedeflerinizi şimdi tekrar bir ele alarak yürürlüğe koyabilirsiniz. Eğer geri hareket döneminde bir teklif karşınıza geldiyse ve siz beklemeye aldıysanız, Merkür düz seyre geçtiği için değerlendirirsiniz. Diyelim ki, geri hareket döneminde görüşmeye çağrılmıştınız ve beklemeniz söylenmişti. Sizi bu tarihler arasında arayabilirler. Bir arkadaşınızla mı bozuştunuz. Üzülmeyiniz. Tekrar aranız düzelir. Merkür burcunuzda derinlikli düşünmenin işaretçisidir. Siz de bir Akrep olarak her zaman ortada olanları değil, dipte duranları bilmek isteyen birisiniz. O nedenle bu dönem epeyce işinize yarar. Yapmak istediklerinize odaklanır, üzerinde çalışır, mutlaka halletmeliyim diyerek kendi gerçeğinizin peşine düşebilirsiniz. Eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa durumu kabullenmek yerine, o meseleyi halletmek isteyebilirsiniz. Benim size tavsiyem, bu dönemde vakit kaybetmeden önüne bakmanızdır. Vaktinizi ideallerinizi gerçekleştirmeye adayınız. Bakınız Kuzey düğüm ve Satürn burcunuzda. Bütün bu enerjiler şunu işaret ediyor. Gelişmek, kök salmak, kalıcı ve köklü bir değişim için kolları sıvamak lazım. O zaman gelin, -Şöyle olmuştu, neden oldu, neden yaşandı, bu niye böyle demişti diye kafanıza takmak yerine, tüm gücünüzü hayatınızı şekillendirmeye adayınız. Bu zamanda kimseden kimseye hayır yok. Size siz lazımsınız. Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık.

11 Aralık saat 03.40-31 Aralık saat 16.03 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür sürecini, ay içindeki görünümleri çerçevesinde ele aldığımda, maddi konuların-iş ortaklığı ve paylaşımların-başkalarından destek görmek ve desteklemenin-aşk hayatınız ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde mutlaka bilinçli bir şekilde düşünülmesini tavsiye ediyorum. Çünkü bu ayki enerjiler, plansız, kökleşmemiş, gelişigüzel yapılacak harcamaların-verilecek kararların- balıklama atlanacak işlerin daha sonra problemlerle karşılaşmamıza neden olabileceğini unutmayalım.
İş hayatımıza, sağlığımıza ve kazancımıza dikkat edelim. Her şeyi paraya bağlamayalım. Zaman faktörünü göz ardı etmeyelim. Bazen durgun bazen de hareketli zamanlar olur. Az veya çok kazanırız. Az kazandığımızda bunu başarısızlık olarak görerek kendimizi üzmeyelim. Çalışmaya devam edelim. Yeteneklerimizi değerlendirelim. Eğer işimiz yoksa ve bu yüzden mali sorunlar yaşıyorsak mücadele etmekten kaçınmayalım. Gelişelim. İnsanlara sağlık, hizmet anlamında bir sektörde çalışıyorsak, şifalandırıyorsak, insanlarla iletişimde bulunmayı, teknoloji ve internet üzerinden kazanımlara öncelik verelim. İşimizi geliştirelim. İnsanların dikkatini çekmesini bilelim. Ve hepsinden önemlisi yaptığımız işe, önce biz inanalım ki, başkaları da bizi örnek alsın. Kısaca demem o dur ki, mali konularda açılmadan, akıllıca bütçenizi düzenleyiniz. Parasal konularda ve aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili meselelerde sınırlarınızı en başından çiziniz. İş hayatınız, finansal konularda dereyi görmeden paçaları sıvamayınız. Alacak-borç anlamında her işinizi dikkatlice takip ediniz. Bu ay hepimiz akıllı olmak, bilinçli düşünmek durumundayız. Merkür-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 11, 14, 15, 17 Aralık.

21 Aralık saat 13.12-19 Ocak 2013 saat 23.52 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemi, astrolojik genel anlamı bakımından ele aldığımızda, yeteneklerimizin bir alanda ifade edilmesi, sorumluluk sahibi olma, aklımızın kıvrımlarında çoğu zaman ciddi düşüncelerin yer aldığı bir süreçtir. Güven olgusunun öne çıktığı, yakın çevremizdeki büyüklerimizle irtibatımızın yoğun olduğu bu zaman diliminde çalışkanlık, kendimize ve başkalarına saygı göstermek, ne olduğumuzun ve ne olacağımızın bilincinde ilerlemek yararlıdır. İster istemez her şeyin ciddiye alınması ve ciddiyetle üzerinde durulması gerekebilir. Özgürlüğümüz kısıtlanabilir. Çünkü işimiz başımızdan aşkın olabilir. Bir mesele üzerinde konuşurken veya anlaşmaya çalışırken karşımızdaki kişiye duyduğumuz saygı ve güvenilirlik unsurları bir hayla önemsenir. Bir iş görüşmesinde, eğitim hayatında nerede olursak olalım, insanların da bu ciddiyette hareket ettiklerine genel olarak şahit oluruz. Ne de olsa bu enerji tüm burçların farklı alanlarda, farklı konularda disiplin altına alındıkları bir dönemdir. Biz de disiplinli hareket etmek zorunda kalabiliriz. Okulda derslerimize, iş yerinde görevlerimize, çevremizde insanlara önem vermek, uzun vadeli amaçlar belirleyerek çalışmak esastır. Para kazanmak, geleceğin garanti altına alınması, ilişkimizdeki saygınlık, beraberliğimizin bizim hayatımızdaki önemi gibi bir sürü olgu bu süreçte gözden geçirilir.

Güneş-Oğlak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 22, 26, 27, 28, 30 Aralık.


PARA KONULARI

21 Aralık saat 13.12 olana dek Yay burcunda ilerleyecek Güneşin bu yıl ki etkilerine geçmeden önce genel astrolojik ifadesi anlamında sizleri bilgilendireceğim. Son paragrafta ise, derinlikli olarak inceleyerek size tarihler vereceğim. Güneş-Yay burcu seyir zamanları, öncelikle parasal meselelere bir an önce çare bulunması ve soruların çözüme kavuşmasını istediğimiz, bu yönde odaklandığımız zamanlardır. Bütün enerjimizi yenilikleri uygulamak, hayatımıza bir yön çizebilmek için paraya bağlayabiliriz. Bunun yanı sıra, iyimser düşünmeye çalışırız. Her şey kötü gitmez, mutlaka bir çare bulurum sözcüğü dilimizde dolanır. Yeniliklerin, uzun vadeli olacak şekilde düşündüğü bu zamanlarda bazen cebimizde yüzlerce lira varken, bir bakarız üç kuruş kalmış. Çünkü gerginlik veya şartlar gereği kolayca para harcayabiliriz. Projeler üretiriz kafamızın içinde. Rahatlamak isteği öylesine etkilidir ki, ister istemez nereden ne kazanırım diye düşünürüz. İşbirliğine yakınızdır. Ancak çoğu zaman olasılıkları gözden geçirmekte fayda vardır.

Şimdi gelelim bu yıl ki, Güneş-Yay etkisine. Öncelikle 3 Aralık tarihine kadar kişisel anlamdaki tüm kararların gözden geçirilmesi gerekiyor. Bu tarihe kadar Mars-Oğlak burcu seyri iş anlamındaki kalıcı gelişmelerde sabırlı olmanızı sağlar. Ancak kafanızın içinde sürekli endişeler vardır. Günlük planda, işlerinizi verimli bir şekilde yaparken, hep kendi içinize dönerek sorgulamalarda bulunursunuz. Ne kadar size moral verilmeye çalışılsa da, hayatın mucizelerinin sizi bulmayacağını düşünürsünüz. Bazen birileri fazlasıyla üzerinize gelir bazen siz inatla fikirlerinizi savunursunuz. Evet bir hareketlenme olacak diye hissedersiniz. Ancak pek de olumlu düşünmezsiniz. 3-11 Aralık tarihleri arasında dışa dönük ama temkinli bir şekilde düşünmeye başlarsınız. Ama bu kadar endişeli değilsinizdir. Artık bir şeyler kafanızın içinde oturmaya başlamıştır. 11-21 Aralık tarihleri arasında mali konularda hızlı düşünmeye, harekete geçmeye, en azından cesaretli bir şekilde girişimlerde bulunmanız mümkün olur.

Güneş-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 3, 4, 6, 13, 20.

16 Aralık saat 06.38- 9 Ocak 2013 saat 06.11 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs süresince, kazanma-harcama alışkanlıklarınızı mutlak ve mutlaka bir düzen çerçevesinde ve düzgün bir bütçe ayarlamasıyla yapmanız gereken zaman dilimidir. Venüs-Yay burcunda size parasal şans getirir. Amma velakin siz bilmezseniz nasıl kullanacağınızı sonucunda getirdiği gibi götürür. Bize düşen öncelikle mali açıdan durumumuza bir bakmaktır. Eğer parasal açıdan zor bir dönemde isek, o zaman gereksiz harcamalardan kaçınalım. Diyelim ki, iyi bir durumdayız. O zaman da kenara üç beş kuruş ayıralım. Yaşanması muhtemel veya karşımıza çıkması muhtemel olan gelir olanakları veya fırsatlar üzerinde mutlaka düşünelim. Yıl sonuna doğru insanlar, yeni bir yıla girecek olmanın coşkusu içinde harcamalarda bulunurlar. İşte bu harcamaların kontrol altına alınması lazım. Venüs-Yay burcu seyir süresince, borçlarınız ve başkalarıyla olan parasal irtibatlarınızın akıllıca düzenlenmesi gerekiyor. Gelişmek ve büyümek için, yeteneklerimizi doğru iş ve doğru fırsatlar, doğru alanlarda değerlendirmek lazım. Oradan buradan söylenenlere, birilerinin kendince tespit edip, hadi yapalım dediklerine değil, uzmanlara danışmak gerekiyor. Daha fazla kazanmayı kim istemez? Ancak daha fazla kazanacağım diye, olur olmaz kişilerle ilişkiye girmemek lazım. Önümüze ardımıza bir bakalım önce. İş olanakları karşımıza çıktığında, bunu paraya göre değerlendirmemiz doğaldır. Ancak, bu iş olanağının köklü müdür? Bize ne kazandırır. Uzun vadeli midir? Buna bakmamız lazım. Diyelim ki hakikaten iyi bir iş fırsatı yakaladık. Nasılsa iyi kazanç bir elde edeceğim diyerek, hemen bir yerlere borçlanmayalım. Bekleyelim iyice bir otursun işlerimiz. Çocuklarımızın geleceği veya kendi geleceğimiz adına akıllıca düşünelim. Konforlu yaşam, güzellik ve bakım, eğlenceli hayat yaşamak hepimizin isteği. Ancak bunların uygun bir bütçe çerçevesinde yapılmasında yarar var. Aşk hayatımızla ilgili meselelerde gerçekçi düşünelim. Birlikte olduğumuz kişinin, işine, gücüne bakalım. Çalışıyor mu, borcu var mı, işi nasıl, sağlığı yerin de mi? Siz ona veya o size mali destekte bulunabilir. Ancak bunun dozunu da bilmekte yarar var. Venüs-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 16, 19, 20, 23 Aralık.

2012 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

11 Aralık Merkür Yay burcuna girişi

13 Aralık Uranüs düz seyrine geçişi

16 Aralık Venüs Yay burcuna girişi

21 Aralık Güneş Oğlak burcuna girişi

26 Aralık Mars Kova burcuna girişi

31 Aralık Merkür Oğlak burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-11-14-15-18-19-28-29

Zayıf Enerjili Günler 3-4-16-17-23-24-30-31

Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13

Yeniay: 9-10-11-12

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 22-23-24-25

(Ay-Boğa burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER